ροή ειδήσεων

Δημότης Τήλου καταγγέλλει απίστευτο περιστατικό

Αναγνώστης:
Μόλις σήμερα εκτυλίχθηκε στην Τήλο ένα απίστευτο περιστατικό με πρωταγωνιστές... την οικογένεια μου και τη "Δήμαρχο" Τήλου κα Καμμα. Μέναμε με τη σύζυγο μου και τον 2,5 χρόνων γιο μου στο πατρικό μου σπιτι στην παραλία των Λιβαδιών Τήλου (λίγο πιο κάτω απο το Μποζι ιδιοκτησίας της αδερφής της Δημάρχου"). Ο γιός μου ανέβασε πυρετό και τηλεφώνησα στον πατέρα μου να έρθει να μας πάρει με το αυτοκίνητο. Έξω απο το σπίτι μας έχει γίνει ένας πεζόδρομος και για να απαγορευθεί η κυκλοφορία αυτοκινήτων έχουν χτίσει μεγάλα τσιμεντένια μπλοκ που αφήνουν περίπου ενα μέτρο κενό για να περνάει ο κόσμος. Φυσικά με αυτο το μέτρο δεν περνάνε αυτοκίνητα συμπεριλαμβανομένου και πυροσβεστικά,ασθενοφόρα και οχήματα που χρειάζονται για την προστασία μας. Ο πατέρας μου με χίλια ζόρια μπόρεσε να προσεγγίσει το σπιτι και να μας παραλάβει.Όταν όμως πήγαμε να φύγουμε ενα κρατικό αυτοκίνητο και συγκεκριμένα το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί η Δήμαρχος ( ημέρα Κυριακή η Δήμαρχος χρησιμοποιούσε κρατικό όχημα) είχε κλείσει το δρόμο μας. Ο πατέρας μου κόρναρε επανειλημμένα και εν τέλει βγήκε η Δήμαρχος να ζητήσει το λόγο. Της εξήγησε ο πατέρας μου και εκείνη μας εξύβρισε και έφυγε πεζή αφήνοντας το αυτοκίνητο να μπλοκάρει το δρόμο μας.Τηλεφώνησα αμέσως στις τοπικές αρχές και φυσικά επειδή δεν μπορούν να μετακινηθούν με όχημα, έκαναν 40 λεπτά και τρία δικά μου τηλεφωνήματα μέχρι και στην αστυνομική διόικηση στη Συμη για να καταφτάσει ο αστυνομικός. Ο γιος μου χρειαζόταν επειγόντως αντιπυρετικό μιας και είχε αγγίξει τους 41 βαθμούς!! Όταν ήρθε πεζός ο αστυνομικός η "Δήμαρχος" τον ενημέρωσε να προβεί σε μήνυση εναντίον μας και όταν είδε πως βιντεοσκοπούσα την όλη εξέλιξη με το κινητό μου με αποκάλεσε καραγκιόζη. Τέτοια περιστατικά είναι ανεπίτρεπτα και δεν ξέρω πως η συγκεκριμένη γυναίκα έιναι σε θέση να προασπίζεται τα συμφέροντα και τις ανάγκες των δημοτών της συμπεριλαμβανομένου και εμένα.

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος18/8/14 03:56

    Με μονολογο δεν πιστευουμε τιποτα. Εσυ μπορεις να λες οτι θες.
    Με προβλιματίζει η Μαρια αν θα εκανε τετοια. Οχι δεν το πιστευω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/8/14 16:32

      Ο μονόλογος της άλλης πλευράς όμως,μια χαρά σου είναι.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος18/8/14 06:20

    Οπως στρωνεις ,ετσι κοιμασαι αγαπητε.Δεν μεταμορφωθηκε σε τετοιο ατομο σε μια νυχτα η δημαρχινα σας.Τετοια ηταν υποθετω και πριν την κανετε δημαρχο.Οποτε ή οπως την ανεβασατε θα την λουστητε ή καπως αλλιως εγιναν τα πραγματα και δεν σου αρεσαν.Τουλαχιστον να ειναι καλα το παιδακι σου ευχομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΣΤΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΙΦΕΡΙΔΩΝ.ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΑΜΥΑΛΟΙ ΤΗΛΙΑΚΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος18/8/14 14:00

    ΚΑΡΑΚΙΟΖΙΣΤΙΚΕΣ-ΠΑΛΙΟΜΟΔΙΤΙΚΕΣ-ΣΧΟΛΙΚΗΣ-ΕΠΟΧΗΣ-ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ-ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ
    ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ- ΠΟΥΡΧΟΝΤΑΙ- ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ..!!!.ΠΑΤΩΝΤΑΣ-ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ- Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ- ΕΝΟΧΛΩΝΤΑΣ- ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ & ΤΟΥΣ ΠΕΖΟΥΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΦΘΗΝΟ-ΣΧΟΛΙΚΟ-ΙΑΤΡΙΚΟ-ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΘΥΜΙΖΕΙ-ΔΙΚΑΟΛΟΓΗΤΙΚΟ-ΣΧΟΛΙΚΟΥ-ΣΚΑΣΙΑΡΧΕΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ Ο ΑΝΟΗΤΟΣ-ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΥΙΟΣ..!!!!!! ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΟΥΝ ΚΑΛΑ..?.Ο ΠΑΤΕΡΑΣ.. Ο ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ...!!!!! ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΓΥΙΟΣ..???.ΑΛΛΑ ΣΩΣΤΑ ΛΕΕΙ Η ΠΑΡΟΙΜΙΑ...??? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΣΟΥ-ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ- ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΙ.. ΕΙΣΑΙ..????? ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ ΜΕ 75% ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ..Υ.Γ..Ο ΓΙΑΤΡΟΣ- ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ- ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΓΟΝΙΟ -ΠΟΥΧΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ 41*ΒΑΘΜΟΥΣ ΠΥΡΕΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΔΡΟΜΗ-ΤΟΥ....!!!!!..ΕΛΕΟΣ-ΕΛΕΟΣ!!!!! ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/8/14 15:58

      esi pou milas autoi pou exoun katafaei oloi tin tilo pou itan tosa xronia???

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/8/14 16:29

      Εσένα αυτός σε μάρανε που κατάστρεψε τις πλάκες του πεζόδρομου.Δε σε πείραξε ο άλλος που έχει φάει όλο το βουνό για να κάνει τα ξενοδοχεία του έχοντας κάνει την ακτή δίπλα απο το λιμάνι ιδιωτική παραλία,άλλα η πλάκες σε πείραξαν.
      Αλλά έτσι είναι. Η λογική και ευαισθησία έχει νόημα μόνο αν συνάδει με τα συμφέροντά σας . Αλλιώς μούγκα
      Αν στη θέση του καταγγελων,ήταν η ποντικομαμη που καταπατησε ξενα χωράφια για να κάνει τα ξενοδοχεία του,θα βγαζατε το σκασμό τώρα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος18/8/14 18:45

      Ρε ηλιθιε αυτος που λες οτι καταπατησε τα χωράφια ηρθε στην Τήλο πριν 30 χρόνια που εσύ μάλλον δεν ήξερες που είναι η Τήλος έφερε και φερνει τουρίστες απο τους οποίους ζούσαμε 20 και τώρα ζουμε 200

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος18/8/14 18:47

      Ρε καραγκιόζη εσυ που μιλάς για τον ξενοδόχο μάθε οτι αυτος με άλλους 5 έφερε την ανάπτυξη στο νησί

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος18/8/14 21:21

      ..ΧΑΖΟΥΛΗ..ΜΑΣ..ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ- ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΤΗΝ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ -ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ- ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ- ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΑΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ..!!!!! ΕΙΔΙΚΑ Ο ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ( 2 χλμ.μηκους & 500 ιδιοκτησιες) ΕΔΩΣΕ ΥΠΕΡΑΞΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΛΙΒΑΔΙΩΝ και..ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΜΑΣ- ΤΑΚΑΝΕ ΟΙΚΟΠΕΔΑ - ΜΑΖΙ..ΤΟ ..ΔΙΚΟ.. ΜΟΥ.... ΤΟ... ΔΙΚΟ....ΣΟΥ.....κια αλλα 500..(αμφιβαλεις για αυτο ).??(.ΠΕΣ-ΚΑΤΙ..ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ )...ΧΑΖΕ... ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ 50 Μ ΣΚΕΨΟΥ-ΘΕΤΙΚΑ -ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΣΑΙ..στην ΤΗΛΟ.. ΓΙΑ 10 ΗΜΕΡΕΣ- ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΙΕΣΑΙ.. !!!..ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ- και τις βολτες σου,οπως κανεις, στον πεζοδρομο, με το παιδακι σου..!!!(προσεχοντας-το,καλα..να-μην-πεσει σε καμμια-λακουβα-απο σπασμενη πλακα(πουσπασε,ο καλος παππους,με το αμαξι"η μηχανακι.του,. γιατι τοτε, θα καταλαβεις την γιαγια .τουριστρια, πουσπασε,το ποδι τις!!!!.αυτο που δεν μπορεις να καταλαβεις...ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ-ΧΩΡΟ... ΠΟΥ...φαινεται ναναι & νασαι...ΤΟΣΟ...ΞΕΝΟΣ!!!

      Διαγραφή
    6. Ανώνυμος18/8/14 22:39

      Μονο στην Τήλο βαφτισατε την καταπάτηση επένδυση. Λογική του κωλου

      Διαγραφή
    7. Ανώνυμος19/8/14 09:04

      Ασχετε..Αδειαβαστε,Αμορφωτε,εγινε,ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ..εσπα,μαζι,με τον περιφεριακο,πουδωσε,ορους,δομησης-προσβαση,σε ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΒΑΔΙΑ & ιδιοκτησιες.ΔΕΣ...ΤΗΝ...ΜΕΛΕΤΗ-ΕΡΓΟ...ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΧΑΘΗΚΕ...!!!!...ΑΠΟ...ΚΑΤΙ..ΜΥΑΛΑ.. ΜΕ ΛΟΓΙΚΗ ΚΩΛΟΥ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ-ΣΟΥ...!!!

      Διαγραφή
    8. Ανώνυμος19/8/14 10:47

      δημοσιο εργο με διαδικασιες εσπα (Αν,τις,γνωριζεις-ασχετε)...κ.λ.π.....

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος18/8/14 18:43

    Καταρχήν εξηγήστε μου κάτι, γιατί έπρεπε να πάει το παιδί στο ¨αντιπυρετικό¨ και όχι το αντιπυρετικό στο παιδί, γιατί από ότι κατάλαβα στο γιατρό δεν πήγαινε, στο Φαρμακείο πήγαινε.
    Εσένα πατέρα το παιδί σου ψήνονταν και μου τραβούσες βίντεο... ήρθες δύο ημέρες τον δεκαπενταύγουστο,έγινες δημότης Τήλου, κάνεις παρατηρήσεις για τα έργα, βγάζεις και πολιτικά συμπεράσματα... και μετά παρεξηγιέσαι για το "καραγκιόζης".
    Όσο για τους υπόλοιπους καλά κρασιά, ακόμα να σας περάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος18/8/14 18:50

    Ρε καραγκιόζη μάθε οτι αυτος με άλλους 5 έφεραν την ανάπτυξη στο νησί !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος18/8/14 22:32

      Ποιοι ειναι αυτοί που έφεραν την ανάπτυξη στο νησί ρε βλήμα; Οι ομπρελαδες που εγιναν εστιατορες, και ξενοδόχοι σαν τους δικους σου;Αυτος και εσεις οι πέντε φερατε την καταστροφή στο νησί ξεφτίλες.
      Η Τηλος ηταν πολιτισμένη και την κάνατε ανδρο νεοπλουτων καρικατουρων.
      Και ρωτα το συγγενολοι σου που ήσασταν πριν 30 χρόνια ρε ξεφτίλες που δεν ξέρατε ουτε στον χάρτη που ειναι η Τηλος, που πιάσατε ευρω στα χερια σας, και νομίζετε πως γαμισατε και τον κόσμο!
      Εγω βρε βλημα, ζω στην Τήλο 45 χρόνια και είμαι γέννημα θρέμμα τηλιακος, και βαλτο καλα στο μυαλό σου, οσο σου χει μείνει τελοςπαντων.
      Τα ψωμιά σας ειναι λίγα...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος18/8/14 22:35

      Με αυτη λογική αστε και εμένα να σας κατακλεψω τα χωράφια σας, και σας υπόσχομαι οτι θα τρώτε με χρυσά κουτάλια.
      Ζώα.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος19/8/14 11:00

      για-σας.(εσεις-ξερετε) ....διαγνωση,οξυα κοπμπλε-ξιτιδα,ζηλοφθονεια..με συνδυασμο συνδρομο- κατωτεροτητας =..βαρια ψυχασθενης ...προτεινομενη-αγωγη.....ειδικα stην χοντρο-πατατα.διακοπες στην askena......

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος19/8/14 10:32

    esy re vlima 45 chronia... aftoi-ikanopoihsis... ta kanes mono pano sou.... arxi-makaka..!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/8/14 11:17

    Ρε βλήμα αν εσύ εισαι 45 χρόνια στην Τήλο εγώ είμαι 46 αν θες λοιπόν να βρεθούμε ναα τα πούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/8/14 14:23

      Μικρά κεφαλαια,παρενθέσεις αποσιωποιητικα.Δείγμα αγράμματου,που έχει χάσει την ψυχραιμία του,και αντί λογικών επιχειρημάτων,εκφράζεται με ύβρεις,που αντανακλουν το επίπεδο σου.
      Μυαλό και σκέψη βερύκοκκου.Με αυτά τα μυαλά κάνατε τις επιχειρήσεις σας;Βρίσε και άλλο αν αυτό σε κάνει να νομίζεις πως είσαι οξυδερκής.
      Έτσι ήταν είναι και θα είναι η δικια σας λογική.Και μόλις τελειώσουν οι οποιες σας ύβρεις,"έλα να σε δείρω".
      Ζωώδη αντανακλαστικά από,ανθρώπους που ζουν στην εποχή του πιθήκου.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος19/8/14 19:58

      ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΑΡΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ...ΜΑΣ....ΚΑΙ..ΟΠΟΤΕ...ΘΕΛΕΤΕ..ΑΓΑΠΟΥΛΕΣ....ΒΓΑΛΤΕ...ΤΙΣ...ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ
      ΚΑΙ...ΕΛΑΤΕ...ΝΑ...ΤΑ...ΠΟΥΜΕ..ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ.....ΜΑΙΜΟΥΝΕΣ...

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος20/8/14 16:51

      Έτσι είναι και καλά τα λέει η φίλη μας από την Τήλο.
      Τα κοψίδια η σούβλες και οι τηγανητές πατάτες φέρανε την ανάπτυξη στο νησί.
      Σκέφτομαι να έρθω να ανοίξω ένα μεξικανικο εστιατόριο,με καυτερά φαγητά,να τρώτε και να τρέχετε με 300km/h μαζί με την ανάπτυξη.
      Εκεί να δείτε.Η Τήλος θα πιάσει τη Μύκονο,μέσα σε χρόνο dt.Και στο φαγητό και στη πουστιά !
      Αν και στο δεύτερο το σόι σας είναι άπιαστο.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/8/14 22:36

      sostos!!! exoune g....sei tin tilo!!

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος20/8/14 11:50

    exo pathei plaka me to antriliki ton tiliakon enas den exei grapsi to onoma tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος20/8/14 21:26

    Γέμισε σύριους η Τήλος !Τι παιχνίδι παίζεται στην Τήλο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *