ροή ειδήσεων

ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Νέα δεδομένα για τον θάνατο του βρέφους από ασιτία [ΒΙΝΤΕΟ]

Ο άδικος χαμός του μόλις 34 ημερών βρέφους από την Λέρο έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο. Μέχρι σήμερα το πόρισμα του νοσοκομείου ενοχοποιούσε την μητέρα του, αφού το επίσημο έγγραφο έκανε λόγο για ασιτία.
Τα λόγια της μέλλουσας κουνιάδας της 24χρονης μητέρας όμως ανατρέπουν όσα έχουν ειπωθεί μέχρι σήμερα...

για τον άδικο θάνατο του νεογνού.

Η αδελφή του στρατιωτικού, Νικολέτα Μπίμπα, που θα παντρευόταν η 24χρονη μητέρα όμως τονίζει σήμερα πώς η μητέρα ουδέποτε εγκατέλειψε το παιδί της.

Το παιδί τρεφόταν κανονικά και με μεγάλη φροντίδα από τη μητέρα του, υποστήριξε η γυναίκα, η οποία ζούσε καθημερινά μαζί τους.

Επιπλέον, υποστήριξε ότι το παιδί ζύγιζε 4 κιλά και όχι 3 όπως ειπώθηκε, ενώ η ιατροδικαστής είπε στην μητέρα πώς το άψυχο σώμα του μωρού δεν έφερε τραύματα και μώλωπες.

Σύμφωνα με την αδελφή του στρατιωτικού οι οδηγίες από το νοσοκομείο της Λέρου προς την 24χρονη Μαρία ήταν να ταΐζει το παιδί γάλα και χαμομήλι εναλλάξ ανά δύο ώρες. Η γυναίκα εικάζει ότι πιθανότατα αυτή η διατροφή οδήγησε στα προβλήματα υγείας του μικρού.

Όσο για τον θηλασμό και τις βολές προς τη νεαρή μητέρα υποστήριξε ότι το παιδί γεννήθηκε πρόωρα, 7 μηνών και η μητέρα δεν είχε γάλα.

Η οικογένεια, σύμφωνα με την μέλλουσα κουνιάδα της άτυχης μητέρας, θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του νοσοκομείου Λέρου, καθώς όπως υποστήριξε όλη αυτή η ιστορία έχει προκαλέσει σοκ και στον αδερφό της, ο οποίος νοσηλεύεται στο το τραγικό περιστατικό, αφού δεν του έδωσαν άδεια από τη Μονάδα του για να συνοδεύσει το βρέφος στο Ηράκλειο.



πηγή: cretalive

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/1/13 23:13

    ti ypokrisia tora toys epiase h storgi giati den to kratoysan to moro sto nosokomio otan geni8ike mexri na dinamosi pios toys edose to xarti nato paroyne apo to nosokomio tropisas reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/1/13 23:18

    Επιδεί είχε διακοπές ρεύματος δεν άλλαζε τα κατουρημένα και τα χεσμένα βρακάκια του παιδίου εδώ κάτι δέν μας τα λέει καλά δεν μας ακούγεταικαι πολύ καλα αύτη η δικαιολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/1/13 23:25

    Πολλες μαμαδες εχουν γεννησει σε πολυ μικροτερη ηλικια αλλα η αγαπη τους για τα παιδια τους τις βοηθησε να τα αναθρεψουν και να τα φροντισουν ακομη και χωρις καμια βοηθεια!...Το παιδακι πεθανε εξαιτιας της ελειψης φροντιδας και αγαπης απο τη μητερα...Εκτος του οτι ηταν υποσιτισμενο, κατι που μια φυσιολογικη μητερα αντιλαμβανεται απο την πρωτη ωρα και αναζητα βοηθεια, ηταν και απλυτο με αποτελεσμα να παθει σηψαιμια!....Η μητερα, ο πατερας και ολο το παρανοικο κωλοσογο τους δε δικαιολογουνται σε καμια περιπτωση....Ισοβια σε ολους τους εμπλεκομενους!...Θελουν και παιδια τα καθαρματα!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/1/13 00:13

      xwris na zeroyme min milame polla mporei na exoyn shmvei alla se parakalw esy paudia exeis? egw poy exw sxedon mia fora ton mina sygkavoyn k as ta kanw kathe mera mpanio k ta anazw kathe mish wra k as vazw tin akrivoteri krema
      oso gia asitia kamia mana otan to mwro pinaei den antexei na min to taizei k akoma k etsh na einai posa giatroydakia einai kompogianites k dinoyn galata poy exoyn kerdos to mwro mporei na eixe aletgia mporei na min toy ekane to gala pola min katigoreis toso xediantropa xwris na xereis apo mesa tin istoria

      ntroph sas se oloys mia psixoyla efige afto exei shmasia

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος23/1/13 23:31

    Αφου λεει οτι ζητουσε συμβουλες σε φορουμ(ελεος!!!!!) γιατι δεν πηγαινε το παιδι σε γιατρο να της δωσει συμβουλες.Οι γιατροι λενε οτι το παιδακι εχανε σιγα σιγα τα οργανα του λογω ασιτιας.Ζητανε και τα ρεστα τα ζωα αλλα μαλλον δεν θα τα παρουνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος24/1/13 02:41

    Δεν αγαπανε ολες οι μαμαδες τα παιδια τους κυρια μου...Εσυ μπορει να νοιαζεσαι για τα δικα σου, αυτο ομως δε σημαινει οτι το ιδιο κανουν ολες οι αλλες!...Υπαρχουν και οι μαμαδες-τερατα!!! Τωρα για αλλεργιες και μ@λακειες....το καταλαβαινεις εγκαιρα και προλαβαινεις να πας στο γιατρο πριν φτασει να εμφανισει σοβαρα σημεια ασιτιας και υποθερμιας!Ξερεις τι σημαινει ασιτια και τι υποθερμια και ποτε εμφανιζονται???...Για να καταληξει το μωρο, δεν ηταν μια κατασταση που απλα ξεφυγε λιγο απο τον ελεγχο, ουτε και το συγκαμα οδηγει στο θανατο....Το παιδακι δεν πεθανε επειδη η μαμα του δεν του αλλαξε πανα στο μισαωρο....αλλα το παραμελησε πληρως....Αυτο που κραταει επισης ενα βρεφος στη ζωη, ακομη και οταν γεννηθει με σοβαροτατα προβληματα υγειας , ειναι η αγαπη της μαμας του!...Τα εχουν καταφερει μωρακια με σοβαρες δυσκολιες στη γεννα, μωρα που εχουν γεννηθει 600 γραμμαρια και το συγκεκριμενο που γεννηθηκε υγειες απεβιωσε και δε φερουν ευθυνη οι γονεις? Ελεος!!!....Κουνα λιγο το κεφαλι σου!....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος24/1/13 06:41

    δες τωρα που θα κανουν και μυνηση τουσ γιατρους και θα τα οικονομισουν κιολλας απο το θανατο του μωρου τους . η κουνιαδα λεει παπαριες . η μανα ειπε πως το μωρακι ξυπναγε καθε 7 ωρες για να φαει 90 ml ,και αυτη τωρα λεει οτι τι ταιζαν καθε 2 ωρες ,βλεπεις οτι το μωρο χανει βαρος , αφηνεις τα ιντενετ και τα φεισμπουκ και κεινεις γη και ουρανο να βρεις γιατρο , ετσι λεει η λογικη . οτι και να λενε η κοινη γνωμη ειναι εναντιον τους ολοι φταινε για τον χαμο και η μανα και ο πατερας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος24/1/13 08:27

    αν πεινουσε το μωρο μου μεχρι και πεζοδρομιο θα εκανα νατο ταισω κριμα το μωρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/1/13 10:30

    σαφεστατα και φερει ευθυνη η μανα [και εγω αν το παιδι μου ειχε προβλημα θα πηγαινα με το πρωτο σημαδι στο γιατρο]αλλα αν ο γιατρος ειχε πει γαλα εναλλαξ με χαμομηλι ειναι απαραδεκτος παει το μωρακι χαθηκε κριμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/1/13 13:28

    Η κοπέλα ήταν ή ηλίθια ή εγκληματικά αμελής. Δεν ξέρω ποιο από τα δύο είναι χειρότερο. Αν μπείτε στο φόρουμ που έγραφε θα διαπιστώσετε ότι δεν ήξερε ούτε πόσων μηνών γέννησε. Αλλού λέει εφτά, αλλού σαράντα δύο εβδομάδων( δέκα μηνών δηλαδή). Επιπλέον κανένα παιδί δεν πεθαίνει από ασιτία επειδή τρώει μία χαμομήλι και μια γάλα. Μην τρελαθούμε τελείως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος24/1/13 16:20

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΑΣ(ΜΑΝΑ, ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΥΝΙΑΔΑ)! ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ!!!ΕΛΕΟΣ!!! ΤΙ ΜΑΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ;;; ΟΔΗΓΗΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΣΤΟ ΘΑΝΑΤΟ!!! ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΝΑ ΓΕΥΤΟΥΝ ΤΟ ΩΡΑΙΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ''ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ'' ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ...ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΦΗΣΕΣ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ ΑΒΟΗΘΗΤΟ. ΓΙΑΤΙ; ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΠΑΤΕΡΑ: ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΕΙΓΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΒΟΗΘΗΣΕΙ;;;
    ΚΑΙ ΑΣ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ''ΠΑΝΕΞΥΠΝΗ'' ΚΟΥΝΙΑΔΑ: ΠΟΥ ΕΛΕΙΠΕ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΒΡΕ ΗΛΙΘΙΑ;ΠΩΣ ΔΕ ΣΗΚΩΝΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ; ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ!!!ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ, ΠΟΥ 24 ΩΡΕΣ ΤΟ ΕΙΚΟΣΙΤΕΤΡΑΩΡΟ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΩΡΑ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕ ΦΕΥΓΕΙ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΛΕΡΟ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΜΗ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΤΙ, ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ!ΕΛΕΟΣ, ΚΑΛΗ ΜΟΥ!!
    ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΦΟΥ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΡΙΚΕ Η ΜΑΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟ; ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΑΗΔΙΕΣ;
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΟΜΗΛΙΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ΠΡΙΝ 1 ΧΡΟΝΟ ΓΕΝΝΗΣΑ ΠΟΤΕ ΔΕ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ. ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΟΜΗΛΙ; ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ; ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΜΟ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος24/1/13 16:37

    Ο ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΟΛΥ ΘΛΙΨΗ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΕΧΘΕΣ, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ , ΗΤΑΝ ΣΕ ΓΝΩΣΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΛΕΡΟΥ!!! ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/1/13 20:40

      ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ! ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΕΡΕΣΩ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ, ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ , ΔΙΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ, ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ!

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος24/1/13 17:08

    http://parapona-rodou.blogspot.com/2013/01/blog-post_6903.html
    Για την καμενη που βιαστηκε να υπερασπιστει τους γονεις και να κραξει ολους εμας που τους βριζουμε....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος24/1/13 19:07

    pes onoma patera na ton anaferoume ston dikiti pesto

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος11/3/13 00:27

    twra pou bghke to teliko porisma k deixnei oti to mwro eixe problhma pou eiste na milhsete??pou phgan oloi oeo???Ntroph sas!!Giati egw to xarti to eida...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *