ροή ειδήσεων

Χαράτσι... κεφαλικός φόρος χωρίς διακρίσεις!

Ειμαι 48 χρονων και δεν εχω δει πιο απανθρωπο , αντιδημοκρατικο και αδικο νομο απο αυτον της ενσωματωσης του αθλιου αυτου φορου στα
ακινητα με το λογαριασμο του ρευματος...
Ενας κεφαλικος φορος χωρις διακρισεις μεταξυ πλουσιων και φτωχων θυμιζοντας το POLL TAX της βρωμερης φασιστριας MARGARET THATCHER. Πως ειναι δυνατον να εξισωνεται ο συνταξιουχος των 300 € η ο ανεργος , με τον γιατρο ,τον δικηγορο η τον μεγαλοεπιχειρηματια . Ο κυριος Βενιζελος και ολο το οικονομικο επιτελειο πρεπει να ντρεπονται .
Ημουν ψηφοφορος του ΠΑΣΟΚ εχοντας αρκετες φορες ψηφησει λευκο .
Μετα την γελειοτητα με το χαρατσι ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΗΣΩ ΠΟΤΕ ΠΑΣΟΚ . ( ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ . ΑΥΤΟΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΕΙΟΙ .)
Ως ποτε οι φτωχοι θα πληρωνουν την ανικανοτητα των εκαστοτε κυβερνησεων σ αυτη τη χωρα ?
Πως ειναι δυνατον το αθλιο αυτο κρατος να επιτρεψει στην φοροδιαφυγη να παρει τοσο μεγαλη εκταση ? Πως επιτρεπει στον μεγαλογιατρο να εχει καταθεσεις καποιων εκατομμυριων ευρω , βιλλες , πολυτελη αυτοκινητα και να δηλωνει 1000 € τον χρονο ? ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ????????????????
Και ενω λεμε οτι η κριση ειναι μια ευκαιρια να ξαναχτισουμε το κρατος απο την αρχη σε πιο δικαιες βασεις , απο την αλλη ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ , βαθαινοντας την περισσοτερο την κριση . Ας καταλαβουν οι κυβερνωντες οτι η κοινωνια εχει φτασει στα ορια της και αλλος ενας αδικος νομος στην πλατη του πολιτη μπορει να ειναι η σταγονα που θα ξεχειλισει το ποτηρι και θα βγαλει τον κοσμο στο δρομο οπου εκει θα καιει και θα σπαει χωρις διακρισεις . Ας το καταλαβουν τωρα πριν ειναι αργα

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *