ροή ειδήσεων

ΦΟΒΕΡΟ! 9 διάσημα ΛΟΓΟΤΥΠΑ και τα…ΚΡΥΜΜΕΝΑ τους μηνύματα, που δεν γνωρίζατε! (PHOTOS)


Κι όμως υπάρχει μυστήριο πίσω από όλα αυτά, που σίγουρα δεν το γνωρίζατε!
Πασίγνωστες…εταιρείες έχουν καταφέρει με το λογότυπό τους να μείνουν για πάντα στη μνήμη μας. Έχετε αναρωτηθεί ποτέ τα κρυφά τους μηνύματα;

Δείτε την απάντηση!

1) Toyota

Οι τρεις ελλειπτικοί κύκλοι, συμβολίζουν τρεις καρδιές. Την καρδιά του πελάτη, την καρδιά του προϊόντος και την καρδιά της προόδου της τεχνολογίας.

2) McDonald’s

Κι όμως το γνωστό “M” από την αλυσίδα, έχει διαφορετικό μήνυμα. Στη δεκαετία του ’60, η εταιρεία ζήτησε να αλλάξει το logo, όμως ο σχεδιαστής και ψυχολόγος Louis Cheskin επέμεινε να αφήσουν τις χρυσές αψίδες. Σύμφωνα με το BBC, έλεγε πως οι πελάτες θα αναγνωρίζουν υποσυνείδητα το λογότυπο ως “συμβολισμό για στήθη και θηλασμό”. Αλήθεια ή όχι, παραμένει από τα πιο αναγνωρίσιμα.

3) Mobil

Το νόημα στο συγκεκριμένο λογότυπο είναι τα χρώματα. Το κόκκινο που βρίσκεται κεντρικά αντιπροσωπεύει τη δύναμη, ενώ το μπλε την ασφάλεια και την αξιοπιστία.

4) Apple

Το μηλαράκι της εταιρείας, συμβολίζει τον απαγορευμένο καρπό στον Κήπο της Εδέμ, που γεύτηκαν Αδάμ και Εύα.

5) Mercedes-Benz

Ο Γερμανικός κολοσσός, έχει ένα ιδιαίτερα ισχυρό λογότυπο. Τα τρία αστέρια αντιπροσωπεύουν την κυριαρχία της εταιρείας σε ποιότητα και στυλ σε αέρα, θάλασσα και γη.

6) Adidas

Το λογότυπο φαίνεται σαν βουνό, και δείχνει τα εμπόδια που πρέπει να ξεπεράσουν οι άνθρωποι! Αρχικά ήταν απλά τρεις γραμμές και δεν εξέφραζαν τίποτα. Τώρα με την κλίση όμως δείχνουν σαν πλαγιά!

7) Audi

Τι να είναι άραγε αυτοί οι 4 κύκλοι; Πρόκειται για τις 4 εταιρείες που συγχωνεύτηκαν για να σχηματίσουν την Auto Union AG, στις 29 Ιουνίου 1932. Μιλάμε για τις, DKW, Horch, Wanderer και Audi.

8) Sony Vaio

Αρχικά θα δείτε γραμμένη με περίεργο τρόπο τη λέξη VAIO. Ωστόσο εάν δείτε καλύτερα, θα παρατηρήσετε πως τα δύο πρώτα γράμματα είναι το σήμα το αναλογικού και τα δύο τελευταία του δυαδικού!!



9) Coca Cola

Παρατηρήστε τα “o.” Βλέπετε κάτι; Αν όχι μην ανησυχείτε…Πρόκειται για τη Δανέζικη σημαία. Αν και δεν ήταν αυτή η αρχική πρόθεση, παρατήρησαν πως μοιάζει με τη σημαία της πιο ευτυχισμένης χώρας στον κόσμο! Μόλις όμως το αντιλήφθηκαν, τοποθέτησαν ένα τεράστιο στάντ στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Δανίας!!


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *