ροή ειδήσεων

Αντιμέτωπος με ισόβια κάθειρξη ο Παπανδρέου

Την ώρα που μιλούσε για διεφθαρμένους και φοροφυγάδες Έλληνες, μοίραζε εκατομμύρια χωρίς παραστατικά!
Αρνούνται να τον στηρίξουν ακόμα και οι δικοί του....
Δεν διαψεύδεται η αποκάλυψη για το πόρισμα των οκρωτών – ψελλίζουν διαρροές περί “οργής” για να κρύψουν τον τρόμο.
Οι εξελίξεις πλέον είναι ραγδαίες. Τα 100 εκατομμύρια που διακινήθηκαν στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι χρήμα κάποιας ιδιωτικής επιχείρησης αλλά δημόσιο χρήμα. Διακεκριμένοι εισαγγελείς συμφωνούν ότι σε οποιαδήποτε κρατική δομή να συνέβαινε κάτι παρόμοιο, όλοι οι
εμπλεκόμενοι θα είχαν οδηγηθεί σιδεροδέσμιοι στις φυλακές.
Αυτό όμως που έχει εξοργίσει το δικαστικό σώμα είναι τα “χαρτάκια” με τις δαπάνες που έφεραν την υπογραφή του! “Ο άνθρωπος που μας ανάγκασε να δικάζουμε τίμιους μεροκαματιάρηδες για χρέη, συνέβαλλε άμεσα σε μία κολοσσιαία υπόθεση φοροδιαφυγής!”
“Δεν θα τολμήσει κανείς να βάλει φάκελλο στο αρχείο, θα τον συντρίψουμε εμείς οι ίδιοι” συμπληρώνουν.
Και είναι απολύτως λογικό. Αυτός ο άνθρωπος την ώρα που τολμούσε να μιλά για διαφθορά, που αποκαλούσε τους Έλληνες “φοροφυγάδες”, έκανε πάρτι εκατομμυριων μαζί με τους λεγόμενους “κηπουρούς” σκορπίζοντας δημόσιο χρήμα. Ήδη το πρώτο χτύπημα στον Αθανασάκη είναι ενδεικτικό: “Φέρε πίσω τα 300.000″ λέγεται πως ήταν το τελεσίγραφο που έλαβε. Ο ένας μετά τον άλλον που κάποτε έσπευδαν για να μπουν στον “στενό κύκλο” της αθλιότητας, τώρα πανικόβλητοι διαχωρίζουν την θέση τους. “Εμείς δεν ξέραμε τίποτα. Τα πάντα περνούσαν από τον πρόεδρο”.
Ο νόμος περί καταχραστών του δημοσίου χρήματος είναι εκεί και δεν αναιρείται από καμμία ασυλία.
olympia.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/4/13 13:08

    Πρέπει να πληρώσει....έστω για τη ληστεία .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/4/13 13:46

      Καταπέλτης ο Γ Παπακωνσταντίνου: "Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Τέρμα η συγκάλυψη και η ατιμωρησία"
      Γράφει ο Ν Βράχος

      "Η καταπολέμηση της διαφθοράς και της αδιαφάνειας, αποτελεί όρο εθνικής επιβίωσης", αναφέρει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και συνεχίζει "πράγματι, η διαφθορά δεν είναι μόνο θέμα ηθικής τάξης, δεν είναι απλώς ζήτημα συμπεριφοράς, είναι και..
      ζήτημα αναπτυξιακό. Όλες οι διεθνείς μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι χώρες στις οποίες υπάρχει ατιμωρησία, θα υποφέρει και η ανάπτυξη.
      Γιατί με τη Νέα Δημοκρατία, δόθηκε η εικόνα ότι η Ελλάδα είναι ένα κλειστό σύστημα, το οποίο προστατεύει τους δικούς του και δεν ενδιαφέρεται να απονέμονται ευθύνες. Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Τέρμα η συγκάλυψη και η ατιμωρησία"
      Αυτά είναι τα πιστεύω του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και αυτά έκανε πράξη με το νόμο 3888/10 που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση Πασοκ.

      Όμως οι νταβατζήδες έχουν μάθει να μην πληρώνουν, και πάντοτε οι τράπεζες και τα δημόσια ταμεία, είναι ανοικτά και πρόθυμα να εκτελέσουν τις εντολές τους , αφού στην ουσία αυτοί κυβερνούν.
      Κι όταν είδαν ότι έρχονται οι λίστες με τα μαύρα χρήματα άρχισαν να νιώθουν ότι ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ σε αυτό τον τόπο και οι ίδιοι άρχισαν να χάνουν τα αιμοβόρα ..ένστικτα που τόσα χρόνια τους οδηγούσαν στη ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΣΑ!
      Σήμερα, προσπαθούν να εμποδίσουν την διαφάνεια και τη Ελλάδα από το δρόμο της ευνομίας και της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ που με τόσο κόπο θυσίες όλοι μας περιμέναμε να γίνεται ΘΕΣΜΟΣ!
      Τους φταίει ο Παπακωνσταντίνου και ο Παπανδρέου και προσπαθούν, για μία ακόμη φορά, να τους μειώσουν, να τους υπονομεύσουν και ει δυνατόν να τους κλείσουν και φυλακή, ώστε ΚΑΝΕΙΣ ! πια στο μέλλον να μη ξανατολμήσει να σκεφτεί να εφαρμόσει αυτά τα μέτρα της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, που θα ελάφρυναν το βάρος των φτωχών των αδύναμων και των συνταξιούχων και θα σταματούσε η αμφίπλευρη ακραία διαδρομή..
      Και ο Αντώνης , τι κάνει ο Αντωνάκης τους; Ότι συνήθως !
      Ποιος θα ζητήσει συγγνώμη από το Γιώργο Παπακωνσταντίνου;

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος28/4/13 13:23

    Αυτα που γραφετε δεν προκειται να ισχυσουν πολυ απλα γιατι κανεις πρωθυπουργος δεν εχει λογοδοτησει για τις παρανομιες που εχει κανει.
    Μακαρι βεβαια αλλα δεν το βλεπω πιθανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/4/13 13:51

    Ας δούμε ποιες είναι οι οφειλές των κομμάτων:
    Και ας σκεφτούμε τι ακριβώς συμβαίνει; Τα κόμματα δεν μεταφέρουν προεκλογικά ψηφοφόρους; Τα χρήματα που πήρε η Ν. Δημοκρατία τι έγιναν; Γιατί δεν γίνεται αναφορά;
    ..Πάλι ο Γιώργος ‘’φταίει’’; Μα τέλος πάντων, δεν αντιλαμβάνεσθε ότι ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ του κάνετε; Τον πολεμάτε γιατί ΦΟΒΑΣΤΕ ότι ερχόμενος θα δώσετε λόγο και για αυτά που κάνετε και φυσικά και αυτά τα ΑΘΛΙΑ ψέματα που γράφετε.

    ΟΦΕΙΛΕΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ
    =====================
    - Η Ν.Δ. φαίνεται από τα στοιχεία που έχουν κατατεθεί στη Βουλή να χρωστά τα περισσότερα χρήματα σε τράπεζες. Συνολικά χρωστά 120 εκατ. ευρώ, από τα οποία τα 105 εκατ. στην Αγροτική Τράπεζα (λήξη σύμβασης το 2013) και τα 15 εκατ. στην Τράπεζα Πειραιώς (λήξη σύμβασης το 2015).

    - Ο ΣΥΡΙΖΑ χρωστά 6 εκατ. ευρώ στην Εθνική Τράπεζα (λήξη σύμβασης το 2014), το ΚΚΕ χρωστά 4.402.054 ευρώ στην Εθνική Τράπεζα (λήξη σύμβασης το 2010), οι Οικολόγοι Πράσινοι χρωστούν 800.000 ευρώ.

    - Το ΠΑΣΟΚ χρωστά συνολικά 111.800.000 ευρώ, από τα οποία τα 96.800.000 στην Αγροτική (λήξη σύμβασης το 2013), 10 εκατ. ευρώ στη Marfin Bank (λήξη σύμβασης το 2015) και 5 εκατ. ευρώ στην Τράπεζα Πειραιώς (λήξη σύμβασης 2015).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/4/13 13:55

    ΔΙΑΥΓΕΙΑ
    Ο Γιώργος, οι ‘’κηπουροί του’’ και η Δι@ύγεια
    (..)Είναι απίθανη η αντίφαση πώς μία χώρα όπως η Ελλάδα κάνει ταυτόχρονα πρωταθλητισμό στον πελατειασμό και τη διαφάνεια. Είναι χαρακτηριστική του διαχωρισμού 2 διαφορετικών κόσμων, που βρίσκονται σε μία διαρκή σύγκρουση και η εξέλιξη αυτής θα ορίσει το μέλλον της Ελλάδας στο χωροχρόνο. Σε αυτή τη μάχη, το πρόγραμμα Δι@ύγεια αποτελεί την κορωνίδα της διαφάνειας και η σθεναρή υποστήριξή του είναι καθήκον κάθε ενεργού πολίτη που πιστεύει στην αξιοκρατία, την ισότητα, την ελευθερία.
    Το πρόγραμμα Δι@ύγεια αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία και εθνική πρωτοπορία. Σε περίπτωση που αυτό διαδοθεί, θα γίνει παράδειγμα προς μίμηση στον υπόλοιπο κόσμο, κάτι που σαφώς δεν εξυπηρετεί τους διαχρονικά ασκούντες διοίκηση, οι οποίοι, επί τούτου του θέματος, υπηρετούν με συνέπεια μία αμφίδρομων ιδεολογικών συμφερόντων ομερτά. Aς δοκιιμάσουμε, λοιπόν.
    σ.σ.: Το πρόγραμμα Δι@ύγεια ,του Γιάννη Ραγκούση, κόστισε στο κράτος περίπου 50.000 €, καθώς δημιουργήθηκε από ομάδα εργαζομένων που συμμετείχαν με υπαλλική σχέση στην προηγούμενη κυβέρνηση αλλά και μόνιμων υπαλλήλων. Το συνολικό ποσό αφορά στις υπερωρίες τους και μόνο, καθώς το concept υλοποιήθηκε ως μία in source επιλογή. Στους συντελεστές του προγράμματος, οι οποίοι είναι και οι αφανείς ήρωες, αξίζουν ειλικρινή συγχαρητήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/4/13 13:59

    ΔΙΩΞΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΡΑΞΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΖΗΤΟΥΣΑΜΕ.
    Διαπιστώσεις ερωτήματα και απορίες μετά από τρία χρόνια…
    Γράφει ο Ν Βράχος 27.4.13
    Ο Γιώργος Παπανδρέου, είναι ίσως, ο μοναδικός Έλληνας πρωθυπουργός, που καταπολεμήθηκε και υπονομεύθηκε τόσο σκληρά και τόσο βρόμικα, όταν τόλμησε να "αγγίξει" πραγματικά τη διαφθορά, τόσο από τους διαπλεκόμενους όσο και από μνηστήρες της πολυθρόνας του.
    Και πράγματι κάνει εντύπωση, που βρέθηκαν όλοι οι..αυθόρμητοι και όλοι οι..αγανακτισμένοι "φτωχοί", μόλις διέταξε να αρθεί το απόρρητο των τραπεζικών λογαριασμών. Μόλις "έπιασε" τους ..κολωνακιώτες "εφαψίες " της εφορείας. Μόλις μάθαμε ότι υπάρχουν επαγγελματίες που δηλώνουν ...300-500 ευρώ το μήνα όταν για ενοίκιο του γραφείου τους θέλουν τουλάχιστον ..1500 Ευρώ το μήνα, έγινε πολιτικός «σεισμός»;
    *Που βρέθηκαν "ξαφνικά" όλοι οι επαναστάτες του ..καναπέ;
    *Που βρέθηκαν "ξαφνικά" όλοι λάθρα διαβιούντες;
    *Πως "ξαφνικά" έκλεισαν οι τραπεζικοί κρουνοί του διεθνούς δανειοληπτικού κατεστημένου;
    *Πως μέσα σε ένα μήνα άδειασε η Ελλάδα από..Ευρώ; Που ήταν αυτά τα χρήματα; Ποιοι τα είχαν και γιατί τα "έβγαλαν " στο εξωτερικό; ΄Ηταν μαύρα και φοβήθηκαν; ΄Η ήταν ..άσπρα και έπεσαν οι μάσκες της πατριδοκαπηλίας;
    *Πως ξαφνικά όλοι οι ..Ελληνάρες αγόρασαν σημαίες κομματικής "ευκαιρίας";
    *Πως επετεύχθη το πολιτικό ,,θαύμα του ‘’Λαζάρου’’ Σαμαρά;
    *Πως οι.. Ελληναράδες έγιναν τόσο επιλήσμονες; Τελικά εκείνο που έχει σημασία είναι η κουτάλα και όχι τα πρόσωπα ή η "χώρα" η "το μέρος" , γιατί η λέξη πατρίδα ..απεσύρθη από το λεξιλόγιο των.. ελληναράδων .
    *Είναι δυνατόν όλη η Ευρώπη να γνωρίζει την ΑΘΛΙΑ οικονομική μας κατάσταση και να μη το ξέρουν ο Καραμανλής και ο..Σαμαράς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/4/13 15:44

      Δύο περιστάσεις να θεωρείς κατάλληλες για να μιλάς, ή για όσα γνωρίζεις κάτι πολύ καλά ‘η για όσα είναι αναγκαίο να μιλήσεις, διότι μόνο τότε η ομιλία είναι ωφελιμότερη από την σιωπή. Ισοκράτης..... και ο ΓΑΠ όχι μόνο δεν ήξερε γιατί μιλούσε, αλλά όπως είπε και ο Πλάτων ...... "βλάκας είναι αυτός που μιλάει για πράγματα που δεν ξέρει και απαντά σε ερωτήσεις που δεν του έχουν γίνει" ..... είπατε τίποτα για τον ΓΑΠ?????

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος28/4/13 14:01

    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Ο φόβος και τρόμος της εγχώριας πολιτικής και παραπολιτικής Καμόρα

    Τρία χρόνια τώρα όλη η πολιτική και παραπολιτική Καμόρα της χώρας έχει σκυλιάσει εναντίον του. Αυτός είναι ο στόχος. Αυτόν φοβούνται. Γιατί κανένα κέντρο ή παράκεντρο εξουσίας δεν τον έλεγξε ποτέ. Ούτε τον ελέγχει.

    Τον είπαν προδότη, δοσίλογο, Τσολάκογλου, έμμισθο broker.
    Ποιον; Αυτόν, που δεν σκέφτηκε την πάρτη του και αποφάσισε να επωμιστεί όλες τις ευθύνες όλων για να μην καταρρεύσει η χώρα και ζήσει το ολοκαύτωμα της βίαιης χρεοκοπίας.

    Έριξαν άφθονο λάδι συνωμοσιολογίας στη δικαιολογημένη φωτιά αγανάκτησης του ελληνικού λαού για τα κακώς κείμενα στη χώρα του που μας οδήγησαν στο χείλος του γκρεμού.

    Δηλητηρίασαν εσκεμμένα την ελληνική κοινή γνώμη με ψέμματα για τον ίδιο, την οικογένειά του, ακόμα και για τη μάνα του.

    Ακούνε Παπανδρέου και βγάζουν αφρούς. Τους βλέπουμε κάθε μέρα να λυσσάνε στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο, στο internet. Τους εξοργίζει ό,τι κι αν κάνει. Τους εξοργίζει που υπάρχει. Με τα λάθη του, τα ελαττώματα του, αλλά Ανεξάρτητος. Με τις αρχές του, τις αξίες του, την πίστη του στην υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος που ποτέ δεν πρόδωσε.

    Θα ήθελαν να πατήσουν ένα κουμπί και να εξαφανιστεί. Για ΟΛΑ αυτός τους φταίει.

    Αυτόν φοβούνται. Η πολιτική και παραπολιτική Καμόρα της χώρας αποκαλύπτεται.
    Δείχνει την γύμνια της.
    Τον φόβο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος28/4/13 14:05

    Η πλήρης δήλωση του Γιώργου Παπανδρέου έχει ως εξής:

    «Είναι τιμή μου να με στοχοποιούν με την υπογραφή τους ακροδεξιοί, νεοναζί και καθ' έξιν και επάγγελμα συκοφάντες.

    Αποτελούν απλά τον τελευταίο -και τον πιο θλιβερό- κρίκο της ενορχηστρωμένης στοχοποίησής μου που ξεκίνησε εδώ και τρία χρόνια.

    Ό,τι και να κάνουν, εγώ είμαι εδώ.

    Θα στέκομαι πάντα απέναντι στη δημαγωγία, την πατριδοκαπηλία, το λαϊκισμό και τη βία, που διαιρούν τον Ελληνικό λαό.

    Και δεν θα πάψω ποτέ να αγωνίζομαι για τις αρχές και τις αξίες μου, για τη Δημοκρατία και την κοινωνική δικαιοσύνη, με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.

    Για τις μεγάλες αλλαγές και τις μεταρρυθμίσεις που έχει ανάγκη ο τόπος.

    Για ένα πολιτικό σύστημα που θα δίνει καθημερινά μάχη με τις πελατειακές αντιλήψεις, θα μάχεται απέναντι στα οργανωμένα μικρά και μεγάλα συμφέροντα, θα συγκρούεται με τα πάσης φύσεως κατεστημένα.

    Για μία Ελλάδα απαλλαγμένη από μικροκομματικές πολιτικές συμπεριφορές και σκοπιμότητες, που όχι μόνο αδικούν την εικόνα μας, τις προοπτικές μας και την αναπτυξιακή μας πορεία, αλλά καθηλώνουν την Ελλάδα σε εξάρτηση από τρίτους».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/4/13 15:37

      Το της πόλεως όλης ήθος, ομοιούται τοις άρχουσιν Ισοκράτης, ..... αυτό για το περίφημο πλέον...."διοικώ ένα διεφθαρμένο κράτος"

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος29/4/13 09:54

      Καταπέλτης ο Γ Παπακωνσταντίνου: "Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Τέρμα η συγκάλυψη και η ατιμωρησία"
      Γράφει ο Ν Βράχος

      "Η καταπολέμηση της διαφθοράς και της αδιαφάνειας, αποτελεί όρο εθνικής επιβίωσης", αναφέρει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και συνεχίζει "πράγματι, η διαφθορά δεν είναι μόνο θέμα ηθικής τάξης, δεν είναι απλώς ζήτημα συμπεριφοράς, είναι και..
      ζήτημα αναπτυξιακό. Όλες οι διεθνείς μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι χώρες στις οποίες υπάρχει ατιμωρησία, θα υποφέρει και η ανάπτυξη.
      Γιατί με τη Νέα Δημοκρατία, δόθηκε η εικόνα ότι η Ελλάδα είναι ένα κλειστό σύστημα, το οποίο προστατεύει τους δικούς του και δεν ενδιαφέρεται να απονέμονται ευθύνες. Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Τέρμα η συγκάλυψη και η ατιμωρησία"
      Αυτά είναι τα πιστεύω του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και αυτά έκανε πράξη με το νόμο 3888/10 που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση Πασοκ.

      Όμως οι νταβατζήδες έχουν μάθει να μην πληρώνουν, και πάντοτε οι τράπεζες και τα δημόσια ταμεία, είναι ανοικτά και πρόθυμα να εκτελέσουν τις εντολές τους , αφού στην ουσία αυτοί κυβερνούν.
      Κι όταν είδαν ότι έρχονται οι λίστες με τα μαύρα χρήματα άρχισαν να νιώθουν ότι ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ σε αυτό τον τόπο και οι ίδιοι άρχισαν να χάνουν τα αιμοβόρα ..ένστικτα που τόσα χρόνια τους οδηγούσαν στη ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΣΑ!
      Σήμερα, προσπαθούν να εμποδίσουν την διαφάνεια και τη Ελλάδα από το δρόμο της ευνομίας και της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ που με τόσο κόπο θυσίες όλοι μας περιμέναμε να γίνεται ΘΕΣΜΟΣ!
      Τους φταίει ο Παπακωνσταντίνου και ο Παπανδρέου και προσπαθούν, για μία ακόμη φορά, να τους μειώσουν, να τους υπονομεύσουν και ει δυνατόν να τους κλείσουν και φυλακή, ώστε ΚΑΝΕΙΣ ! πια στο μέλλον να μη ξανατολμήσει να σκεφτεί να εφαρμόσει αυτά τα μέτρα της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, που θα ελάφρυναν το βάρος των φτωχών των αδύναμων και των συνταξιούχων και θα σταματούσε η αμφίπλευρη ακραία διαδρομή..
      Και ο Αντώνης , τι κάνει ο Αντωνάκης τους; Ότι συνήθως !
      Ποιος θα ζητήσει συγγνώμη από το Γιώργο Παπακωνσταντίνου;

      Διαγραφή
  8. Ανώνυμος28/4/13 16:25

    ΑΠΛΑ : Έπεσε ο γάϊδαροσ στο πηγαδι προσεξε μη σταξει η οουρά του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/4/13 16:31

    ουαι υμιν γραμματεις και φαρισαιοι υποκριται οτι κλειετε την βασιλειαν των ουρανων εμπροσθεν των ανθρωπων υμεις γαρ ουκ εισερχεσθε ουδε τους εισερχομενους αφιετε εισελθειν

    ουαι δε υμιν γραμματεις και φαρισαιοι υποκριται οτι κατεσθιετε τας οικιας των χηρων και προφασει μακρα προσευχομενοι δια τουτο ληψεσθε περισσοτερον κριμα

    οδηγοι τυφλοι οι διυλιζοντες τον κωνωπα την δε καμηλον καταπινοντες

    ουαι υμιν γραμματεις και φαρισαιοι υποκριται οτι καθαριζετε το εξωθεν του ποτηριου και της παροψιδος εσωθεν δε γεμουσιν εξ αρπαγης και ακρασιας

    ουαι υμιν γραμματεις και φαρισαιοι υποκριται οτι παρομοιαζετε ταφοις κεκονιαμενοις οιτινες εξωθεν μεν φαινονται ωραιοι εσωθεν δε γεμουσιν οστεων νεκρων και πασης ακαθαρσιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος28/4/13 16:31

    Βλέπω κάποιους εδώ μεσα να υποστηρίζουν τον ΓΑΠ και ειναι λυπηρό. Υποστηρίζετε ότι προσπάθησε για το καλό τής Ελλάδας, ότι ουδέποτε υπήρξε ψεύτης και πώς είναι μεγάλος πατριώτης. Μπορώ να σάς αποδείξω το αντίθετο . Οταν διάφοροι επιστήμονες μιλούσαν για μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου ο ΓΑΠ έβγαινε στα κανάλια και με ειρωνια έλεγε πως δεν υπάρχει τίποτα, χλευαζοντας εμμεσα με αυτόν τον τροπο τούς Έλληνες επιστήμονες διχνοντας για αλλη μια φορά πόσο σέβεται γενικα τον Ελληνικό λαο! Τωρα έχουν τρελαθεί να ψάχνουν πετρέλαια. Οταν ένας άνθρωπος βγαίνει διεθνώς και ξεφτιλιζει τον λαό που τον εμπιστεύτηκε αυτος δεν ειναι απλα προδότης...γιατί σε μια οικογένεια καποια πράγματα πρεπει να μένουν μεσα στην οικογένεια και να προσπαθησουμε να λυσουμε το θεμα ήρεμα και ομορφα διχως να παρει διαστάσεις και να δημιουργησει ενα γενικό κακό. Υπαρχουν κρατοι που ειναι σε χειροτερη κατάσταση απο εμάς αλλα κρυβουν καλα τα ενδοοικογενειακα τους.Οταν ο ΓΑΠ ανώτερο το Χάρβαρντ απο την Ελλάδα τι αλλο να πω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος28/4/13 18:27

    Η ΣΥΜΒΑΣΗ «COOPER» ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ
    Η ΣΥΜΒΑΣΗ «COOPER» ΑΝΑΝΕΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ;;;;http://www.reservenight.gr/νικοσ-μαρτησ-ανανεωθηκε-για-25-χρονια-η/

    ΚΑΙ ΤΟ ΦΕΚ 27/02/1940 ΕΔΩ :
    http://www.scribd.com/doc/65926497/ΣΥΜΒΑΣΗ-COOPER-ΦΕΚ-27-02-1940

    ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΙΓΙΑΛΙΤΙΔΑΣ ΖΩΝΗΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕ ΤΗΝ ΑΡΚΤΙΚΗ Η ΡΩΣΙΑ

    Στα πρακτικά της βουλής,
    που ακολουθούν και που αφορούν τη συνεδρίαση που έλαβε μέρος στις 6 Απριλίου 1987, είναι δυνατόν να διαβάσει κανείς το πόσο καλά γνώριζαν οι Ελληνικές κυβερνήσεις την ύπαρξη του Αιγαιακού Ελληνικού πετρελαίου, αλλά και τι φοβήθηκαν και δεν προχώρησαν στην άντλησή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/4/13 18:30

      ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
      Δ' ΠΕΡΙΟΔΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ)
      ΣΥΝΟΔΟΣ Β' ΡΑΚΤΙΚΑ ΒΟΥΛΗΣ
      ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΓΙΑΝΝΗ Ν. ΑΛΕΥΡΑ
      ΤΟΜΟΣ ΕΚΤΟΣ
      Συνεδριάσεις 4Β' - ΡΣΤ'
      17 Μαρτίου 1987 - 27 Απριλίου 1987
      ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΡΑ' . . 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1987 , Σελίδα, 5159
      ΠΡΟΕΔΡΟΣ (Γιάννης Ν. Αλευράς)

      ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ: Κύριε Πρόεδρε, χωρίς να θέλω να δημιουργήσω προβλήματα στην όλη διαδικασία, θέλω να γραφεί στα πρακτικά, να διατυπώσω κι εγώ τη διαμαρτυρία μου, διότι ξέρω ότι 4-5 συνάδελφοι που είναι στην Αίθουσα, πιθανώς δεν θα με ακούσουν, λόγω της κόπωσης.
      Διαμαρτύρομαι, λοιπόν, κι εγώ και ξεκινώ την ομιλία μου τονίζοντας, ότι αυτή δεν θα είναι κάποια ομιλία με συνέχεια, με συγκεκριμένη δομή. Θα αναφερθώ σε 3-4 σημαντικά κατά την άποψη μου ζητήματα, που εν τούτοις και αυτά είναι πτυχές του όλου ζητήματος, το οποίο συζητούμε σήμερα.

      Στην αρχή θέλω να αναφερθώ για λίγο στο ιστορικό του θέματος.

      Έχει γραφτεί στον ξένο Τύπο, αλλά και στον ελληνικό, ότι γύρω στα τέλη της δεκαετίας του '60, δηλαδή 2-3-5 χρόνια πριν από το 70, οι Αμερικανοί ολοκλήρωσαν τις έρευνες που έκαναν στην περιοχή μας για τα κοιτάσματα πετρελαίου και επεσήμαναν με τους δορυφόρους τους κοιτάσματα στο Βόρειο Αιγαίο. Ακολούθησε, η χαρτογράφηση αυτών των κοιτασμάτων με βάση τα στοιχεία που συνέλεξαν οι δορυφόροι και στην συνέχεια είχαμε από την πλευρά των Αμερικανών πάντοτε, την επεξεργασία των σχετικών στοιχείων.

      Φαίνεται ότι οι Αμερικανοί έβγαλαν τα εξής περίπου συμπεράσματα:

      Ότι υπάρχουν κατ' αρχήν κοιτάσματα πετρελαίου, πιθανώς πλούσια, και σύμφωνα με τη συνθήκη της Γενεύης του 1958, που αναφέρεται στα θέματα της υφαλοκρηπίδας, αλλά και σύμφωνα με τη συνθήκη της Λωζάνης που ρυθμίζει τα ελληνοτουρκικά σύνορα, αυτά τα κοιτάσματα, είναι ελληνικά.
      Οι εκτιμήσεις που έγιναν θα πρέπει να ήσαν οι εξής: Με την άντληση των πετρελαίων αυτών από τους ίδιους τους Έλληνες θα προέκυπτε μία ισχυροποίηση της Ελλάδος, ισχυροποίηση οικονομική, πολιτική και στρατιωτική.

      Δεύτερο στοιχείο είναι, ότι αυτή η πρώτη εκτίμηση θα μπορούσε να οδηγήσει αργότερα σε μείωση ή και εξάλειψη της επιρροής των Αμερικανών στη Χώρα μας και επομένως θα προέκυπτε μακροπρόθεσμα μία ζημία στα πολιτικοστρατιωτικά, αλλά και οικονομικά συμφέροντα των Η.Π.Α.

      Ακολούθησε η χάραξη της πολιτικής, από την πλευρά των Αμερικανών, στο συγκεκριμένο κρίσιμο χώρο του Αιγαίου με βάση αυτά τα δεδομένα.

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος28/4/13 18:32

    Έχει δημοσιευτεί στον ξένο Τύπο, έχει γραφτεί και έχει συζητηθεί και εδώ στην Ελλάδα, ότι κατά πάσα πιθανότητα, κατά πάσα βεβαιότητα θα έλεγα, οι Αμερικανοί έδωσαν αυτούς τους χάρτες στους Τούρκους, οι οποίοι στη συνέχεια τους δημοσίευσαν ως δικούς τους χάρτες. Είναι φυσικό να ξέρουμε όλοι, ότι οι Τούρκοι δεν είχαν δυνατότητες να βρουν τα πετρέλαια, ούτε φυσικά να φτιάξουν χάρτες, τους οποίους αργότερα δημοσίευσαν. Αυτή είναι εργασία των Αμερικανών. Υπέδειξαν στη συνέχεια στους Τούρκους να θέσουν τις αμφισβητήσεις και διεκδικήσεις τους. Από τότε υποστηρίζουν σε κάθε περίπτωση τις διεκδικήσεις αυτές των Τούρκων. Αυτά είναι γνωστά.
    Τέλος θα ήθελα να επισημάνω, ότι καθοδηγούν τους Τούρκους στην κλιμάκωση των πιέσεων και στις διάφορες σχετικές μεθοδεύσεις.

    Το τελευταίο που μπορούμε να πούμε είναι, ότι οι Αμερικανοί εξοπλίζουν τους Τούρκους με ρυθμούς τους οποίους δεν μπορεί να παρακολουθήσει η Χώρα μας. Οι Αμερικανοί δηλαδή, με απλά λόγια, προτίμησαν αυτή τη συνταγή της ανάμιξης των Τούρκων στις ελληνικές υποθέσεις, επειδή αυτή είναι μία δοκιμασμένη μέθοδος από τους Άγγλους στην Κύπρο και μάλιστα με πολλή επιτυχία. Η άποψη μου είναι, ότι εδώ έχει εφαρμοστεί η κλασική μέθοδος του διαίρει και βασίλευε.

    Οι Τούρκοι, όταν θα πήραν αυτά τα στοιχεία, είναι φυσικό να ανησύχησαν, γιατί γνωρίζουν ότι μια Ελλάδα ισχυρή όχι μόνο δεν μπορεί να είναι αντικείμενο εκβιασμών, προκλήσεων και ληστείας, αλλά σύμφωνα και με τους δικούς τους πάγιους φόβους μπορεί αυτό να σημάνει το τέλος των ονείρων τους για μια νέα οθωμανική αυτοκρατορία και για άλλα τέτοια κωμικά πράγματα.

    Έχουμε επομένως εδώ να παρατηρήσουμε, ότι αμερικανικά και τουρκικά συμφέροντα συμπίπτουν και γι' αυτο ακριβώς υπάρχει ένα είδος κοινής πολιτικής και στενής συνεργασίας Αμερικανών και Τούρκων, αλλά φυσικά για διαφορετικούς λόγους. Όλες οι ενέργειες των Τούρκων από τότε έχουν ως αίτιο τους πιο πάνω λόγους και είναι αποτέλεσμα της πολιτικής που αναφέραμε.

    Επομένως, από δω και πέρα πρέπει να περιμένουμε ότι θα εξακολουθήσει η ίδια κατάσταση και δεν πρέπει κανείς Έλληνας να αυταπατάται, ότι μπορεί να υπάρξουν καλές προθέσεις, διάλογος με αποτελέσματα και όλα τα σχετικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/4/13 18:33

      Εκείνο που μπορούμε να περιμένουμε είναι,
      ότι χρειάζεται επαγρύπνηση απ' όλους, ισχυρές ένοπλες δυνάμεις, διπλωματική επίθεση, διεθνή ερείσματα, ισχυρή οικονομία, ομοψυχία, δραστηριοποίηση όλων των εθνικών δυνάμεων, αποφασιστικότητα και ετοιμότητα για όλα τα ενδεχόμενα και λεπτοί χειρισμοί.

      Αυτά αναφέρονται στο παλαιό ιστορικό του θέματος και νομίζω ότι ήταν χρήσιμο να αναφερθούν, για να μπορούμε να έχουμε τη γενική πορεία από παλαιότερα μέχρι σήμερα, γιατί έτσι ερμηνεύονται τα γεγονότα και είμαστε έτοιμοι να κάνουμε σωστές εκτιμήσεις και να πάρουμε σωστές αποφάσεις.

      Ένα άλλο σημαντικό θέμα, που πρέπει να αναφέρω, είναι το πρακτικό της Βέρνης. Θυμάστε ότι τον Αύγουστο του 1976 υπήρξε μια συμφωνία των Υπουργών Εξωτερικών Μπίτσιου και Τσαγλαγεντήλ που οδήγησε στην Έναρξη ενός ελληνοτουρκικού διαλόγου. Αργότερα στις 2. 11. 76 υπήρξε μια συνάντηση Τζούνη και Μπριγκέλ και απ' αυτή προέκυψε το πρακτικό της Βέρνης, που υπεγράφη στις 11 Νοεμβρίου. Το περιεχόμενο ήταν δέσμευση και από τις δύο πλευρές για αποφυγή προκλήσεων στο χώρο του Αιγαίου κατά τη διάρκεια του διαλόγου.

      Έχω εδώ το κείμενο και θα το διαβάσω για τα πρακτικά. Αναφέρομαι στα άρθρα 6 και 7 του πρακτικού της Βέρνης:

      «Αρθρο 6: Τα δύο μέρη αναλαμβάνουν την υποχρέωση όπως απόσχουν πάσης πρωτοβουλίας ή πράξεως σχετικής προς την υφαλοκρηπίδα του Αιγαίου, η οποία θα ηδύνατο να παρενοχλήσει τη διαπραγμάτευση.

      Αρθρο 7 : Τα δύο μέρη αναλαμβάνουν την υποχρέωση, όπως, καθ' όσον αφορά στις διμερείς των σχέσεις, απόσχουν πάσης πρωτοβουλίας ή πράξεως, η οποία θα έτεινε να μειώσει το κύρος του ετέρου»

      Αν προσέξατε θα δείτε, ότι αυτά τα δύο άρθρα είναι διατυπωμένα τόσο ελεύθερα, ώστε να μπορεί να γίνει οποιαδήποτε ερμηνεία από την πλευρά της Τουρκίας. Και ξέρετε πόσο κακόπιστοι είναι οι Τούρκοι και πόσο εφαρμόζουν ή όχι τις διεθνείς συμβάσεις, στις οποίες έχουν δεσμευθεί. Είμαστε τώρα βέβαιοι, ότι ο διάλογος αυτός με βάση τις γνωστές τουρκικές διεκδικήσεις δεν θα μπορούσε ποτέ να καταλήξει σε συμφωνία. Απλα οι Τούρκοι επεδίωκαν και πέτυχαν, τον ατέρμονα διάλογο, με σκοπό την παρεμπόδιση ή διακοπή της εκμετάλλευσης των ελληνικών πετρελαίων από τους Έλληνες. Και αυτό οι Τούρκοι το επέτυχαν, έως ότου ετοιμαστούν, δηλαδή έως ότου αποκτήσουν την αναγκαία στρατιωτική υπεροχή, για να μας επιτεθούν και να μας αρπάξουν τουλάχιστον το μισό Αιγαίο, όπως αυτό υπάρχει στα σχέδια τους και επανειλημμένα έχει διακηρυχθεί από την πλευρά τους.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος28/4/13 18:37

    Έτσι και αυτός ο πόλεμος λάσπης και βρωμιάς ‘’πέφτει στο κενό’’.
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Τρείς Πρωθυπουργοί, ο Γεώργιος Παπανδρέου "Ο Γέρος της Δημοκρατίας", Αντρέας Παπανδρέου: Ο πρωθυπουργός της " Εθνικής περηφάνιας, της κοινωνικής δικαιοσύνης, της ισότητας και της ελευθερίας, Γιώργος Παπανδρέου, ο πρωθυπουργός "της ηθικής αναβάθμισης και των διαρθρωτικών αλλαγών" στη δημόσια ζωή, έχουν αποδείξει ότι η διακυβέρνηση της χώρας ΔΕΝ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ, όπως γνωρίζουμε σε πολλές περιπτώσεις και την οικονομική ακτινοβολία των κυβερνώντων και των οικογενειών τους . Εφοπλιστές, βιομήχανοι, τραπεζίτες, τοκογλύφοι, μεγαλοεργολάβοι και κάθε μορφής μεγαλοεπενδυτές ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!!! σε αυτή την οικογένεια. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι περισσότερο, ας μας ενημερώσει….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος29/4/13 08:27

    Ρε Ν.Βραχο....σταματα την προπαγανδα.Ελεος...Ερωτευμενος εισαι με τον Παπανδρεου?Ποσο πουλημενο παληκαρι εισαι?Δεν ντρεπεσαι λιγο?Μακαρι να υπερασπιζοσουν ετσι την πατριδα σου ή την οικογενεια σου ή οτι αλλο θεωρεις εσυ σημαντικο στη ζωη σου...Εσυ εχεις αλλαξει την ιστορια, την εχεις φερει στα μετρα σου για να πεισεις πρωτα τον εαυτο σου και υστερα τους αλλους που διαβαζουν τις διαστρευλωμενες αποψεις σου...και ολα αυτα γιατι????Για να υπερασπιστεις τον τελειο ΒΛΑΚΑ?Εχεις χασει πολυ χρονο απο τη ζωη σου για να κοροιδευεις τον εαυτο σου και τωρα δεν μπορεις να κανεις πισω γιατι θα παει ολος αυτος ο χρονος χαμενος...σε λυπαμαι!Δεν εχεις αλλη δουλεια να κανεις?ΠΛηρωνεσαι απο το ΠΑΣΟΚ?Ακουσες και εσυ τον πατερα σου σαν αβουλο ον και εγινες ΠΑΣΟΚΟΣ?Τι απο ολα αυτα...μαλλον ολα τα παραπανω μαζι...σε λυπαμαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος29/4/13 10:46

      Καταπέλτης ο Γ Παπακωνσταντίνου: "Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Τέρμα η συγκάλυψη και η ατιμωρησία"
      Γράφει ο Ν Βράχος

      "Η καταπολέμηση της διαφθοράς και της αδιαφάνειας, αποτελεί όρο εθνικής επιβίωσης", αναφέρει ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου και συνεχίζει "πράγματι, η διαφθορά δεν είναι μόνο θέμα ηθικής τάξης, δεν είναι απλώς ζήτημα συμπεριφοράς, είναι και..
      ζήτημα αναπτυξιακό. Όλες οι διεθνείς μελέτες έχουν αποδείξει ότι οι χώρες στις οποίες υπάρχει ατιμωρησία, θα υποφέρει και η ανάπτυξη.
      Γιατί με τη Νέα Δημοκρατία, δόθηκε η εικόνα ότι η Ελλάδα είναι ένα κλειστό σύστημα, το οποίο προστατεύει τους δικούς του και δεν ενδιαφέρεται να απονέμονται ευθύνες. Δεν θα χαριστούμε σε κανέναν. Τέρμα η συγκάλυψη και η ατιμωρησία"
      Αυτά είναι τα πιστεύω του Γιώργου Παπακωνσταντίνου και αυτά έκανε πράξη με το νόμο 3888/10 που ψηφίστηκε από την κυβέρνηση Πασοκ.

      Όμως οι νταβατζήδες έχουν μάθει να μην πληρώνουν, και πάντοτε οι τράπεζες και τα δημόσια ταμεία, είναι ανοικτά και πρόθυμα να εκτελέσουν τις εντολές τους , αφού στην ουσία αυτοί κυβερνούν.
      Κι όταν είδαν ότι έρχονται οι λίστες με τα μαύρα χρήματα άρχισαν να νιώθουν ότι ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ σε αυτό τον τόπο και οι ίδιοι άρχισαν να χάνουν τα αιμοβόρα ..ένστικτα που τόσα χρόνια τους οδηγούσαν στη ΧΟΝΤΡΗ ΜΑΣΑ!
      Σήμερα, προσπαθούν να εμποδίσουν την διαφάνεια και τη Ελλάδα από το δρόμο της ευνομίας και της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ που με τόσο κόπο θυσίες όλοι μας περιμέναμε να γίνεται ΘΕΣΜΟΣ!
      Τους φταίει ο Παπακωνσταντίνου και ο Παπανδρέου και προσπαθούν, για μία ακόμη φορά, να τους μειώσουν, να τους υπονομεύσουν και ει δυνατόν να τους κλείσουν και φυλακή, ώστε ΚΑΝΕΙΣ ! πια στο μέλλον να μη ξανατολμήσει να σκεφτεί να εφαρμόσει αυτά τα μέτρα της ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ, που θα ελάφρυναν το βάρος των φτωχών των αδύναμων και των συνταξιούχων και θα σταματούσε η αμφίπλευρη ακραία διαδρομή..
      Και ο Αντώνης , τι κάνει ο Αντωνάκης τους; Ότι συνήθως !
      Ποιος θα ζητήσει συγγνώμη από το Γιώργο Παπακωνσταντίνου;

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος29/4/13 09:51

    ΜΑΣ ΕΣΩΣΕ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΒΡΕ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΕΣ;
    Γράφει ο Ν Βράχος
    Όλοι σιγά –σιγά αρχίζουμε να αναπνέουμε. Πέρασαν τρία χρόνια από τότε που ένας ‘’τρελός’’ Έλληνας πολιτικός. Πήρε την απόφαση να σώσει την πατρίδα μας από το χείλος του γκρεμού και σήμερα ελπίζουμε, και σήμερα υπάρχουμε και σήμερα δειλά -δειλά κάνουμε σχέδια και όνειρα πάλι.
    Όλοι σήμερα γνωρίζουμε και αναγνωρίζουμε, ότι η χρεοκοπία με τις ΟΛΕΘΡΙΕΣ συνέπειές της κτυπούσε την πόρτα μας.
    Όλοι γνωρίζουμε ότι το τέλος του 2009 ήταν το χρονικό ορόσημο της οικονομικής μας καταστροφής και της εθνικής μας υποδούλωσης. Θέλαμε 35 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ για να επιβιώσουμε σαν κράτος.
    Όλοι ξέρουμε σήμερα, ότι είμαστε θύματα εξωτερικών δυνάμεων που επιθυμούν το πλούσιο υπέδαφός μας, και προδομένος λαός μιας πολιτικής κλίκας, τόσο της αντιπολίτευσης , της εποχής εκείνης, όσο και των αδίστακτων ‘’ΒΡΟΥΤΩΝ’’ εντός του Πασοκ.
    Άνθρωποι , πολιτικά αδίστακτοι, ηθικά ανύπαρκτοι και ιδεολογικά νεκροί, επιχείρησαν την πολιτική και οικονομική δολοφονία των Ελλήνων.
    * ΑΝ(;) το 2010, δεν ήταν ο Παπανδρέου με το κύρος του, την κινητικότητά του , την θέλησή του, την αυτοθυσία του και την αγάπη του για την Ελλάδα, να δώσει τον αγώνα, που έδωσε μόνος του επί δύο χρόνια, κάτω από τρομακτικές πιέσεις, λοιδορίες, υπονομεύσεις και προδοσίες σήμερα θα είχαμε πτωχεύσει. Ο αγώνας του που ήταν ήταν και είναι ο σωστός, ο μοναδικός όπως αποδείχθηκε, έπιασε τόπο και σήμερα ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ!!! Τι θα συνέβαινε όμως αν ήταν στη θέση του, είτε ο Καραμανλής , είτε ο Σαμαράς, είτε ο Τσίπρας, είτε ο Βενιζέλος, θα υπήρχαμε σήμερα σαν κράτος; Θα είχαμε ΠΤΩΧΕΥΣΕΙ ναι ή όχι;
    Βάλτε το χέρι στην καρδιά και απαντήστε.
    Είχαμε πτωχεύσει και ο Καραμανλής…λιαζόταν ;
    Είχαμε πτωχεύσει και ο Σαμαράς κρυβόταν και ..ετοιμαζόταν;
    Είχαμε πτωχεύσει και ο Τσίπρας γκρέμιζε ακόμη;
    Είχαμε πτωχεύσει και οι λοιποί ..χασμουριόντουσαν;
    • Αν, ο Σαμαράς, μιλούσε και αποκάλυπτε την αλήθεια για την οικονομία, όταν κυβερνούσε η Νέα Δημοκρατία, Ή !!! έμπαινε στην κυβέρνηση συνεργασίας και δεν την πολεμούσε από την πρώτη..ημέρα, από την πρώτη… στιγμή, θα είχανε αποφευχθεί όλες οι συνέπειες του ΒΡΩΜΙΚΟΥ πολέμου που έκανε μέχρι σήμερα τόσο εντός της Ελλάδας όσο και εκτός..;
    Θα είχε επιτύχει το ΜΝΗΜΟΝΙΟ(Ι), το οποίο είναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ της κρίσης, διότι αν δεν υπήρχε κρίση, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ να δανειστούμε; Οπότε θα είχαμε ένα δρόμο δύσκολο μεν αλλά ΟΧΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ...!
    Για ποιο λόγο να δανειστούμε αν όλα ήταν εντάξει;
    * Γιατί ο Βενιζέλος της κακίας, της μοχθηρότητας, του κόμπλεξ και της πολιτικής ανικανότητας, ήθελε « πάσει θυσία», να υπονομεύσει τον Πρόεδρο του Πασόκ και Πρωθυπουργό στην πιο κρίσιμη και καθοριστική προσπάθεια για την αποφυγή της χρεωκοπίας , που υπερίπτατο των Ελληνικών εδαφών και αμαύρωνε αγώνες και θυσίες.
    * Γιατί ο Τσίπρας της αλλοφροσύνης και του κομματικού «ερωτισμού»… έκαψε την Ελλάδα, υπονόμευσε την οικονομία (κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ) ,επιχείρησε να υποβαθμίσει και πολιτειακές, κυβερνητικές, θεσμικές και κάθε είδους έννομη σχέση προκειμένου οι παραπολιτικοί του..ΤΑΛΙΠΑΝ να περιχαρακώσουν και να «ναρκοθετήσουν» κάθε γραμμή Εθνικής και κοινωνικής αξιοπρέπειας. ΄Ηθελε και αυτός… εξουσία και κυβερνητικό «λόγο»; Αλλά τι μπορούν να προσφέρουν οι κομματικοί δυνάστες μιας εποχής που ΜΟΝΟ ΒΡΙΚΟΛΑΚΕΣ παρήγαγε;
    * Και «έπρεπε» να συμπεριφερθούν τόσο ΑΘΛΙΑ και πρόστυχα στο Γιώργο Παπανδρέου που έδωσε τα πάντα για τη σωτηρία της Ελλάδας μας; Δεν υπάρχει ίχνος!..ανθρωπιάς; Τι πιστεύουν ότι θα διαφεύγουν διαρκώς πίσω από το κομματικό πέπλο της πόλωσης και της τύφλωσης;
    ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *