ροή ειδήσεων

80 άτομα χωρίς αποσκευές για 3 ημέρες άφησε η Aegean στη Ρώμη

Τρεις μέρες έχουν αφήσει χωρίς βαλίτσες οι κκ αρμόδιοι της Aegean τους μαθητές γνωστού ιδιωτικού σχολείου της Ρόδου κατά την διάρκεια εκδρομής τους στην Ρώμη...

Αν γινόταν κάτι τέτοιο στην Ρόδο θα μας έδειχνε το CNN !!!
80 άτομα στην πλειοψηφία τους μαθητές λυκείου, ξεκίνησαν την εκδρομή τους Δευτέρα πρωί με προορισμό τη Φλωρεντία μέσο Ρώμης … έφτασαν τελικά μετά από πολλές καθυστερήσεις στις 12 τα μεσάνυχτα στην Φλωρεντία ….. αλλά χωρίς αποσκευές ….
Είπαν ότι είχαν στάση εργασίας στο αεροδρόμιο της Ρώμης ……
Τι κάνουν οι αρμόδιοι της Aegean πρέπει να λύσουν άμεσα το πρόβλημα τα παιδιά είναι χωρίς τα πράγματα τους …… ΝΤΡΟΠΗ !!!!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος13/11/12 21:12

    Απαράδεκτο και ανύκουστο φαινόμενο για μια τόσο σοβαρή κατά τα άλλα εταιρεία !
    Και τι κάνουν τώρα , πως ντύνονται και με τέτοια κακοκαιρία στην Ιταλία ??
    Αλλά ποιός ενδιαφέρεται ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος13/11/12 21:22

    pwpwwwww ksinw tous vgike.....an einai dunaton

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος13/11/12 21:32

    o kathena sthn vlakia toy methete lipon enes egaths skototike sto aerodromio wra ergasias kai olla ta syndikata apergoun thn nas sas kanei h aegean sevastite ligo....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/11/12 02:58

      Kai an skotwthike TI???? Eprepe h Aegean na toys grapsei STA ARX!DI@ THS??? EKEI TOYS EGRAPSE!!! Oyte h Athina den hxsere oti HTAN MATHITES!!!! Oi megaloi boleyontai... Ta paidia omws??? AISXOS Kateytheian na ypostirixseis ta sindikata!!

      Διαγραφή
  4. Και γιατί πήγαν ιταλία;αφού είχαν απεργία καλά να πάθουν.αν πήγαιναν Αλεξανδρούπολη θα τους κακοφαινόταν;φάτε ρώμη τώρα.ούτε η AEGEAN φταίει.αυτοί πού διάλεξαν ιταλία φταίνε.η εταιρία απλά τους πήγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/11/12 03:05

      FAEI SK@TA MALAKA!! DEN NTREPESAI TA BAZEIS ME TA PAIDIA MALAKA!! EXOYN PAEI S'OLH THN ELLADA TA PROHGOYMENA XRONIA!!!! HLITHIE!!! OI GONEIS TOYS EINAI AKSIOI KAI TOYS EXOYN STEILEI PANTOY MHN ANYSYXEIS!!! Akoy alexandroypolh. Sthn Ellada olo sta clubs toys pairnoyn. Me to Rodeiwn einai KATHARA EKPAIDEYTIKH!!! MONO MOYSEIA ARXAIA KAI FAGHTO!!! OXI SAN TA YPOLOIPA POY GINONTAI FESI KAI G@MIOUNTAI MEXRI TO PRWI KAI OI KATHIGITES KOLOBARANE...........H ETAIRIA EIXE EYTHINH NA LYSEI TO THEMA OXI NA TOYS PARATHSEI!!! THA TOYS APOZHMIOSEI GIATI EFTAIGE!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος13/11/12 21:57

    kosmos o XEROLAS TON PANTON BRE ANTE G.....OY

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος13/11/12 21:58

    κανονικα δινεται αποζημιωση απο την εταιρεια handling, εγω στην αμερικη καθυστερησαν να μου τις φερουν 24 ωρες πηγα ψωνισα και τους κατεθεσα τις αποδειξεις και με αποζημιωσαν συν 100$ voucher για το επομενο ταξιδι μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος13/11/12 22:01

    Εσυ που εγραψες την ανάρτηση, μάλλον εισαι τρελλαμένος με οτι δήποτε ειναι η αφορά Ελληνική εταιρεία.
    Αλλά ειπαμε.
    Ο πρωταρχικός σου λόγος που εβαλες την ανάρτηση ειναι να χύσεις δηλητήριο και να ρίξεις λάσπη σε μια Ελληνική εταιρεία.

    Σε ολες μα σε ολες τις αεροπορικές εταιρείες και σε ολα τα αεροδρόμια συμβαίνουν δυστυχώς τετοιες ατυχείς καταστάσεις.

    Τι ζητάς τελικά? να πάνε θες οι αρμόδιοι της Αήτζιαν να ανοίξουν τις αποθήκες και να βγάλουν τις αποσκευές των παιδιών?
    Και που στην Ιταλία, εν μέσω απεργιών?

    Υπάρχουν αλλωστε διαδικασίες καταβολής ενός ποσου για αμμεση αντιμετώπιση των αναγκών οταν οι αποσκευές καθυστερήσουν να παραδοθούν στους επιβάτες για πάνω απο 6 ωρες.


    Η μήπως θα υπήρχε διαφορετική αντιμετώπιση σε αντίστοιχο πρόβλημα, αν ταξίδευαν με μια ξένη εταιρεία?

    Βαθεια νυχτωμένος εισαι τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/11/12 03:15

      ESY EISAI BATHIA NYXTWMENOS!!!!! OI BALITSES EPESTREPSAN ATHINA KAI ANTI NA TIS STEILOYN SE ALLO AERODROMIO SHMERA KAI NA TIS PROOYHISOYN ODIKWS__ TIS KSANASTEILAN STH RWMH OI MALAKES!!!! SKATA TOYS EDWSAN!!! TIPOTA APOLYTWS!!!! 4 WRES PARIMENAN ADIKA XTES TIS BALITSES KAI OYTE NERO DEN TOYS PROSFERE H AEGEAN Kai exasan kai thn hmerisia ekdromh toys! ME DOYLEYEIS???? H APERGIA MALAKA HTAN EKTAKTH GIATI SKOTWTHIKE KAPOIOS LEEI....E KAI??? PWS THA THN PROBLEPAN XSEROLA????? Akou amesh antimetwpish me Ellhnikh etairia. OI XSENES EDWSAN SET NESESER KTL. H AEGEAN EDWSE ARX!DIA!!! EMEIS FTAIME POY PROTIMHSAME ELLHNIKH ANTI POIO FTHNH MRABO AEGEAN!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/11/12 16:15

      @ Ανώνυμος14/11/12 3:15 π.μ.


      Δεν σου ξανά απαντω τρελλαμένε MALAKA XSEROLA.
      Τι τελικά μπορεις να καταλάβεις?

      Στο ξανα έγραψα λίγες ημέρες πριν.
      Οτι και δυστυχώς για σενα, τοο μόνο που ξέρεις να κάνεις ειναι να βρίζεις, και τιποτε άλλο..

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος13/11/12 22:05

    ποια αλεξ/λη ρε φιλε πολυ μακρια ειναι..
    ας πηγαιναν μεχρι την καλυμνο για κανα σπινιαλο..
    ρε πλακα μας κανεις? τι εισαι ? ταξιδιωτικος οδηγος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/11/12 03:17

      PES TA XRYSOSTOME!!!! O kathe asxetos me thn upothesh leei thn kotsana toy edw mesa!!!

      Διαγραφή
  9. Κάλυμνο!πανέμορφο νησί.θα μάθαιναν και πέντε πράματα για τους γείτονες πού πάω στοίχημα αγνοούν,αφού είναι και πλουσιοπαιδα ιδιωτικού σχολείου.πάντως σε καμία περίπτωση δε φταίει η εταιρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/11/12 03:50

      ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΕΣ ???????????? Ενω των δημοσιων τα ξερουν....... Α ρε να ξερα ποιος εισαι...... Τις βαλιτσες τις εφεραν πισω στην Αθηνα και αντι να τισ στειλει σημερα αλλου και να τις παει οδικως, αφου το σχολειο ηταν στη Φλωρεντια, τις ξαναστειλε στο μπαχαλο της Ρωμης!!!! ΠΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ!!!!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος14/11/12 03:44

    ΛΟΙΠΟΝ, επειδη ο καθε ζηλιαρης εδω μεσα τα εχει βαλει με τα πλουσιοπαιδα, ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΩΣ ΠΗΡΑΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΕΚΕΙ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΛΛΑ. ΤΟ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ--ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΘΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!!!! Οσον αφορα το θεμα γιατι δεν πηγαν Ελλαδα---ΠΗΓΑΝ 6 ΦΟΡΕΣ!!!! ΠΟΣΕΣ ΑΛΛΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ??? 5ημερη στην Καλυμνο? Ειστε σοβαροι? Στην Αλεξανδρουπολη? Ειστε τρελλοι? ΤΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ? Εκει που ειναι ΜΟΝΟ ΜΟΥΣΕΙΑ, ΑΡΧΑΙΑ και καμια βολτα μεχρι τις 10-10¨30 πανε. ΜΑΤΗΑΙΝΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ 5ημερες που ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΓΙΑ!!! ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΜΟΛΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΩΙΑΣ ΣΤΑ ΚΛΑΜΠ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΦΕΣΙ ΟΛΟΙ!!!! Και στα δωματια γινονται ΑΥΣΤΗΡΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ αλλα τα ιδια τα παιδια ειναι απο μονα τους ενταξει και φερονται σωστα. Οσο για την Αegean ΕΦΤΑΙΓΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!!!! 4 ωρες ηταν τα παιδια στο αεροδρομιο και περιμεναν αδικα!! Τιποτα δεν τους προσφερε!! Οι βαλιτσες επετρεψαν στην Αθηνα και αντι να τισ στειλουν σε ΑΛΛΟ αεροδρομιο σημερα και να τισ προωθησουν οδικως ΤΙΣ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ!!! ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ!!! Ουτε ηξερε που βρισκοται σημερα στις 4 το απογευμα!!!! Ειναι δυνατον??? Και οσον αφορα αποζημιωση, ΗΤΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΝΕΣΣΕΣΕΡ ΚΤΛ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!! Και μου λετε οτι δεν εφταιγε? Φερθηκε πολυ σκαρτα ....Οι ξενες εταιριες αμεσως τους εδωσαν νεσσεσερ και μιλησαν για την αποζημιωση κτλ. Υπηρχε παιδι που εμεινε χωρις μπουφαν με τη λογικη οτι θα το βγαλει μολις φτασει στη Ρωμη αφου εδω ειχε ζεστη! Ειχαν και ταξιδι προς την Φλωρεντια μετα την ταλαιπωρια του αεροδρομιου--4 ωρες και βαλε!!! Δεν περιμενα οτι καποιοι θα ηταν ΤΟΣΟ ΜΙΖΕΡΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΛΕΥΑΝ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΦΑΤΕ ΣΚ@ΤΑ και εσεις και η AEGEAN-- ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!! Γιναμε ολοι δικηγοροι..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος14/11/12 09:33

      Προφανως στην εποχη σου τελειωσες Δημοσιο σχολειο και αρα μπουρδελο συμφωνα με σενα και αυτο φαινεται στο επιπεδο της γραφης σου.Το κομπλεξ που εχεις ειναι πολυ μεγαλο που νομιζεις οτι επειδη στελνεις τα παιδια σου σε ιδιωτικο εχεις κανει το χρεος σου.Καθε χρονια τα πανεπιστημια και οι πρωτοι των πρωτων απο τα δημοσια "μπουρδελα" οπως λες γεμιζουν.Τωρα εαν νομιζεις οτι στις 5ημερες το δικο σου παιδι δεν κανει οργια τοτε μπορει να κανει κοκα αφου ανηκει στην hi society και δεν μιλαω για coca cola.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος14/11/12 09:44

      Το γαματο ιδιωτικο σχολειο που πληρωνεις φιλε τι εκανε οσον αφορα την ιδιωτικη aegean?Απολυτως τιποτα ετσι;Σιγα μην παει να τα βαλει με την aegean!Αρα να το χεσω πατοκορφα το ιδιωτικο σχολειο που πληρωνεις φιλε.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος14/11/12 13:51

      Τι εκανε? Εμεινε 4 ωρες !!!!! και περιμενε ΜΗΠΩΣ και συγκινηθει καποιος στο αεροδρομιο εφοσον η Aegean της Ιταλιας τους δουλευε για τοση ωρα.... Ενημερωσε ΟΛΟΥΣ τους γονεις, οι οποιοι τηλεφωνικως αποφασισαν να αποχωρισει το σχολειο, απο το αεροδρομιο. Αλλαξε το προγραμμα του και πηρε τα παιδια να παρουν οτι χρειαζονταν. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΕΙΧΕ ΣΥΝΟΔΟ!!! ΤΙ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΔΗΛΑΔΗ??? Ο Διευδυντης εκδρομη ΔΕΝ το λες οτι εχει παει..... Μαλωνει στο τηλεφωνο ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ. Και ποιος σου ειπε οτι δεν θα το συνεχισει οταν επιστρεψει??? Οσο για τον πρωτο Μ@ΛΑΚΑ που απαντησε στο σχολιο, ΕΙΣΑΙ ΓΕΛΟΙΟΣ Η ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΛΥΚΕΙΟ!!!! ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΝΗΚΟΥΜΕ μας ΠΑΡΟΤΡΕΙΝΑΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ διοτι γινετε ενας ΧΑΜΟΣ!!!! Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΙΕΥΔΥΝΤΗΣ!!!!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ???? Ενα παιδι που εχει στοχο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να κανει μαθημα ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΑΛΗΤΗ που δεν γουσταρει να συμμετεχει και δεν επιτρεπει την ομαλη λειτουργια του μαθηματος. ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ!!! ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΑΛΛΟΣ που ειχε το θρασος να δηλωνει καλα να παθουν.... ΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΡΕ??? ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΡΙΞΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ??? Οσο για τις ΑΗΔΙΕΣ που γραφεις ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!! Για θυμισου τα ΟΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΛΥΨΕΩΝ σε συγκεκριμενο σχολειο περυσι και φετος -κυριολεκτικα και με τα ναρκοτικα!!!! Η 5ημερη του σχολειου που ανηκουμε περιλαμβανει ΨΩΝΙΑ και ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 6!!!!! ΝΑΙ ΜΕΧΡΙ τις 6 ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ και με ανεξελεκτες ποσοτητες ΠΟΤΟΥ!!! Για ρωτα ποσες φορες πηραν κρυφα μαθητες στα νοσομεια!!!! ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ!!! ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΕΨΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΙΜΕΝΕΙ!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΟΝΕΑΣ ΔΕΝ ΝΟΙΟΑΖΕΤΕ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥΣ......Οσο για την 5ημερη ΔΕΝ ΠΗΓΑ διοτιδεν μου επετρεψαν οι γονεις μου για οικονομικους λογους!!! Αυτα που ξερω τα ξερω απο καθηγητες, συγγενης ΚΑΙ ΤΑ ΕΧΩ ΔΕΙ ΣΕ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΦΙΛΩΝ!!!! Ηταν αρκετα για ν'αλλαξουμε περιβαλλον. Εαν εχεις την εντυπωση οτι γινετε μαθημα στο δημοσιο στην Γ'Λυκειου ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ!!! Μια εκθεση εγραψαν περυσι --και ουτε αυτην δεν την διορθωσε ο καθηγητης........ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ!!!!!!!!! Ειστε γελοιοι αν πιστευετε οτι το δημοσιο στο οποιο οι περισσοτεροι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ σε πολλα σχολεια ειναι ανωτερο. Ας κανανε σωστη δουλεια οι καθηγητες να ΜΗΝ υπηρχε η αναγκη του ιδιωτικου. Αλλα ΠΟΙΟΣ δημοσιος υπαλληλος νοιαζεται πλεον? Χεστηκαν για το μελλον των παιδιων και το καλο τους!!!! ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ!!! Σου λεει, γιατι να σκασω αφου οι γονεις δεν νοιαζονται και ετσι και αλλιως πανε φροντηστηριο. ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ!!! Η παραπαιδεια στο φουλ!!! Με δουλευεις??? ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ για συναντησεις συμμαθητων ειναι οι αιθουσες ΠΛΕΟΝ. Παρ'το ΧΑΜΠΑΡΙ!!! ΖΗΛΟΦΘΟΝΟΙ!!!!!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος14/11/12 15:02

      Αποδεικνυεις οτι εχεις τεραστιο κομπλεξ φιλε.Επειδη σκας ενα σκασμο λεφτα στο ιδιωτικο σχολειο δεν σημαινει οτι το παιδι σου θα γινει και κατι ετσι;Κατανοητο αυτο ελπιζω γιατι Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΕ ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΣ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.Δες καθε χρονο τους επιτυχοντες και τους πρωτους των πρωτων οποτε οτι και να λες απλα λες μαλακιες!!!
      Γι αυτο τα καθε λογης κολεγια στο Λονδινο γεμιζουν απο κατιμαδες παιδια σαν το δικο σου αφου τους εχουν πελατες τα ιδιωτικα σχολεια απο την αρχη σαν και του λογου σου.Τα ιδιωτικα σχολεια και αργοτερα τα Πανεπιστήμια του Λονδίνου αναλαμβάνουν να βαφτίσουν τους κατιμάδες επιστήμονες με το αζημίωτο.Ειναι γνωστο αυτο και δεν επιδεχεται αμφισβητηση.
      Με τετοια κριση που υπαρχει και υπαρχει κύμα φυγής από τα ιδιωτικά σχολεία
      δεν μου κανει εντυπωση που υπεραμυνεσαι τα ιδιωτικα καποιο λογο θα'χεις.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος15/11/12 02:46

      ΠΟΙΟ ΚΥΜΑ ΦΥΓΗΣ βρε ασχετε? Αυξηθηκαν οι μαθητες στο συγκεκριμενο σχολειο! Θα βγαλεις τωρα ανιδεους ΟΛΟΥΣ τους γονεις που θελουν το καλο τον παιδιων τους? Πας καλα? Και ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ? Τοτε ΔΕΝ θα υπηρχε το δημοτικο. Θα ηταν μονο Γυμνασιο-Λυκειο. Μαθε λοιπον οτι ΚΑΙ στο δημοτικο υπηρχε αυξηση!!! Διοτι στα χωρια οι περισσοτοι ΔΕΝ ειναι Ελληνες πλεον. Και ρατσιστης να μην εισαι, δεν ειναι οτι καλυτερο μια ταξη γεματη αλλοδαπους. ΔΕΝ ειναι μονο οι πλουσιοι στα ιδιωτικα, Παρτο χαμπαρι. Οσον αφορα το εαν το παιδι μου στο εστειλα για να σπουδασει κτλ. ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΘΟΣ!!! Για να γινει ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΩΣΤΟΣ πηγε. Οχι να πηγαινει σε ΜΠΟΥΔΕΛΛΟ! ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟ!!! ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΔΙΟΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ στα παιδια/γονεις ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΕ ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ. Παω στοιχημα και οτι ψηφιζεις και συγκεκριμενο κομμα που συνιθιζει τετοιες τακτικες. Και αυτα περι Λονδινου κτλ. ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ??? ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ? Μαθε επισης πως εχει τεχνη να ασχοληθει και δεν χρειαζεται ΚΑΝ να σπουδασει οποτε δεν με αφορα το παραλληρημα σου περι σπουδων. Το σχολειο στο οποιο πρεπει να στελνω τα παιδια μου ειναι στεκι ναρκοτικων, γινονται αισχη και στο κατω-κατω ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ να το στειλω εκει. Τελεια και παυλα!!!!!!!!!! ΤΙ ΛΟΓΟ ΕΧΩ ΝΑ ΑΜΥΝΘΩ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ? Τον εαυτο μου υπερασπιζομαι κυριως ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ!!! Προφανως ΔΕΝ εχεις παιδια σε λυκειο της Ροδου γι'αυτο μιλας. Και τελος, οσα δεν φτανει η αλεπου, ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ!!!!!! Αφιερωμενο ΣΕ ΟΛΟΥΣ που κατηγορουν αυτος που προσπαθουν να δωσουν οτι καλυτερο στα παιδια τους!

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος14/11/12 14:07

    Diavazontas kapoia sxolia, lypamai poly gia to epipedo kapoion sympatriwtwn mou!!! Dhladh an htan mathites dhmosiou sxoleiou tha legate "Ax ta kahmena" enw twra lete "Kai ti egine. Kala na pathoun." Eiste sobaroi??? ELEOS...... POSH KAKIA POIA!!!! Ta dhmosia EINAI mpaxalo opws anaferei kapoios. MHN leme kai oti theloume!!! Kai egw gnwrizw goneis pou exoun ta paidia tous se idiwtiko ME MEGALH THYSIA!!!! OXI epeidh toys perisseuoun.............POIOS gonios den tha hthele to kalytero gia ta paidia tou? Mhn trellathoume!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος15/11/12 07:05

    Κανείς δεν αμφιβάλλει οτι στα ιδιωτικά γίνεται πολύ καλή δουλειά. Όμως δε μπορούμε να τα ισωπεδώνουμε όλα... Και εγώ λυπάμαι για το επίπεδο κάποιων συμπατριωτών μου, πραγματικά βγάζουν πολύ μεγάλη κακία.
    Στον γονέα που ουρλιάζει ότι στο δημόσιο σχολείο δε γίνεται μάθημα έχω να κάνω μια ερώτηση και τον προκαλώ να απαντήσει με ειλικρίνεια: όταν το βλαστάρι του φτάσει στη Γ' Λυκείου (και σε περίπτωση που τον ενδιαφέρουν οι σπουδές στην Ελλάδα), θα το πάει φροντιστήριο/ιδιαίτερο στα Πανελλαδικώς εξεταζόμενα μαθήματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/11/12 14:36

      OXI!!!!! Gi'auto paei ekei!!!! Oso gia ta dhmosia, o KYRIOTEROS logos pou allaxsame sxoleio HTAN AYTOS!!!! Oi kathigites DEN ekanan sobaro mathima, se shmeio pou o kathigiths tis xhmeias DEN THIMOTAN TI EKANE STHN TAXSI kai TI STO FRONTHSTHRIO TOU!!!!! O dieuthinths ekane TO IDIO!!!! Opote ta parapona mas den allaxsan TIPOTA!!! H de Deuterobathmia mas dhlwse oti prepei na ton "tsakwsoume" emeis me shmademena xrhmata!!!!!!!Kai me parousia tis astunomias!!!! AYTH EINAI H ELLADA KAI OI DHMOSIOI YPALLHLOI!!! Akomh kai h eforia ARNHTHIKE na kanei kati kai as htan paranoma ta frontisthria!!!! Dhladh eprepe na ginoume emeis ntetektib!!!!! Ta paidia mou tha eblepa H tha to paizame James Bond? DYSTYXWS DEN DIKAIOUSE NA ALLAKSEIS SXOLEIO! Prepei na pas sths geitoneias sou. Kai logiko einai. Alliws oloi tha phgainan Benetokleio. GI'AYTO PHGAME IDIWTIKO!!!Epishs dioti ta narkotika kai oi asidoseies htan ANEKXELEKTES efoson polloi goneis DEN ENDIAFERONTAI GIA TA PAIDIA TOYS!!! Kai o kalos mporei na parasurthei. Deixse mou to filo sou na sou pw poiow eisai. Oso kai na sumbouleueis ena paidi, OSO ARISTO kai SUNIDITOPOIOIMENO kai na einai DEN TO RISKAREIS!!! Kanoume thusia gia auta. Dikaiwma mas!!! Den einai dunaton na rixnete lasph se kapoion MONO kai MONO epeidh paei idiwtiko. Kai an skopeuame na ta steiloume "exsw" tha kribame ta lefta mas gia thn Agglia ktl. POIOS THA HTAN O LOGOS NA PAEI IDIWTIKO TOTE??? Nuxterino tha ta eixa pou einai kai poio eykolo..............Na glitwsei kai thn talaipwria!!!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος15/11/12 17:23

    Ston 9:44: Το σχολειο μια χαρα εκανε τη δουλεια του και τα "βαλε" με την Aegean!!! Μετα απο ΙΣΧΥΡΕΣ διαπαραγματευσεις, θα καταθεσουν τις αποδειξεις για τα ειδη πρωτης αναγκης (εσωρουχα, πιτζαμες, καλτσες κτλ.) ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΘΟΥΝ!!!! ΔΕΝ σκοπευε να το κανει η Aegean χωρις τις εντονες διαμαρτυριες. Στον 9:43: Ασε τις μαλακιες που λες ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ!!! Εισαι προκλητικος και ειμαι σιγουρος οτι καποια στιγμη θα τις "φας" με αυτα που λες. ΚΡΙΜΑ που δεν γνωριζομαστε να μου τα ελεγες καταμουτρα! Να δουμε τι ωραια θα κατεληγε η "συζητηση" μας....... Γελοιε. Το θεμα των παιδιων ΔΕΝ σε αφορουσε οποτε ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ ΤΑ ΗΛΙΘΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ και του καθε ξερολα εδω μεσα!!! Προφανως ειστε αργοσχολοι και δεν εχετε ΤΙ να κανετε απο το να σχολιαζετε ενα θεμα που ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΟΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος16/11/12 06:43

    αυτα με τις βαλιτσες συνηθιζονται στην Ιταλια. Εξαλλου της Ρωμη το αεροδρομιο δεν ειναι τυχαιο οτι ειναι μεσα στα χειροτερα παγκοσμίως. Ναι μεν εχει καποιο μεριδιο ευθυνης η Ετζιαν αλλα εχει και η εταιρεια handling πολυ μεγαλο. Δεν φταιει μονο η Ετζιαν. Μην ξεχναμε οτι η Ετζιαν ειναι απο τις καλυτερες ευρωπαικες εταιρειες και με πολλα βραβεια, δεν ειναι τυχαιο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/11/12 14:27

      Κανεις δεν ειπε οτι η agean το εκανε επιτηδες!!!! ΔΕΝ εκανε ομως ΤΙΠΟΤΑ για να εξυπηρετησει τα παιδια που την προτιμησαν!!!! ΑΥΤΟ ηταν το θεμα.ΤΡΙΤΗ απογευμα ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΙΔΕΑ οι υπευθυνοι ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΑΡΑΔΩΘΟΥΝ!!!! Γι'αυτο και υπηρχε τοση ενταση εδω στα σχολια. ΟΠΟΙΟΣ και να ηταν θα εκνευριζοταν. ΕΙΔΙΚΑ εφοσον καποιοι κανανε ΤΟΣΟ πικροχολα σχολια τυπου καλα να παθουνκαι γιατι να πανε εκει. ΕΛΕΟΣ δηλαδη. Τοση κακια? Η τοση βαρεμαρα τους δερνει, που σχολιαζουν κατι που ΔΕΝ τους αφορα, τοοοοοοσο εντονα? ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!! ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ!!!!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/11/12 07:29

      μιλησατε με την εταιρεια Handling???

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/11/12 13:36

      ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ "ΝΤΡΟΠΗ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ 80 ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ! ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ Η Γ ΚΑΙ Β ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΟΝΕΙΣ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΝ! ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΘΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ... ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΥΡΙΟΙ/ΙΕΣ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ 80 ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΩΣ? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος17/11/12 20:19

    ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ "ΝΤΡΟΠΗ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ 80 ΑΤΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ! ΕΔΩ ΚΑΙ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΜΕ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΛΑ Η Γ ΚΑΙ Β ΛΥΚΕΙΟΥ ΣΑΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΑΞΕΙΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ!ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΓΟΝΕΙΣ! ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΚΑΝ! ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΥΘΕΙ ΑΜΕΣΩΣ! ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΚΑΚΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΘΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ... ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΥΡΙΟΙ/ΙΕΣ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΕΤΩΠΙΣΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ 80 ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΩΣ? ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος22/11/12 11:40

    gia na deite poso komplexikoi eiste kapoioi mesa ston febrouario dimosio sxoleio tis rodou exei programatisei ekdromi gia tin ITALIA.Tote den tha vgei kanenas na milisei i na krinei gi auto prin sxoliasete skefteitai kai ligo .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *