ροή ειδήσεων

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΙΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ Νο 3

ΤΟΥ ΤΑΞΙΑΡΧΟΥ Ε.Α. ΑΝΤΩΝΗ ΤΖΑΜΠΑΖΗ
Κυρία βουλευτίνα και κύριοι βουλευτές, των 8.000 ευρώ μηνιαίως
Θα έπρεπε ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ και το τονίζω Ο Λ Ο Ι   Σ Α Σ...
να εμφανιστείτε και πάλι στα Δωδεκάνησα, πρώτον μετά την ψήφιση του «Μνημονίου 3» και δεύτερον μετά τα όσα συνέβησαν με τους Πατρίκιους υπαλλήλους της Βουλής των Ελλήνων(;), η συντεχνία των οποίων «θορυβημένη» από τις ξεδιάντροπες δηλώσεις του Πρωθυπουργού, «…..Ψηφίζοντας τις επόμενες ημέρες αφήνουμε πίσω το παρελθόν…..Ο αγώνας που δίνουμε είναι για την απελευθέρωση των Ελλήνων από τα δεσμά του παρελθόντος…..Είναι ο αγώνας τους έθνους μας κατά των άκρων και υπέρ των δικαιωμάτων. Κατά της δημαγωγίας και υπέρ της ευθύνης…..
Όπως κι εκείνοι που βουλιάζουν στις λάσπες…..Κάποιοι συνδικαλιστές ονόμασαν τα προνόμια κατακτήσεις. Ήταν προνόμια που τα απολάμβαναν λίγοι και τα πλήρωνε ο λαός. Απέναντι στις δύσκολες αποφάσεις που καλούμαστε να πάρουμε υπάρχουν δύο αντιδράσεις: αυτών που θίγονται άδικα και έχουν φτάσει στα όριά τους. Υπάρχουν όμως κι εκείνοι που θίγονται γιατί χάνουν προνόμια. Συντεχνίες και επιχειρηματικά συμφέροντα. Τους έχουμε απέναντι και δεν κάνουμε πίσω χιλιοστό. Δεν γίνεται να χαριζόμαστε στα τρωκτικά.», την Κυριακή 4 Νοε 2012, «κατάφερε» να περάσει στην αντεπίθεση, να σας τρομοκρατήσει, να «περάσει τα δίκαια» αιτήματά της και να σας ξεφτιλίσει. ΕΥΓΕ!!!!!

Πιστός στις αρχές μου και τηρώντας την υπόσχεσή μου ότι θα επανέρχομαι ΔΗΜΟΣΙΑ κάθε μήνα, εφόσον δεν απαντάτε στα ερωτήματά μου, νομίζοντας κρυπτόμενη-οι ότι θα με αναγκάσετε να σωπάσω, θέλω απλά να σας υπενθυμίσω ότι ματαιοπονείτε με την «βιομηχανία» ανούσιων δελτίων τύπου, με τα οποία καθημερινά «βομβαρδίζετε» τα τοπικά ΜΜΕ, έντυπα και ηλεκτρονικά, θεωρώντας όλους εμάς σαν ντόπιους ιθαγενείς του απεχθούς μητροπολιτικού και αυτοκρατορικού κέντρου των Αθηνών.

Αλήθεια, αφού ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ενδιαφέρεστε και αγωνιάτε για την επίλυση των τοπικών δωδεκανησιακών προβλημάτων, μπορείτε να ενημερώσετε τον Δωδεκανησιακό Λαό, ενδεικτικά:

α. Γιατί δεν έχουν καλυφθεί ακόμη τα υπάρχοντα εκπαιδευτικά κενά στα σχολεία των νησιών μας;

β. Γιατί παρά τις ενέργειές σας, καταργούνται οι ΔΟΥ Λέρου, Καλύμνου και Καρπάθου;

Προσέξτε γιατί φαίνεται ότι πολύ γρήγορα, οι εξελίξεις θα σας ξεπεράσουν και θα φαντάζετε αστείες φιγούρες, τρέχοντας πίσω τους σαν ιδρωμένες και λερωμένες ουρές.

Παράλληλα και επειδή δεν απαντήσατε στα ερωτήματα των προηγούμενων ανοικτών επιστολών μου στα οποία εμμένω, επανέρχομαι, προσθέτοντας τα εξής τρία επιπλέον:

α. Ο Τουρισμός, η βαριά βιομηχανία της ελληνικής οικονομίας όπως αρέσκεστε να λέτε, είναι μίγμα υποδομών, παρεχόμενων υπηρεσιών, διαφήμισης και σχέσεων φιλοξενούντων και φιλοξενουμένων. Σημαντικό μέρος των φιλοξενούντων αποτελούν οι εργαζόμενοι ξενοδοχοϋπάλληλοι, των οποίων «σφυρίχτρα» στην Τρόϊκα, σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύτηκαν στα ΜΜΕ(Έντυπα και ηλεκτρονικά), υπήρξε ο κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, πρόεδρος του ΣΕΤΕ. Συμφωνείτε με την πρακτική του κυρίου αυτού, που οδηγεί στον οικονομικό μαρασμό άλλη μια σημαντική μερίδα εργαζομένων και μάλιστα Δωδεκανησίων, για τα συμφέροντα των οποίων κόπτεστε και αν όχι, πρώτον την καταδικάζετε και δεύτερον τι προτίθεστε να πράξετε επ’ αυτού, μεμονωμένα μέσω των κομμάτων σας και ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ σαν Δωδεκανήσιοι Βουλευτές;

β. Συνάδελφοί σας βουλευτές, με την ιδιότητα του υπουργού και προκειμένου να καλύψουν την ανεπάρκεια και ανικανότητά τους και να δικαιολογήσουν τη λήψη όλων αυτών των επώδυνων μέτρων, ανακαλύπτουν πολύ όψιμα τις παθογένειες του ελληνικού κράτους και του ελληνικού δημοσίου(Έλλειψη μηχανοργάνωσης και ηλεκτρονικής διασύνδεσης μεταξύ των υπηρεσιών, με αποτέλεσμα την αδυναμία διασταύρωσης στοιχείων, κλπ) ως αιτίες όλων των κακών. Τι προτίθεστε να πράξετε επ’ αυτού, μεμονωμένα μέσω των κομμάτων σας και ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ σαν Δωδεκανήσιοι Βουλευτές για την άρση ή αποκατάστασή τους;

Συμμερίζεστε τις παραπάνω απόψεις-δικαιολογίες α. και β. και αν ναι, τις ανέχεστε; Διαχωρίστε τις θέσεις σας εφόσον δεν συμφωνείτε, κατονομάστε επιτέλους τους υπεύθυνους γι’ αυτά τα χάλια, αναζητήστε και καταλογίστε ευθύνες αλλιώς καθίσταστε συνυπεύθυνοι και συνυπόλογοι.

γ. Έχει συμφωνηθεί με την Τρόϊκα, η απόλυση επίορκων, ακατάλληλων, αργόσχολων, τεμπέληδων και κοπανατζήδων δημοσίων υπαλλήλων και λειτουργών, οι οποίοι ελάχιστα φταίνε για όσα συμβαίνουν. Αναρωτηθήκατε αν θα έπρεπε κάποιοι απ’ όλους εσάς μαζί με τους προστατευόμενούς σας υπαλλήλους της Βουλής των Ελλήνων(;), η πλειοψηφία πιστεύουμε όλοι μας, να συμπεριληφθούν στον ίδιο κατάλογο με βάση την θλιβερή εικόνα που παρουσιάζετε κατά τη διεξαγωγή συζητήσεων ενώπιον άδειων εδράνων στην αίθουσά της και όχι μόνο; Τι προτίθεστε να πράξετε επ’ αυτού, μεμονωμένα μέσω των κομμάτων σας και ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ σαν Δωδεκανήσιοι Βουλευτές;

Αν και πάλι δεν απαντήσετε τότε είμαι υποχρεωμένος να συμπεράνω ότι συνεχίζετε να καθοδηγείστε και να συνεργάζεστε με πρόσωπα-επιστημονικούς συνεργάτες, τα ονόματα των οποίων οφείλετε ΑΜΕΣΑ να δώσετε στη δημοσιότητα, επισυνάπτοντας επιστημονικούς τίτλους και προσόντα, οι οποίοι σας κρατούν δέσμιους μιας παλαιοκομματικής και νοσηρής νοοτροπίας, πιστοί και προσηλωμένοι στο παρελθόν.

Αυτό το παρελθόν θέλω να σας θυμίσω κύριε Υψηλάντη και ν’ αρχίσω με σας, το οποίο σας επέτρεπε σαν πολιτευτή να χύνετε δήθεν κροκοδείλια δάκρυα, με το κλείσιμο του ΚΕΝ Αφάντου και του Στρατολογικού Γραφείου Ρόδου και να χαίρεστε με την βαρύγδουπη δήλωση-αναγγελία από τον «καίσαρα» κύριο Αβραμόπουλο, της δήθεν ίδρυσης της 14ης Περιφέρειας με έδρα τη Ρόδο.

Ορίστε κύριε Υψηλάντη, είστε βουλευτής και μέλος κυβερνητικής πλειοψηφίας, «ξανανοίξτε» το ΚΕΝ Αφάντου και το Στρατολογικό Γραφείο Ρόδου, γιατί δεν το κάνετε; Διαπιστώνετε λοιπόν πόσο εύκολα είναι τα λόγια και πόσο δύσκολες είναι οι σοβαρές αποφάσεις. Όσο για την 14η Περιφέρεια, ελπίδες φρούδες, αφού η ιδέα και μόνο θ’ ανοίξει τον «Ασκό του Αιόλου» και εννοώ κύριε Υψηλάντη την ΑΜΕΣΗ απαίτηση ίδρυσης 15ης Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας(Πρώην νομοί Δράμας, Καβάλας και Σερρών με έδρα την Καβάλα, 16ης κλπ). Αυτά τα γνωρίζατε; Αν ναι πότε κοροϊδεύατε τον Δωδεκανησιακό Λαό, τότε που τον εμπαίζατε με δακρύβρεκτες δηλώσεις ή τώρα που σιωπάτε;

Θα περιμένω και πάλι με ανυπομονησία, όπως πιστεύω μαζί μου και όλοι οι Δωδεκανήσιοι, τις σοβαρές πρωτοβουλίες και τις πειστικές απαντήσεις σας και ελπίζω να μη με διαψεύσετε αυτή τη φορά και να με υποχρεώσετε να επανέλθω.

Σας δίνεται η ευκαιρία να πρωτοστατήσετε, να ηγηθείτε, να διαχωρίσετε τη θέση σας από «το παλαιό», αλλάζοντας αρρωστημένες και καταδικασμένες στη συνείδηση του Έλληνα και του Δωδεκανήσιου πρακτικές του παρελθόντος, ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΥΧΗΣ ΕΡΓΟ ΑΠΟ ΚΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, αφού αντιληφθείτε πρώτα ότι η «επένδυσή» σας στη δήθεν επίλυση των τοπικών προβλημάτων, προϋποθέτει την επίλυση των προβλημάτων του Έθνους και της Χώρας.

ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ.

tzampan@gmail.com





parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/11/12 13:01

    Πέστα ρε άνθρωπε... μας έχουν θάψει οι αλήτες, και χορεύουν στον τάφο μας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/11/12 13:05

    ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ?
    ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ?
    ΝΑ ΔΩ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΣΩΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/11/12 13:49

    ΜΕ ΤΝ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΣΕ 'ΜΑΖΕΥΟΥΝ' ΚΑΜΙΑ ΜΕΡΑ κ.ΤΑΞΙΑΡΧΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/11/12 13:52

    ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΡΒΟ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/11/12 14:04

    και γιατι να ντραπει η βουλευτινα δεν καταλαβα...μηπως ψηφισε υπερ και δεν το ξερω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/11/12 14:10

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΠΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος9/11/12 14:14

    ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΧΙ ΨΗΦΟ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΙ ΠΑΠΑΡΗ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος9/11/12 14:26

    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΜΑΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΑΣ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΝ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΚΤΛΠ ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος9/11/12 14:30

    ΜΗΝ ΕΚΦΡΑΖΕΣΕ ΕΤΣΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ,ΝΤΡΟΠΗ!!!ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΒΡΙΣΗΣ,ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΟΣΜΙΑ!! Π Χ.ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΨΗΦΟ;; ΕΣΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΕΣ!!ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΩ ΟΠΩΣ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ,Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ!!!! ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΕ ΚΑΙ ΠΟΛΗ ΚΥΡΙΟΣ!! ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ,ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος9/11/12 17:45

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος9/11/12 18:43

    Αδικα κοπιάζεις άνθρωπέ μου, αυτοί δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Απλώς κοιτάνε πως να "μεταπηδήσουν" από το ένα καράβι στο άλλο μόλις το ένα μπάζει νερά και "διαλύεται". Αλλά τις "αποζημιούλες τους" τις παίρνουν κανονικότατα. Βέβαια αν το δημοσίευμα του μπλογκ περί "εκβιασμού των βουλευτών από τους υπαλλήλους της βουλής με ροζ σκάνδαλα" αληθεύει .... τότε "καλοπερνάνε" οι μάγκες εκεί μέσα. Αυτή είναι η σημερινή Ελλάδα. Ενα απέραντο .....μ.....ο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος9/11/12 19:32

    ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΦΙΛΕ .......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος9/11/12 20:42

    Ποιο συγγενικο προσωπο των βολευτων μας προετοιμαζει το εδαφος για δημαρχος;
    σαν δεν τρεποντε
    Ταξιαρχε ενα μεγαλο μπραβο σου ..........το λιγοτερο που εχω να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος9/11/12 21:46

    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΑΝΑΗΠΑΜΕ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΕΔΩ,ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ,ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ!!! ΤΟ ΣΟΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΡΕΚΛΕΣ!ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΔΗΜΟ ,ΝΟΜΑΡΧΙΑ, ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ, ΒΟΥΛΗ,ΤΗΝ ΜΑΜΑ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΑΛΟΥΝ,ΚΑΠΟΥ;ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΩΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ!!! ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος9/11/12 23:10

    ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ........................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος9/11/12 23:28

    ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΜΠΑΖΗ, ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΓΡΑΨΕΙ, ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΣΥΝΧΑΡΗ,ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΖΗΤΗΣΗ ΣΥΓΝΩΜΗ,ΕΚ,ΜΕΡΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΩΝ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΗ ΤΗΝ ΑΝΔΡΕΙΑ,ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ!ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΥΝΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΝΑΤΕ,ΚΑΙ ΣΑΣ ΛΕΓΩ,ΟΤΙ ΥΠΥΡΞΑΤΕ ΠΟΛΛΗ ΕΠΙΚΙΕΙΣ,ΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΤΟΥΣ ΓΡΑΨΑΤΕ!ΑΠ,ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΑΤΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!ΔΑΝΕΙΖΩΜΕ ΕΝΑ ΓΝΩΜΙΚΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟ ΔΙΚΟΜΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΟΥΝ.[ΔΙΟΤΙ-ΕΧΟΥΝ-ΟΛΟΙ-ΤΟΥΣ-ΠΙΣΤΕΨΕΙ-ΚΑΙ-ΠΡΟΦΑΝΩΣ-ΘΑ-ΕΧΟΥΝ-ΤΗΝ-ΑΠΑΙΤΗΣΗ-ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ-ΜΑΣ-ΝΑ-ΤΟ-ΙΟΘΕΤΗΣΟΥΜΕ,-ΟΤΙ-Ο-ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ-ΔΕΝ-ΜΠΩΡΕΙ-ΔΕΝ-ΠΡΕΠΕΙ-ΝΑ-ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ-ΜΕ-ΛΟΓΙΑ-ΠΟΥ-ΛΕΕΙ-ΑΛΛΑ-ΜΕ-ΤΑ-ΕΡΓΑ-ΤΑ-ΟΠΟΙΑ-ΚΑΝΕΙ!!!!!!ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕ ΤΖΑΜΠΑΖΗ ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ,ΟΤΙ Η ΡΟΔΙΑΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΒΙΩΣΕ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΗΣ,ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ!!!!ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΟΥ,ΟΤΙ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ,ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΩΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΝΙΑΖΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ!!!!!!!ΟΣΟ ΓΙ΄ΕΣΑΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΘΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος11/11/12 07:07

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΥΡΙΕ ΤΑΞΙΑΡΧΕ. ΤΑ ΕΙΔΑΜΕ! ΜΟΝΗ ΣΙΓΗ,ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΑΝ ΟΥ ΦΕΡΕΙ!!!!!!!!!! ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΑΚΟΜΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος11/11/12 16:59

    ΔΗΛΑΔΗ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΟΣΜΟ ; ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΚΡΕΜΑΣΤΙΝΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΣΕ ΝΑΙ ΛΕΕΙ . ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΠΕΣ ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΣΑΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΧΡΥΣΟΜΥΓΕΣ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΙΣΘΟ ΚΑΙ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΠΕΙΝΑ ΑΣΤΟΔΙΑΟΛΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος12/11/12 10:13

    ΒΡΕ!! ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΧΟΥΝ!! ΚΑΙ ΝΑ!! ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ,ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος13/11/12 18:18

    ΚΥΡΙΕ ΤΑΞΙΑΡΧΕ! ΠΟΥ ΕΙΣΕ; ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ Ο ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ,ΚΑΙ ΣΕ ΧΑΣΑΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *