ροή ειδήσεων

Παγκόσμια πρωτιά Πετρούνια και Κοσμίδη: Χρυσά μετάλλια σε κρίκους και έδαφος


Περήφανοι έκαναν την Ελλάδα οι Λευτέρης Κοσμίδης και Λευτέρης Πετρούνιας κατακτώντας...
χρυσά μετάλλια στο έδαφος και στους κρίκους αντίστοιχα, στο παγκόσμιο κύπελλο της Λιουμπλιάνας που διεξάγεται 26 με 28 Απριλίου.

Ο 22χρονος Λευτέρης Κοσμίδης, με προπονητή τον Γιώργο Αγγέλου, ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής του 2010 και πρωταθλητής Ευρώπης του 2012. Στη Λιουμπλιάνα επικράτησε στον τελικό των ασκήσεων εδάφους με 15,125 βαθμούς, αφού εκτέλεσε πρόγραμμα με συντελεστή δυσκολίας 6,50, ανεβασμένο κατά 0,20 β. συγκριτικά με τον προκριματικό της Παρασκευής αφηνοντας πίσω του τον Αμερικανό Αλεξάντερ Ναντούρ (15,075 β.) και τον Καναδό Σκοτ Μόργκαν (15,050 β.)

Παράλληλα, το τρίτο του χρυσό μετάλλιο κατέκτησε και ο 24χρονος Λευτέρης Πετρούνιας στο αγώνισμα των κρίκων, με 15,650 βαθμούς και συντελεστή δυσκολίας 7,00) ενώ ακολούθησαν ο Φινλανδός Μάρκου Βάχτιλα (14,725 β.) και ο Αμερικανός Αλεξάντερ Ναντούρ (14,650 β.)

Το παγκόσμιο κύπελλο της Λιουμπλιάνας ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή 28 Απριλίου στις 18:00 ώρα Ελλάδας με το δεύτερο σκέλος των τελικών οργάνων, όπου περιμένουμε εναγωνίως ένα ακόμη μετάλλιο από την συμμετοχή της Βάσως Μιλλούση στη δοκό ισορροπίας.


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *