ροή ειδήσεων

Θρίαμβος Πανιωνίου (70-65) Παράπονα Κολοσσού!

Ο Πανιώνιος νικησε 70-65 τον Κολοσσό στη Ρόδο και παραμένει φαβορί για την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο. Βράζουν οι γηπεδούχοι με τους διαιτητές...
Η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου πέρασε από τη Ρόδο και έφτασε στο 14-3 και παρέμεινε φαβορί για την κατάληψη της τρίτης θέσης στην κανονική περίοδο. Από την άλλη ο Κολοσσός Ρόδου μετά από δύο σερί νίκες γνώρισε την ήττα και έμεινε στο 6-11. Οι γηπεδούχοι, όμως, έχουν τρομερά παράπονα από τους τρεις διαιτητές της αναμέτρησης (Γκόντα, Μητσόπουλο και Δεσλή). Και ειδικότερα από την τελευταία φάση όπου οι γηπεδούχοι είχαν την επίθεση με το σκορ στο 65-66.

Ο Καλαμπόκης διαμαρτυρήθηκε έντονα για φάουλ εκτός φάσης που οδήγησε σε κλέψιμο του Πανιωνίου και κάρφωμα του Πέιν για το 65-68 και στη συνέχεια ο Γκόντας απέβαλε τον Έλληνα γκαρντ και έτσι με 2/2 βολές ο Παππάς έβαλε τέλος στο παιχνίδι.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Έχει πιο γεμάτο ροστερ από τον αντίπαλο του και κατάφερε να πάει το παιχνίδι στον ρυθμό που ήθελε. Για εκτός έδρας παιχνίδι έπαιξε εξαιρετική άμυνα και έφτασε στη νίκη.

MVP:Ο Μίλμπουρν. Ο Αμερικανός φόργουορντ του Πανιωνίου είχε 18 πόντους (4/4 βολές, 4/6 δίποντα, 2/7 τρίποντα), 4 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 32:25 που βρέθηκε στο παρκέ.

ΑΦΑΝΤΟΣ: Ο Στεφάν Νάτζφεϊ. Ο φόργουορντ του Κολοσσού Ρόδου δεν βοηθησε καθόλου την ομάδα του καθώς σε 10 λεπτά που βρέθηκε στο παρκέ δεν έκανε ούτε σουτ.

ΚΕΥ POINT: Η αντίδραση του Πανιωνίου όταν ο Κολοσσός Ρόδου είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 54-51 στο 33', αλλά η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου με επιμέρους 9-1 πέρασε μπροστά και στο τέλος κράτησε το προβάδισμα και τη νίκη.

ΑΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Γεμάτο ήταν το απόγευμα της Κυριακής το Βενετόκλειο και οι φίλαθλοι των γηπεδούχων παρακολούθησαν ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. Οι φίλοι της ομάδας του Βασίλη Φραγκιά, όμως, έφυγαν απογοητευμένοι απο το γήπεδο.

Δεκάλεπτα: 18-17, 32-37, 52-51, 65-70
Κολοσσός Ρόδου (Φραγκιάς): Γεωργαλής 3 (1), Κουμπούρας 2, Χάτεν 17 (5ριμπ, 4κλεψ), Καλαϊτζής 7 (1), Καλαμπόκης 10 (5/11διπ, 0/4τριπ), Ντεντι 8, Νάτζφεϊ, Λάνγκφορντ 13 (9/11βολ), Ντουμπέ 2, Όσμπι 3.
Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): Μπόγρης 9, Πέιν 2, Αθηναίου, Μίλμπουρν 18 (2/7τριπ), Αθανασούλας, Μπατής 6 (1), Γιάνκοβιτς 11 (3τριπ), Καββαδας 4, Παππάς 14 (1/5τριπ, 5λαθ), Αγραβάνης 2, Μπουκερ 4.

gazzetta.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/2/13 11:02

    η διαφορά στο στοίχημα ήταν 4,5 πόντοι. Τυχαίο; Δεν νομίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *