ροή ειδήσεων

Η Ανεπάρκεια στο μεγαλείο της - φωτο

Διάβασα στην ομώνυμη ιστοσελίδα ένα πολύ καλό άρθρο περί «Αστυνόμευσης» και θα ήθελα να ρωτήσω τον υπεύθυνο αντιδήμαρχο κύριο Καρίκη, αν ποτέ ρίχνει μια ματιά από το γραφείο του στον Δήμο, ακριβώς δίπλα από το Δημαρχείο... απέναντι στην πυροσβεστική. Αν δεν βλέπει καλά, ας επισκεφτεί έναν οφθαλμίατρο διότι αυτή η κατάσταση υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια, και παρόλο του ότι το έχω καταγγείλει επανειλημμένως, ή ζει σε άλλον πλανήτη, ή οι «αστυνομικοί» του έχουν και αυτοί πρόβλημα με τα μάτια τους. Όποιος λοιπόν περάσει από κει θα δει επί μονίμου βάσεως σταθμευμένα αυτοκίνητα κάτω από σήμα με παντελή απαγόρευση «στάθμευσης» και μάλιστα τα εν λόγω αυτοκίνητα είναι παρκαρισμένα και πάνω στο πεζοδρόμιο. Από δω να καταλάβετε το ποιόν των αστυνομικών οργάνων τους οποίους πληρώνουμε εμείς οι φορολογούμενοι αλλά και των «ερετών» μας. Και μια συμβουλή κύριε Καρίκη, αν δεν μπορείς να κάνεις σωστά την δουλειά σου, υπάρχουν και οι Γερμανοί τεχνοκράτες τύπου Φούχτελ, στους οποίους μπορείς να προστρέξεις για να σου μάθουν σωστά τα καθήκοντά σου, γιατί αν δεν το έχεις ακόμα καταλάβει, εγώ ο φορολογούμενος πολίτης σε πληρώνω και «απαιτώ» να κάνεις σωστά την δουλειά σου. Σε αυτό όμως το φαύλο κράτος που φτιάξατε εσείς οι πολιτικοί και που εξακολουθείτε να απαξιώνετε με την ανεπάρκειά σας, είσαστε πρώτοι που διαρρηγνύεται τάχα μου τα ιμάτιά σας όταν σας λέει ο κάθε Φούχτελ ότι είστε απαράδεκτοι και ανεπαρκείς στην εκτέλεση των καθηκόντων σας.
Ορφανίδης Δημήτριος

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/4/13 00:08

    Η κατάσταση είναι δραματική! Υπάρχουν ήμερες που προσπαθεί να βγει πυροσβεστικό και δεν χωράει ή κάνει πολλές μανούβρες ή περνά ίσα ίσα. Τώρα είναι και καλά παρκαρισμένα τα οχήματα συνήθως παρκάρουν και 1 μέτρο πιο έξω, όπως και απέναντι που εξίσου απαγορεύετε. Υπάρχει συμβάν και ποιο πολύ ώρα κάνεις να βγεις στην στροφή παρά να φτάσεις στο συμβάν. Δεν ξέρω αν νομίζει κανέναν πως τα οχήματα της πυροσβεστικής είναι ποδήλατα και ΙΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος3/4/13 12:55

    Ποιοί άρχισαν και έβαζαν εκεί τα αυτοκίνητα τους; Γιατί σε αυτό το τόπο πρέπει να έχει κάθε δρόμο έναν αστυνομικό; Γιατί δεν μπαίνουν κάγκελα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος3/4/13 14:55

    Τα αυτοκίνητα αυτά είναι των αστυνόμων και των πυροσβεστών ας τολμήσει κανείς άλλος να βάλει το αυτοκίνητο του εκεί να δεις πως έρχεται η κλήση ΑΜΕΣΩΣ. Για το ίδιο θέμα το έχω κάνει αναφορά στην Τροχαία και στο τμήμα απέναντι έχοντας μαζί μου το καρότσι με το μωρό και δεν είχε πεζοδρόμιο να περάσει κανείς από πέρσι. Επίσης μια φορά γέμισα τα παμπριζ των αυτοκινήτων με τα αυτοκόλλητα ΕΙΜΑΙ ΓΑΙΔΑΡΟΣ ΠΑΡΚΑΡΩ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ και ενημέρωσα και την Τροχαία για το ότι εγώ το έκανα να μην ψάχνουν. Για 2 ημέρες ήταν προσβάσιμος ο δρόμος μετά τα ίδια και πάλι. Μην λέμε λοιπόν για τους Ευρωπαίους είμαστε Ζώα εμείς οι ίδιοι και το δείχνουμε καθημερινά. Μας φταίνε πάντα οι άλλοι και μουρμουράμε συνεχώς χωρίς να δούμε πως εμείς θα γίνουμε καλύτεροι. Ας βγει λοιπόν ο Αντιδήμαρχος, ο Αστυνομικός Διευθυντής και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής να βάλει τάξη ....και περπατήστε και λίγο για να πάτε στην δουλεία σας καλό κάνει.
    Μπαδάνης Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/4/13 15:32

      πολυ σωστος αλλα....στην ελλαδα ζουμε οποτε ανθρωποι δεν προκειται να γινουμε ποτε

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος6/4/13 16:54

    Οντως αστυνομικων και Πυροσβεστων ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *