ροή ειδήσεων

ΡΕΖΙΛΙΑ: "Το φακελάκι είναι πλέον πιο φθηνό" είπε ο Ρακιτζής ...κι ο Πρόεδρος είπε ότι "είναι καλό'!

Ακόμη και τώρα, θεωρούν ως αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής πραγματικότητας το απόστημα της παραοικονομίας, που χαίρονται όχι επειδή μπόρεσαν, που δεν μπόρεσαν, να εξαλείψουν το φακελάκι, αλλά μείωσαν το ύψος του "λαδώματος" που καταβάλουν οι πολίτες....
Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την ετήσια έκθεση του επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκηση, ο Κάρολος Παπούλιας ζήτησε να μάθει τί νέα υπάρχουν από το μέτωπο της διαφθοράς για να εισπράξει την εξής απάντηση από τον κ. Ρακιντζή:«Η διαφθορά μειώθηκε κατά ποιότητα, δηλαδή έγινε πιο φτηνό το φακελάκι. Τα πάντα εξαρτώνται από την οικονομική κατάσταση. Ευτυχώς οι ελεγκτικοί μηχανισμοί δουλεύουν καλά».

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν πτοήθηκε και πρόσθεσε «Και αυτό είναι καλό νέο».

Ανάμεσα σε άλλα ο Λέανδρος Ρακιντζής τόνισε «Πρέπει να λειτουργήσει η Δικαιοσύνη, γιατί στον πόλεμο της διαφθοράς τελικός κριτής είναι η Δικαιοσύνη. Χωρίς καλή λειτουργία της Δικαιοσύνης δεν πρόκειται να έχουμε καλά αποτελέσματα».

Απηύθυνε, μάλιστα, έκκληση στους δικαστές να καταβάλουν μεγαλύτερη προσπάθεια καθώς έχει συσσωρευθεί μεγάλος όγκος εκκρεμών υποθέσεων με θέματα διαφθοράς.
planet-greece


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *