ροή ειδήσεων

Ρόδος: Γιατί έγινε έξω φρενών ο σεϊχης του Abu Dhabi;



Εξαιρετικά δυσαρεστημένος και δεν το κρύβει είναι ο σεΐχης, που τα τελευταία τρία χρόνια ερχόταν ινκόγκνιτο στη Ρόδο....


Το μέλος της οικογένειας του βασιλιά των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στο Abu Dhabi βρέθηκε στο επίκεντρο των ερευνών των «αδιάφθορων» της ΕΛ.ΑΣ. για τη δραστηριότητα δύο αστυνομικών, που καταγγέλθηκαν ότι είχαν αναλάβει υπηρεσίες φύλαξης του, κατά την παραμονή του στο νησί.

Ο σεΐχης, που τα τελευταία τρία χρόνια ερχόταν ινκόγκνιτο στη Ρόδο, έχοντας μετατρέψει μια κατοικία στην περιοχή «Μήδεια» σε ησυχαστήριό του, είναι εξαιρετικά δυσαρεστημένος από τα όσα συνέβησαν και σύμφωνα με τις πληροφορίες προγραμματίζει να αναχωρήσει από τη Ρόδο με το προσωπικό του αεροσκάφος.

Πολύ πιθανόν είναι να μην ξαναγυρίσει, αφού βρέθηκε να παρακολουθείται από δεκάδες αστυνομικούς της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων για να διαπιστώσουν αν οι δύο αστυνομικοί, που τον ακολουθούσαν του παρείχαν υπηρεσίες φύλαξης.
Η υπόθεση θα απασχολήσει αύριο το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ρόδου. Θυμίζουμε ότι οι αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων σχημάτισαν δικογραφία για παράβαση καθήκοντος σε βάρος ενός 35χρονου ανθυπαστυνόμου και ενός 37χρονου αρχιφύλακα.

Εξεταζόμενοι από τους αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων οι δύο αστυνομικοί χαρακτήρισαν τις κατηγορίες σε βάρος τους ανυπόστατες, έωλες και άκρως προσβλητικές. Δήλωσαν ότι θα τις αντικρούσουν ενώπιον των δικαστηρίων και διαμαρτυρήθηκαν διότι κατά τη διάρκεια της κράτησής τους, στην Α’ Αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου, εμφανίσθηκε ο πληρεξούσιος δικηγόρος τους προκειμένου να επικοινωνήσει μαζί τους, πλην όμως του απαγορεύθηκε η είσοδος.

madata.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *