ροή ειδήσεων

Ρόδος: Άγριος ξυλοδαρμός ηλικιωμένου με καρέκλα!

Επικίνδυνη τροπή πήρε ένας συνηθισμένος καυγάς για ασήμαντη αιτία μεταξύ ενός θαμώνα και του ιδιοκτήτη ενός καφενείου στην Ρόδο, όταν ο πρώτος επιτέθηκε με… καρέκλα στον δεύτερο και τον χτύπησε επανειλημμένα τραυματίζοντάς τον!

Ο 45χρονος δράστης συνελήφθη μετά την καταγγελία που έκανε σε βάρος του ο 71χρονος καφεπώλης από το Γενικό Νοσοκομείο Ρόδου, όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου με τραύματα στο πρόσωπο και το αριστερό χέρι. Ο… «νταής» δράστης ισχυρίστηκε ότι είχε προσωπικές διαφορές με τον ιδιοκτήτη του καφενείου και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενος για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Με τραύματα από μαχαίρι μεταφέρθηκε από το χωριό Γεράκι στο Γενικό νοσοκομείο Αμαλιάδας ένας 26χρονος Ινδός, που νοσηλεύεται φρουρούμενος καθώς διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν παράνομα στη χώρα. Οι δράστες, δυο ομοεθνείς του ηλικίας 29 και 25 χρόνων, συνελήφθησαν με υπόδειξη ενός 37χρονου Ινδού που ενημέρωσε την Αστυνομία.

Ωστόσο, ούτε οι συνθήκες ούτε το κίνητρο του τραυματισμού έχουν ξεκαθαριστεί, αφού ο μεν 37χρονος κάνει λόγο για ληστεία από τρία άτομα που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα στο δρόμο Σωστίου –Αμαλιάδας, το δε θύμα υποστηρίζει ότι αιτία ήταν οι… προσωπικές διαφορές και ότι τραυματίστηκε στο σπίτι των δραστών!
Πηγή: protothema.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *