ροή ειδήσεων

ΣΟΚ!- ΝΕΑ ΤΡΟΠΗ για τo ΒΟΕΙΝG: “Ήταν ΝEKΡΟΙ για ΜΕΡΕΣ”

Νέα τροπή στην κατάρριψη του Boeing 777 των Malaysia Airlines στην...

Ουκρανία, δίνει ο αρχηγός των φιλορώσων αυτονομιστών, Ιγκόρ Γκίρκιν, ο οποίος υποστηρίζει ότι οι 298 επιβάτες της αεροπορικής τραγωδίας ήταν νεκροί για πολλές ημέρες και μάλιστα πριν απογειωθεί το αεροσκάφος!

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του στην ιστοσελίδα Russkaya Vesna, ο Γκίρκιν υποστηρίζει ότι από τις μαρτυρίες όσων βρέθηκαν στον τόπο της συντριβής του αεροσκάφους, στην ανατολική Ουκρανία ” σε ένα σημαντικό αριθμό των νεκρών σωμάτων, το αίμα είχε στραγγιστεί και τα πτώματα ήταν σε αποσύνθεση”.

Η πληροφορία δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά ο αρχηγός των φιλορώσων υποστηρίζει ότι: “Οι ουκρανικές αρχές είναι ικανές για κάθε προστυχιά”.

Υπενθυμίζουμε ότι στο διαδίκτυο κυκλοφορεί ένα βίντεο, στο οποίο -πιστεύεται- ότι ακούγεται η φωνή του Γκίρκιν (γνωστός και ως Στρέλκοφ) που φωνάζει: “Το αεροπλάνο χτυπήθηκε! Κοίτα αυτά τα μαύρα στίγματα, είναι τα μέλη του αεροπλάνου που πετούν… Έγινε μια έκρηξη… κοίτα, κοίτα, μαύρος καπνός!”.

Εκείνη τη στιγμή, πίστευε ότι κατέρριψε ένα Antonov-26 της ουκρανικής πολεμικής αεροπορίας, λέγοντας ότι προσγειώθηκε κοντά σε ένα ορυχείο.

Το ανατριχιαστικό του μήνυμα στο facebook, με το οποίο αναλάμβανε την ευθύνη της κατάρριψης, έγραφε: “Στην περιοχή Torez, μόλις χτυπήσαμε ένα An-26, είναι κάπου κοντά στο ορυχείο Progress. Σας προειδοποιήσαμε – μην πετάτε στον ουρανό μας!”. Αργότερα αυτό το μήνυμα διαγράφηκε, χωρίς ωστόσο να έχει διευκρινιστεί αν αυτό σήμαινε ότι το διαψεύδει.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *