ροή ειδήσεων

Έξι περιπτώσεις παραβάσεων σε φοροελέγχους στη Ρόδο

Η Υπηρεσία Οικονομικής Αστυνομίας & Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, συνεχίζοντας τους ελέγχους σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και άλλες επιχειρήσεις, πραγματοποίησε κατά την τελευταία εβδομάδα... (5-8.11.2012) ελέγχους σε καταστήματα στο νησί της Ρόδου.

Συγκεκριμένα, κλιμάκια αστυνομικών του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Αστυνομίας πραγματοποίησαν φορολογικούς ελέγχους σε συνολικά τριάντα ένα (31) καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και λοιπές εμπορικές επιχειρήσεις στη Ρόδο, όπου διαπίστωσαν παραβάσεις της φορολογικής νομοθεσίας σε έξι (6) περιπτώσεις.

Ειδικότερα, πρόκειται για παραβάσεις της νομοθεσίας που αφορούν στην μη επίδειξη φορολογικών βιβλίων και του βιβλιαρίου επισκευής και συντήρησης της ταμειακής μηχανής, καθώς και την μη έκδοση αποδείξεων λιανικής πώλησης.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν θα υποβληθούν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, ενώ παράλληλα θα ενημερωθεί και η αρμόδια Δ.Ο.Υ., για την εφαρμογή της διοικητικής διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται ότι στον τηλεφωνικό αριθμό 11012 ή στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις11012@hellenicpolice.gr & financialpolice@hellenicpolice.gr της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν, ανώνυμα ή επώνυμα, για να παρέχουν πληροφορίες ή να καταγγέλλουν παράνομες και επίμεμπτες ενέργειες ή δραστηριότητες κατά του τομέα της οικονομίας, της δημόσιας περιουσίας, καθώς και της κοινωνικής και ασφαλιστικής πρόνοιας και των δικαιωμάτων.
nooz.gr




parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/11/12 06:37

    Αυτοι ομως παρολα αυτα θα πληρωσουν τους φορους που τους αναλογουν.Με αυτους που δεν πληρωνουν τι γινεται?Λειτουργωντας τις επειχηρησεις τους κανονικα πλητουν καποιους αλλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/11/12 06:45

    Η ΔΕΗ ειναι ο μεγαλυτερος παραβατης αλλα με αποδειξη.Καινουργιο χαρατσι (ΜΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΡΥΠΩΝ),παλι εμεις θα πληρωσουμε.Αν και οι επιχειρησεις μπορουσαν να χρεωνουν την καθε υποχρεωση προς συμορφωση (υγειονομειου,εφοριας,....)χωρις προβλημα στους πελατες δεν θα ειχαν αναγκη να κλεψουν το κρατος.Δεν μπορουν ομως γιατι δεν ειναι μονοπωλειο οπως η ΔΕΗ και θα χασουν τους πελατες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *