ροή ειδήσεων

Γ. Αρσένης: «Η αντιμετώπιση της κρίσης δε γίνεται με υποταγή και σκυμμένο το κεφάλι»

Ο Γεράσιμος Αρσένης δεν είναι ένα τυχαίο πολιτικό πρόσωπο. Υπήρξε ο αρχιτέκτονας της οικονομικής πολιτικής των πρώτων κυβερνήσεων του Ανδρέα Παπανδρέου, ενώ σταδιοδρόμησε σε κρίσιμα υπουργικά πόστα....

Το 1996 διεκδίκησε την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, με αντιπάλους τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τον Κώστα Σημίτη. Ο λόγος του σήμερα αποκτά τεράστια βαρύτητα, αν και σπανίως προχωρά σε δημόσιες εμφανίσεις.

Μιλώντας σήμερα στο ραδιοφωνικό σταθμό Alpha 98,9 ο πρώην υπουργός και ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, επιτέθηκε κατά της κυβέρνησης και γενικότερα κατά της πολιτικής ηγεσίας.

«Aυτή η γενιά των πολιτικών δεν έχει περάσει από δοκιμασίες που να τους έχουν σφυρηλατήσει μία αγωνιστικότητα και μία αυτοπεποίθηση. Το «καλό παιδί» δεν είναι αυτό που υποτάσσεται στις εντολές της Μέρκελ. Καλός πολιτικός είναι αυτός που έχει τα κότσια και τη δύναμη να υπερασπιστεί τα ελληνικά συμφέροντα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα εκτίμησε ότι από η σημερινή κρίση θα αποτελέσει το φυτώριο που θα βγάλει νέες γενιές πολιτικών και νέες ηγεσίες, ενώ σε ότι αφορά τη κρίση υπογράμμισε ότι υπάρχουν ευθύνες με ονοματεπώνυμο.

«Συμβιβαστήκαμε με το θεριό και μας έφαγε», τόνισε ο πρώην υπουργός και συμπλήρωσε ότι, θα έπρεπε να είχαμε πολύ πιο γρήγορα ανακλαστικά, αλλά η αντιμετώπιση της κρίσης δεν γίνεται με υποταγή και σκυμμένο κεφάλι, γίνεται χωρίς φοβικό σύνδρομο και έπρεπε να διεκδικήσουμε αυτό που μας ανήκει».
koutipandoras.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *