ροή ειδήσεων

Είναι το κρέας των McDonald's πραγματικό κρέας;

Αν νομίζεις ότι αυτό που τρως στα McDonald's είναι «κιμάς σόγια» ή κρέας αλόγου, αφού διαβάσεις αυτά που ακολουθούν, θα ευχόσουν να είχες φάει...
τον υγιεινό «κιμά σόγιας» και το μη τοξικό κρέας αλόγου. Σύμφωνα με πηγές εξουσιοδοτημένες από το πανεπιστήμιο του Μίτσιγκαν, προέκυψε πρόσφατα, ότι το κρέας που χρησιμοποιούν τα McDonald's για τα Χάμπουργκερ, προέρχεται από τεράστια «ζώα», χωρίς πόδια και κέρατα , τα οποία τρέφονται μέσω συνδεδεμένων σωλήνων στα στομάχια τους και που στην πραγματικότητα δεν έχουν κόκαλα, αλλά μικρούς χόνδρους που δεν αναπτύσσονται ποτέ. Όποιοι τα έχουν δει, διαβεβαιώνουν ότι είναι πολύ αντιπαθή πράγματα, διότι πέρα από το ότι παραμένουν ακίνητα για όλη τους τη «ζωή», δεν έχουν μάτια, ούτε ουρά και σχεδόν δεν έχουν τρίχωμα (!), στην πραγματικότητα τα κεφάλια τους έχουν το μέγεθος της μπάλας του τένις και το μόνο που διαφαίνεται είναι αυτό που τους έχει μείνει για «στόμα». Η γενετική παραποίηση την οποία έχουν υποστεί, τα έχει μετατρέψει σε άψυχα αντικείμενα με τρομακτική ζελατινώδη εμφάνιση.

Όταν η κυβέρνηση προσπάθησε να τους αναγκάσει να αποσύρουν τις ανακοινώσεις τους που λένε ότι τα χάμπουργκερ τους έχουν βάση βοδινό κρέας, δικαιολογήθηκαν λέγοντας ότι στα λατινικά «βάση βοοειδών» σημαίνει ΠΡΑΓΜΑ, και ότι παράγουν κρέας ΠΡΑΓΜΑ, οπότε ναι, μπορούν να λένε ότι το κρέας που χρησιμοποιούν έχει ΒΑΣΗ ΒΟΟΕΙΔΩΝ. Παρόλο που το επιχείρημά τους δεν στέκει και είναι αρκετά δόλιο, η Οικονομική δύναμη είπε ότι το προσυπογράφει, αφού δωροδοκήθηκαν πολλοί άνθρωποι, σε διαφορετικές θέσεις, σε πολύ υψηλά κυβερνητικά κλιμάκια. Για αυτό το λόγο, η McDonalds έχει την πολυτέλεια να ανακοινώνει ότι αυτό που βάζουν στα χάμπουργκερ είναι 100% κρέας που έχει ΒΑΣΗ ΒΟΟΕΙΔΗ, δηλαδή κρέας «ΠΡΑΓΜΑ», εκείνων των πραγμάτων που ξέρουν ότι αφήνουν να μεγαλώνουν σε ψευδό-στάβλους και με Διαδικασίες αμφιβόλου ηθικής. Αλλά ΠΟΤΕ δε θα δείτε να υπάρχει καμία επεξήγηση ή ανακοίνωση όπου τα McDonald's να λένε ότι το κρέας που χρησιμοποιούν είναι «Βοοειδών», που είναι η κατάλληλη ονομασία για τον γενικό καθορισμό των ταύρων και των αγελάδων.

Το χειρότερο από όλα αυτά, δεν είναι ότι τα McDonalds χρησιμοποιούν τη γενετική παραποίηση για να διατηρήσουν μεγαλύτερη την παραγωγή, αλλά ότι αυτό το κρέας, έχει έμμεσες επιπτώσεις στην υγεία. Οι ουσίες και οι τοξίνες που αναπτύσσουν τα «ΠΡΑΓΜΑΤΑ» που εκτρέφουν τα McDonald's, προκαλούν με το πέρασμα του χρόνου μη αναστρέψιμες ζημιές στην υγεία.

Αν νομίζατε ότι αυτό το κάνουν μόνο τα McDonalds, πρέπει να ξέρετε ότι τα χάμπουργκερ των McNuggets και των McPollo, γίνονται από τα περισσεύματα της παραγωγής των KFC (παρακάτω θα διαβάσετε το σημείωμα σχετικά με τα KFC, και θα μάθετε την ποιότητα «φαγητού» που μας πουλάνε).

Τα πρώτα αποτελέσματα λοιπόν, φαίνονται την επομένη που έχετε φάει χάμπουργκερ των McDonald's. Μεγάλο ποσοστό ανθρώπων, υφίστανται δυσπεψία και κολίτιδα. Αρχικά φαινόταν ότι αυτά τα συμπτώματα δεν ήταν ύποπτα αλλά με το πέρασμα του χρόνου, η ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ των έμμεσων επιπτώσεων είναι ευδιάκριτη. Είναι ένα φαινόμενο παρεμφερές με αυτό του AIDS, εφόσον επωάζεται και παραμένει κρυμμένο για πολλά χρόνια, μέχρι τη στιγμή που λίγο λίγο φανερώνει τις κακοήθεις επιπτώσεις του. Παρόλο που δεν ισχύει σε όλες τις περιπτώσεις, σε μέρη όπως τον Καναδά, την Αυστραλία και φυσικά τις ΗΠΑ, έχει γνωστοποιηθεί από επιστήμονες ειδικευμένους στο αντικείμενο, ότι η νόσος του Αλτσχαϊμερ σχετίζεται με την κατανάλωση χάμπουργκερ των McDonald's, όπως και άλλες ασθένειες των οποίων η προέλευση δε σχετίζεται με άλλες αιτίες.

Όπως διαπιστώνετε, όλα αυτά είναι εξαιρετικά δυσάρεστα, και για αυτό το λόγο, είναι πολύ σημαντικό όλοι να μάθουν, τι ποιότητα «φαγητού» μας προσφέρουν σε αυτά τα μέρη. Δεν θα επιτρέψουμε να μας πουλάνε κάτι που δεν είναι αυτό που λένε. Μόνο με την πίεση θα μπορέσουμε να προκαλέσουμε να χρησιμοποιούν τα McDonald's αληθινό κρέας βοδινού και όχι κρέας «ΠΡΑΓΜΑ».
teithes.

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/7/11 07:39

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ...ΑΛΛΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ!ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 2 ΓΝΩΣΤΕΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΠΟΥ ΑΝΘΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος29/7/11 07:41

    Πω πω...Θα Ξεράσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/7/11 08:20

    APISTEYTO!! YSTERA LEME GIATI O KOSMOS PE8AINEI APO KARKINO! PIO KALA NA TROME SKATA PARA AYTA TA SIXAMATA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος29/7/11 08:25

    ΠΑΙΔΙΑ ΒΑΛΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ ΤΟ ΨΑΡΙ!! ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΨΑΡΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΟΥ? ΤΟ ΨΑΡΑΚΙ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΨΑΡΑΔΕΣ!! ΚΡΕΑΣ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ..ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΙΑ!! ΨΑΡΙ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ..ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΙ ΨΑΡΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΟΥ!!!ΟΛΑ ΤΑ ΨΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΩΡΑΚΙΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΜΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος29/7/11 10:38

    ΤΙ ΤΑΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!! ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΡΩΩ ΦΑΣΟΛΑΔΑ! ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ 08.25 ΤΟ ΨΑΡΙ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος29/7/11 11:35

    oi psarades na koboun kai apodeikseis omws

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος29/7/11 11:48

    11:35 ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ? ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ.Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΛΕΕΙ ΤΙ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος29/7/11 12:51

    ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΜΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕ 11:48!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος29/7/11 12:55

    NAI ALLA POSA EXEI XASEI TO KRATOS APO TIN FORODIAFIGI TON PSARADON???
    KAPOTE PREPEI NA TELEIOSEI KAI AYTO!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος29/7/11 12:57

    @ 29/7/11 11:35

    Φίλε υπήρξε μία ανάρτηση χθές για τις λαϊκες και τους ιχθυοπώλες εκεί που δεν κόβουν αποδείξεις.
    Δεν σχολίασα ομως χθές για διάφόρους λόγους.

    Μια και το επανέφερες θα το κάνω σήμερα.

    Ακουσε λοιπόν και το πέρα απο το συναίσθημα και το γιατί οχι αποδείξεις, και πως ειναι η πραγματικότητα στο εμπόριο και σε αυτό των λαικών αγορών.

    Λοιπόν ο ιχθυοπώλης ειναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης στην αλυσσίδα εμπόριο αλιευμάτων.

    Αυτός λοιπόν οταν πάει στον τελικό έμπορο/προμηθευτή του να πάρει το εμπόρευμα, ο εμπορος του λέει τόσα ψάρια θα πουλήσεις με απόδειξη και τα υπολοιπα στο έτσι.
    Την ολη ποσότητα που πήρε την πληρώνει η την πιστώνεται κανονικά.

    Εχει φυσικά και τα ψάρια που θα του μείνουν και δεν επιστρέφονται τα οποια αν δεν πουλήθουνε πάνε χαμένα.

    Λοιπόν πάμε τώρα στον τελικό εμπορο/προμηθευτή.

    Αυτός τα προμηθεύεται απο εναν κεντρι9κό εμπορο/εισαγωγέα.
    Ο κεντρικός εμπορος και ο μεταφορέας μαζί, λένε στους τελικούς εμπορους/προμηθευτές, τόσα με τιμολόγια θα δώσεις και τόσα χωρίς.

    Οι λόγοι.
    Λιγότερο βάρος αρα και επίσημο ναύλο βάσει φορτωτικών στα φέρρυ μπόατ και παρουσίαση λιγότερων εσόδων.
    Κάποια μαύρα λεφτά σε κάποιους των ναυτιλιακών εταιρειών και στην ιδια την εταιρεία επίσης.
    (Για ζυγοπλάστιγγες στα λιμάνια? Το αλλο με τον Τοτό το ξέρετε?)

    Ο κεντρικός εμπορος η εισαγωγέας τώρα .
    Τα ψάρια τα παραλαμβάνει και τα διακινεί απο την εταιρεία αλιευμάτων η των καικιών η και απο την ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου ακόμα.

    Οι εταιρείες των ψαράδικων τώρα.
    Πρέπει μέσα απο προστατευτικούς κανόνες να αλιεύουν σε ορισμένες κατηγορίες ψαριών βάσει ποσόστωσης.
    Αν βγάλουν παραπάνω θα τα πετάξουν? Μην λέμε οτι θέλουμε τωρα.
    Πληρώνουν φόρους και αυτοί αν δηλώσουν υπερπαραγωγή, και φυσικά και άλλα τέλη.

    Ενα αλλισιβερήσι γίνεται και με τους εισαγωγείς νωπών ψαριών στο οποίο δεν λέω τώρα τίποτε.

    Γενικά ολος ο μηχανισμός κινείται σε ενα επίπεδο της ανοχής παρουσιάζοντας αυτή την δραστηριότητα στο "τόσο όσο" να μην προκαλεί την εφορία.

    Αν κάποιος απο την αλυσσίδα αντιδράσει η να φερθεί διαφορετικά, το σύστημα τον πέταξε έξω.
    Και αυτός τέλειωσε απο το εμπόριο οριστικά πλέον.

    Τελειώνοντας, εχουμε ειδικά εδώ στο νησί μας και σε κάποια αλλα, την περίπτωση των ψαριών της "Τράμπας" ψαριών κρυφά απο την Τουρκία.

    Στην περίπτωση αυτή θα κόβει αποδείξεις ο ιχθυοπώλης για ΠροΪόντα χωρίς παραστατικά αγοράς?

    Α:ν πιαστεί θα έχει να διαλέξει με ποιά κατηγορία θα θελήσει να πάει στον Εισαγγελέα.
    Αυτή της κλοπής αλλιευμάτων η της λαθραίας και παράνομης εισαγωγής από τρίτες χώρες.

    Ετσι φίλε μου ειναι τά πράγματα.

    Πάντως με μία έρευνα που ειχε γίνει παλιά με αυτόν τον τρόπο τρώς σήμερα τον γαύρο 4 εως 6 ευρώ το κιλό στην καλλιτερη περίπτωση.

    Αν ως δια μαγείας διορθώνονταν ολα τα "στραβά" τον γαύρο θα τον πληρωνες στην καλλίτερη περίπτωση 10 ευρώ το λιγώτερο.

    Οτι δήποτε χρέωση σε κάθε προιόν σε τελική ανάλυση και αυτό ειναι παραδεκτό μετακυλείεται στην κατανάλωση και το πληρώνει μόνο ο τελικός καταναλωτής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος29/7/11 13:06

    γιατι τα goodys καλυτερα ειναι?εγω δεν παω σε κανενα απο αυτα και εχω μαθει ετσι και τα παιδια μου.καποια στιγμη ειχα δει ενα ντοκιμοντερ στο skai που ελεγε για καποιον στην αμερικη νομιζω,που ειχε ξεχασει για ενα χρονο μεσα στο σακακι του ενα χαμπουγκερ.οταν πηγε να το φορεσει ειδε οτι το χαμπουγκερ δεν ειχε χαλασει καθολου!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος29/7/11 13:32

    na deite to dicumentary pou leei o filos apo panw.einai tou kouloglou kai einai anatrixiastiko!!den 8a pernate oute apo eksw apo fast food!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος29/7/11 15:15

    Εαν σας ενδιαφερει το θεμα, διαβαστε το "Fastfood Nation", και δειτε τισ ταινιες"Supersize me" και "Food Inc."
    Τα υπολοιπα περι τερατων χωρις κοκκαλα, ειναι αστικοι μυθοι, που κακως δημοσιευονται εδω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος29/7/11 18:36

    ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ????ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ,,,,ΤΙ ΛΕΩ Ε ΑΣΤΕΙΟ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος29/7/11 19:07

    18:36 φιλε μου με τετοιους κολοσσους δεν μπορει να τα βαλει κανεις..Ολοι ξερουμε τι κακο κανει η Κοκα Κολα δεν την αγγιζει ομως κανεις....Ολοι ξερουν οτι οι πολυεθνικες εταιριες ριχνουν κυβερνησεις!! Υπαρχουν στοιχεια και μελετες εχουν πεθανει ανθρωποι και κανεις δεν εχει πει κουβεντα! οποιος τολμησει να κανει κατι ειναι καμμενο χαρτι! Αυτα τα λεμε εδω μεταξυ μας για εσωτερικη καταναλωση και τιποτα αλλο! Απλα να διδαξουμε στα παιδια μας οσο μπορουμε και με οση επιρροη εχουμε πανω τους να μην πηγαινουν σε τετοιου ειδους μαγαζια με γρηγορο φαγητο! Παντως το αρθρο ειναι περα για περα αληθινο το εχω παρακολουθησει και σε dvd..το λεω αυτο γιατι ο πιο πανω σχολιαστης λιγο πολυ μας ειπε οτι ειναι μουφα η αναρτηση! και μπραβο στο παλικαρι που το αναρτησε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος29/7/11 19:46

    εγω παλι δεν πιστευω σε ιστοριες συνομωσιας και εξωγηινους.το παραχεσαμε νομιζω...
    καλα να μην ειναι καλης ποιοτητας.αλλα να γραφονται και τετοια κατι δεν παει καλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος29/7/11 20:31

    Ποια συνομωσια και εξωγηινους λες ρε καμενε?Κοψε τα goodys και τα mcdonalds γιατι βλεπεις οτι σε χαλανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος29/7/11 20:31

    19:46 ESY NA TROS EKEI..KAI ME MA8IMATIKI AKRIBIA SE BLEPO STO XOMA KAI TO KAKO EINAI OTI APO TA POLLA SKATOKREATA POU 8A EXEIS FAEI DEN 8A LIONEIS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος30/7/11 00:49

    http://www.youtube.com/watch?v=mYyDXH1amic&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος30/7/11 00:59

    http://www.youtube.com/watch?v=sLARtaP8mMg&feature=player_embedded

    παρακολουθείστε αυτά τα 2 βίντεο στο youtube για να σας λυθουν οι αποριες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος30/7/11 13:44

    ti video einai auta??? mporei na ta trome re paidia alla oxi kai etsi... pos tous feronte etsi? kai epita apo osa pernaei aito to zoo xoris ixnos iginis emeis ta trome??? na se kala pou ta anevases!!!! kapia stigmi eprepe na ta doume!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος31/7/11 13:16

    ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΡΑΚΤΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ... ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ... ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΔΩΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΑΥΤΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗ..! ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ <> ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η COCA-COLA.. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ <> ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΠΑΝΤΑ ΞΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.. ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΨΕΥΤΟ-ΚΡΙΣΗ... ΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΑΛΛΑΞΤΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΩΡΑ ΑΜΕΣΩΣ, ΡΙΞΤΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΑΚΥΡΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΧΡΗΣΙΜΑ, ΤΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΟΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος1/8/11 16:14

    GOODYS.. MACDONALS.. COCA-COLA.. KAI ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΛΑΠΤΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ! ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος2/8/11 20:21

    ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ ΜΕ ΤΑ 2 ΒΙΝΤΕΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος3/8/11 00:28

    ειμαι ο 19.46 δεν τρωω στα μαγαζια αυτα και χεστικα κι ολας.αλλα μπαρουφες λεμε.οι ελληνες τρωμε κατα συνηθεια τα πιο βρωμιαρικα ζωα.γουρουνια και κοτες.η κανω λαθος?και δεν χρειαζετε βιντεο και αλλα διαφορα.εχουμε δει και τα δυο πως ζουν.αν σας επιασε τωρα ο πονος καληνυχτα.εχετε φαει ολοι σκατο με το φτυαρι...και θα συνεχισετε (συνεχισουμε βαζω και εμενα)
    απλα μαλλον δεν θελετε να το αποδεχθειτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος3/8/11 07:32

    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ Η ΟΧΙ ΑΜΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΡΩΣ .. ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ...ΟΧΙ ΟΤΙ Μ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ... ΓΙΑ ΤΟΝ $@#@$@$ ΕΙΝΑΙ.... ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΒΟΛΕΨΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΠΙΤΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΠΑΡΑΔΙΠΛΑ.... ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος3/8/11 18:58

    ΤΟΣΑ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΥΝΤΙΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.ΣΑ ΤΑ ΜΠΕΡΓΚΕΡΣ ΤΟΥΣ, ΔΕ ΘΑ ΛΙΩΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος5/8/11 01:50

    McDonald's 4 Year Old Cheeseburger Video
    http://www.youtube.com/watch?v=4IGtDPG4UfI&feature=related
    δείτε τη μορφή που πρέπει να πάρει μια τηγανιτή πατάτα μετά από 3 μήνες και δείτε την πατάτα της συγκεκριμένης εταιρείας πώς παραμένει ακριβώς η ίδια μετά από 4 ΧΡΟΝΙΑ.
    τί το "μαγικό" περιέχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος24/11/11 04:15

    Αυτός ο μ****** του blog κάθισε και έγραψε ότι του ερχόταν στο κεφάλι και εσεις τον παίρνετε στα σοβαρά!

    Όχι πως θα πήγαινα σε fastfood για να φάω κρέας, αλλά τα πράγματα από άποψη ποιότητας δεν είναι και τόσο τραγικά στα McDonalds!

    Όσον αφορά τη διαχείριση των ζώων όμως... (και το κρέας είναι απο αληθινά ζώα)

    http://www.youtube.com/watch?v=THIODWTqx5E

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *