ροή ειδήσεων

“Πόλεμος” ΣΥΡΙΖΑ-ΕΛ.ΑΣ για το βίντεο που “δίνει” άνδρες της ασφάλειας στην πορεία

Ένα βίντεο που αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα με τον τίτλο “παρέμβαση του ΣΥΡΙΖΑ στα ασφαλίτικα μπλόκα” προκάλεσε την έντονη αντίδραση του υπουργείου Δημόσιας Τάξης που κατηγορεί βουλευτές του κόμματος για αντιποίηση αρχής και δημοσιοποίηση στοιχείων αστυνομικών...


Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στην ιστοσελίδα “Σήμερα το πρωί, κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούμενο από τους βουλευτές Μαρία Μπόλαρη, Πέτρο Τατσόπουλο, Ειρήνη Αγαθοπούλου, Απόστολος Αλεξόπουλο, Βαγγέλη Διαμαντόπουλο, Κατερίνα Ιγγλέζη, Δημήτρη Τσουκαλά και Χρήστο Μαντά, τη Νομική Υποστήριξη, μέλης της Επιτροπής Δικαιωμάτων του ΣΥΡΙΖΑ και μέλη του κόμματος, κινήθηκαν πριν από τη διαδήλωση κατά μήκος των οδών Σόλωνος και Ακαδημίας με στόχο να ελέγξουν τη δράση αστυνομικών με πολιτικά, λόγω... κάκιστου προηγούμενου της Ασφάλειας με τους διαδηλωτές”

Η ενέργεια αυτή και κυρίως η καταγραφή εικόνων των αστυνομικών και η δημοσιοποίησή τους μέσω σχετικού βίντεο σύμφωνα με το υπουργείο “αποδεικνύει ότι η συμπεριφορά του συγκεκριμένου κόμματος έχει ξεπεράσει πλέον κάθε όριο, χωρίς τον παραμικρό σεβασμό στη Δημοκρατία, τη νομιμότητα και τους θεσμούς.

Σε μια πρωτοφανή στα κοινοβουλευτικά χρονικά ενέργεια, οι βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ - μιμούμενοι τη φασίζουσα πρακτική του άλλου άκρου - επιχείρησαν να υποκαταστήσουν τις αρμόδιες Αρχές και να υποδυθούν τον ρόλο της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας! Προφανώς, στη δική τους συλλογιστική, το πρόβλημα δεν είναι η ίδια η αντιποίηση Αρχής, αλλά το ποιος τη διαπράττει.”

Όπως αναφέρεται από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ οι αστυνομικοί μια τέτοια ενέργεια μάλλον θα έπρεπε να την περιμένουν οι αστυνομικοί καθώς η ΕΛ. ΑΣ έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς φωτογραφίες διαδηλωτών ή αντεξουσιαστών, όπως και οροθετικών ιερόδουλων.

Το υπουργείο από την πλευρά του απαντά:
“Η Ελληνική Αστυνομία, όπως πολύ καλά γνωρίζει το συγκεκριμένο κόμμα, δημοσιοποιεί φωτογραφίες όσων έχουν διαπράξει σοβαρά αδικήματα, κατόπιν εισαγγελικής εντολής και μόνον. Εκτός κι αν ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να υποκαταστήσει με δικά του «λαϊκά δικαστήρια» και τον ρόλο της Δικαιοσύνης…Αλλά όπως αποδεικνύεται για μία ακόμη φορά, οι κουκούλες έπεσαν. Δυστυχώς, ο αντιδημοκρατικός κατήφορος του ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζεται. ”



Πηγή newsit.gr

parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *