ροή ειδήσεων

Mπλόκο ΣτΕ στην κατασκευή θερμοηλεκτρικού σταθμού της ΔΕΗ Νότιας Ρόδου

Το Συμβούλιο της Επικρατείας σταμάτησε την κατασκευή νέου θερμοηλεκτρικού σταθμού της Δ.Ε.Η. συνολικής ισχύος 120 MW στη θέση Πίσω Κάμπος - Πλάκα Στενή του Δήμου Νότιας Ρόδου Δωδεκανήσου...
Οι σύμβουλοι Επικρατείας του Ε' Τμήματος του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου σταμάτησαν το έργο της ΔΕΗ, καθώς έκριναν αντισυνταγματική και αντίθετη στην ελληνική και ευρωπαϊκή νομοθεσία την υπουργική απόφαση με την οποία εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι εγκατάστασης και λειτουργίας του νέου θερμοηλεκτρικού σταθμού με καύσιμο μαζούτ χαμηλού θείου στη Ρόδο, όπως και η άδεια εγκατάστασης της επίμαχης μονάδας.

Ειδικότερα, οι δικαστές αποφάνθηκαν ότι δεν έχει εκδοθεί νόμιμα η υπουργική απόφαση με την οποία εγκρίθηκαν οι περιβαλλοντικοί όροι εγκατάστασης θερμοηλεκτρικού σταθμού.

Αναλυτικότερα, ερμηνεύοντας τα άρθρα 22, 24 και 106 του Συντάγματος, επισημαίνουν ότι «τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας πρέπει να λαμβάνουν προεχόντως υπόψη τους την τυχόν ύπαρξη ιδιαιτέρου κινδύνου για το φυσικό περιβάλλον από την κατασκευή και λειτουργία συγκεκριμένου έργου ή την ανάπτυξη συγκεκριμένης δραστηριότητας και να αρνούνται την έκδοση των σχετικών εγκριτικών πράξεων αν διαπιστώσουν αιτιολογημένα ότι ο κίνδυνος αυτός, στον οποίο περιλαμβάνεται και ο επαπειλούμενος από ενδεχόμενη πλημμελή λειτουργία του έργου, υπερακοντίζει προδήλως τα προσδοκώμενα οφέλη από τη λειτουργία του».

Στην συνέχεια, επισημαίνουν οι δικαστές ότι «σε κάθε, πάντως, περίπτωση πρέπει, προκειμένου η στάθμιση αυτή να γίνεται κατά τρόπο ανταποκρινόμενο στην ανάγκη προστασίας των εκατέρωθεν διακυβευομένων εννόμων αγαθών, να εκτίθενται και να συνεκτιμώνται κατά τρόπο επαρκή, αφενός ο τρόπος και η μέθοδος κατασκευής και λειτουργίας της συγκεκριμένης εγκαταστάσεως και αφετέρου ο ειδικότερος χαρακτήρας του δημοσίου συμφέροντος, το οποίο προσδοκάται ότι θα εξυπηρετηθεί από το έργο ή την δραστηριότητα αυτή, δεδομένου ότι η κατά τα ανωτέρω επιβαλλόμενη στάθμιση συναρτάται εκάστοτε με το είδος και την έκταση της επαπειλούμενης βλάβης και την φύση της εξυπηρετούμενης με την εκτέλεση του έργου ανάγκης».

Σύμφωνα με τα στοιχεία που προσκομίστηκαν στο δικαστήριο, η επίμαχη εγκατάσταση του θερμοηλεκτρικού σταθμού γειτνιάζει με περιοχή η οποία το Φεβρουάριο του 2008 εντάχθηκε στο δίκτυο προστατευόμενων περιοχών (NATURA 2000).

Σε άλλο σημείο της απόφασης του ΣτΕ αναφέρεται, ότι οι εγκαταστάσεις του σταθμού της Δ.Ε.Η. είναι σε απόσταση 400 μέτρων περίπου από τα όρια Ζώνης Ειδικής Προστασίας (Ζ.Ε.Π.), καθώς σύμφωνα με μελέτη η σημασία της επίμαχης περιοχής είναι «μεγάλη σε ευρωπαϊκό επίπεδο λόγω της παρουσίας του σημαντικότερου ευρωπαϊκού πληθυσμού της αετογερακίνας (Buteo rufinus), του χρυσογέρακα (Falco biarmicus) και του σκουρόβλαχου (Emberiza caesia).

Μάλιστα, υπογραμμίζουν οι δικαστές ότι στην εκτίμηση των περιβαλλοντικών επιπτώσεων, η οποία προηγήθηκε της προσβαλλόμενης υπουργικής απόφασης για την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων του έργου, δεν περιέχει καμιά ανάλυση και εκτίμηση των συνεπειών των κατασκευαστικών έργων στα επίμαχα προστατευόμενα είδη πτηνών, ενώ η εκτίμηση αυτή ήταν επιβεβλημένη σύμφωνα με την οδηγία 92/43/Ε.Ο.Κ.

Στη συνέχεια η απόφαση του ΣτΕ, τονίζει ότι η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων παρουσιάζει κενά και δεν διατυπώνει πλήρεις, ακριβείς και οριστικές διαπιστώσεις, και συμπεράσματα.

Τέτοιες όμως φύσεως διαπιστώσεις και συμπεράσματα, σημειώνουν οι σύμβουλοι Επικρατείας, ήταν απαραίτητες, προκειμένου οι αρμόδιες αρχές να αποκτήσουν την αναγκαία βεβαιότητα για τη λήψη της αποφάσεως περί εγκρίσεως των εργασιών αυτών.

Υπό τις συνθήκες αυτές, η έγκριση περιβαλλοντικών όρων της 1ης Δεκεμβρίου 2010 δεν ήταν σύμφωνη με το άρθρο 6 παράγραφος 3 της επίμαχης Ευρωπαϊκής οδηγίας.

Στο Συμβούλιο Επικρατείας είχαν προσφύγει το Σωματείο «Πρωτοβουλία Πολιτών για την Προστασία του Περιβάλλοντος και της Ανάπτυξης της Νότιας Ρόδου».
zougla

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/11/12 20:33

    Δεν διαφωνω για το συγκεκριμενο αλλα αυτο το ΣΤΕ δεν αφηνει να γινει καμια υποδομη στην ελλαδα...
    Την επομενη αποφαση καλο ειναι αφου τα ξερει ολα να προτεινει και καμια λυση να λυθει και κανενα προβλημα...Δεν επιτρεπετε εκει εργοστασιο.....Ωραια πες που επιτρεπετε να τελειωνουμε...επιτροπες,κοντρα επιτροπες και τα χρονια περνανε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος18/11/12 20:43

    με τα μισά χρήματα το εργοστάσιο της Σορωνής μπορεί να γίνει σαν καινούριο και να μη ντουμανιάζει τους κατοίκους...
    η δεη χρεοκοπεί, η ελλάδα χρεοκοπεί, όλα πουλιούνται και περιμένουμε ακόμα καινούρια εργοστάσια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος18/11/12 20:54

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΣΑΒΒΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ,ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ,ΚΟΥΣΟΥΡΝΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΔΗΛΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/11/12 21:28

    Και τώρα τι θα γίνει ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος18/11/12 21:38

    ΟΙ ΔΥΟ ΕΧΘΡΟΙ ΤΙΣ ΚΑΤΤΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΑΣΣΟΝΗΣΙΟΥ ΣΑΒΒΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΣΟΥΡΝΑΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΑΚΟΥΓΑΝΕ ΛΙΓΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΤΑΒΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/11/12 22:25

    στην Αλιμνιά για να πάρει και κανα φράγκο και η Χάλκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος18/11/12 22:35

    σκατά στο λάκκο και των δυό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος18/11/12 23:54

    ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙ--------ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙ!!!!ΤΡΙΑΛΑΛΟ---ΤΡΙΑΛΑΛΟ!!!ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος19/11/12 01:18

    Να κάτσουν κάτω την κωλάρα τους την καλοαναθρεμμένη και να προωθήσουν την υποθαλάσσια διασύνδεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παιδιά έλεος....2013 και χτίζουν εργοστάσιο πού καει μαζούτ;χάθηκε o ήλιος o αέρας τα κύματα.;350 μέρες ήλιου έχει η ρόδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος19/11/12 02:45

    Το ότι την περιοχή την πήρανε άλλα κεφάλαια το σκεφτήκατε καθόλου;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/11/12 09:16

      σαν να έχεις δίκιο εσύ μάλλον κάτι πρέπει να ξέρεις

      Διαγραφή
    2. Ghost Rider19/11/12 16:44

      Λοιπόν, έχουμε και λέμε, MOTOROIL + ΚΑΤΤΑΒΙΑ + ΘΕΡΜΟΒΟΛΤΑΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΌΣ + 60ΜW = ? Ας απαντήσουν οι 09:38 o 11:54 ο 1.18.... Ξέρουν τίποτα ή?????

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος19/11/12 14:40

    ΕΙΔΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗ ΚΑΤΤΒΙΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΪΙΘΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣτΕ ΓΙΑ ΤΗ ΔΕΗ .(ΣΟΥΜΕΣ ΦΑΓΗΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος19/11/12 17:10

    ΑΥΤΟΙ ΠΑΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΜΑΣ,,,,ΑΦΙΕΡΟΜΕΝΟ Σ ΑΥΤΟΥΣ!!!! ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΟΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος19/11/12 17:18

    MIA ΜΙΚΡΗ ΙΣΤΟΡΙΑ:ΠΡΙΝ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ 99% ΕΙΠΑΝ ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ,(ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΓΑΔΟΥΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΔΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΑΚΚΙΑ,ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΛΟΓΩ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΝΑΤΟΥΡΑ)ΜΕΤΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΑ ΤΟ ΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΑΣΟΝΗΣΙ.ΚΑΙ ΥΠΕΔΕΙΞΑΝ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ.ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΤΑΒΕΝΟΥΣ ΥΠΕΔΕΙΞΕ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ 2 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΓΩΓΟΣ 3-4 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΣΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΜΑΖΟΥΤ ΤΑ ΠΛΟΙΑ.(ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΔΙΑΡΟΗ,ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ)ΚΑΙ ΠΟΥ...ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ''ΠΡΑΣΟΝΗΣΙ''.ΕΚΕΙ ΟΜΩΣ ΕΒΑΛΕ ΒΕΤΟ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΤΑΒΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΒΟΛΗΣ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΡΙΨΕΙΣ ΒΛΗΜΑΤΩΝ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ (ΑΠΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΕΝΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ).ΠΟΛΥ ΕΠΙΒΑΡΥΜΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ 2013 Η ΚΑΤΤΑΒΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΧΩΡΙΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ,ΚΑΙ ΑΙΟΛΙΚΑ ΠΑΡΚΑ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΣΙΝΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΥΠΟΘΑΛΑΣΣΙΟ ''ΚΑΛΩΔΙΟ'' ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΕΤΕ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΡΙΖΙΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΣΤΟ ΜΑΖΟΥΤ.ΑΦΗΝΩ ΕΞΩ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΧΛΩΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΝΙΔΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΡ ΑΡΚΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΥΓΕΙΗ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΜΑΧΑΙΡΙΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΔΡΑ ?ΣΑΝ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ(ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑ) ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΚΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΣΑΣ.Ο ΛΑΟΣ ΟΜΩΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 5 ΤΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΙΝΑΙ.ΜΑΥΡΟ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟ.''ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος19/11/12 17:32

    Υπαρχει ομως και ενα αλλο σεναριο:το πρασονησι παει για πουλημα,ποιος επενδυτης θα εδινε τα λεφτα του σε μια περιοχη με εργοστασιο ΔΕΗ και πεδιο βολης ? Αντε δεν θελέι και πολυ μυαλο. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος19/11/12 19:17

    Για τον 19/11/12 5:32 μ.μ.: Το ό,τι κερδήθηκε η μάχη δεν σημαίνει ότι κερδήθηκε και ο πόλεμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/11/12 21:05

      ΕΣΥ 7:17 ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΟΠΛΟ ΣΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΑΛΛΩΝ....ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΛΙΠΟΤΑΚΤΗ ?

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος20/11/12 12:53

    ολες οι φυλλαδες σημερα και τα παπαγαλακια στους ραδιοφονικους σταθμους πνεουν τα μενεα κατα της αποφασης και αναφεροντε για δηθεν αετογερακα και διαφορα ειδη πτηνων αλλα να περιμενουν λιγο οι παρατρεχαμενοι των λαμογιων και των μιζαδορων γιατι σε λιγες μερες θα δημοσιευθει το πληρες κειμενο της αποφασης και εκει ο καθε υγειης σκεπτομενος αναγνωστης θα καταλαβει πολυ απλα οτι η ολη διαδικασια της κατασκευης του νεου εργοστασιου ηταν και παλι μια αρπακολα δουλεια και προγραμματισμος στο οτι εχει να κανει με την σωστη περιβαντολογικη μελετη και την σωστη θεση και απλα γινοντουσαν ολα με πολυ προχειροτητα και μεγαλη κουτοπονηρια και παγαποντια στο ποιος θα αρπαξει πιο πολλα ..ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ Η ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ,ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ. τωρα πρεπει λοιπον να δικαιολογησετε το μεροκαματο που βγαλατε ολοι σας και το πιο ευκολο ειναι να τα ρηξετε στα αετογερακα και στον συλλογο προστασιας της κατταβιας.
    ας μου πει καποιος απο τους σωτηρες της ροδου και ξερουν πιοι ειναι αυτοι που τοσο εντεχνα αποκρυπτουν τα α.π.ε. και το θεμα της διασυνδεσης γιατι απλα πολυ απλα εκει τα λεφτα που θα ξοδεψει το κρατος για αυτα θα ειναι λιγοτερα και μια και εξω. ενω με το εργοστασιο η μασα θα συνεχηζοτανε πετρελαια , μαζουτ , συντηρησεις κ.λ.π.
    ερωτηση και θελω σοβαρη απαντηση,ΠΟΥ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΓΟΣ ΦΟΡΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΑΛΙ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΝΕΡΟΥ ΕΙΝΑΙ 4 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ. ΠΩΣ ΘΑ ΣΤΕΝΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ..???? ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΜΕ ΤΡΟΜΕΡΑ ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΑ..ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ ΑΝ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΕΞΟΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΚΟΣΤΟΣ..ΕΛΛΑΣ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΤΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑΔΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος20/11/12 16:45

    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΔΗΜΑΡΧΑΚΙΑ?? ΣΤΟ ΚΑΒΟΥΚΙ ΤΟΥΣ...ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΑΝ...ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!! ΑΑΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΗΚΩΣΕΤΕ ΚΕΦΑΛΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ....ΒΟΔΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος21/11/12 00:21

    Πέστα Χρυσόστομε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος21/11/12 17:18

    ΑΓΟΓΙΑ ΜΟΥ.....!!! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!! ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ????ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΕΕΕΕ??? ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ ΤΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΡΟΥΛΕΤΑ....ΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ...ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟ Η ΥΠΟΘΕΣΗ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *