ροή ειδήσεων

Ρόδος: Το μεγαλύτερο κορόιδο της τελευταίας πενταετίας - Τα παραμύθια δύο γυναικών του κόστισαν 185.000€!



Η υπόθεση ξεκίνησε το 2009 με τον πρωταγωνιστής της υπόθεσης να παγιδεύεται λόγω ευαισθησίας και αφέλειας...


Ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ρόδου θα εξεταστεί αγωγή που υπέβαλε ένας κάτοικος των Αφάντου, σε βάρος μιας κατοίκου της Ρόδου και μιας της Αττικής, οι οποίες φέρονται να του απέσπασαν 185.000 ευρώ, εκμεταλλευόμενες τον ευαίσθητο του χαρακτήρα.

Η πρώτη εναγόμενη κατάγεται από την Αφάντου, έχει μακρινή συγγένεια με τον μηνυτή και παιδική φιλία. Εξαιτίας της κακής οικονομικής της κατάστασης, διότι δεν εργαζόταν, φέρεται να του ζητούσε κατά καιρούς μικροποσά ως βοήθεια. Η πρώτη φέρεται να του σύστησε τη δεύτερη. Αφού αναπτύχθηκε φιλική σχέση μεταξύ τους, τον Μάρτιο του 2009 η πρώτη δέχτηκε, όπως κατήγγειλε ο μηνυτής, τηλεφώνημα από μια γυναίκα, που εφέρετο να είναι η μητέρα της δεύτερης, η οποία της ζήτησε δανεικά 2.000 ευρώ ως άμεση βοήθεια, διότι αντιμετώπιζε κάποιο σοβαρό καρδιολογικό πρόβλημα.


ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Το ποσό αυτό θα της το επέστρεφε από την πώληση ακινήτου στη Σαντορίνη. Η πρώτη εναγόμενη φέρεται να της απάντησε ότι αδυνατούσε να της καταβάλει το ποσό αυτό και τότε προσφέρθηκε εκείνος να βοηθήσει. Εδωσε τα χρήματα και έλαβε ένα μήνυμα που τον ευχαριστούσε από κινητό τηλέφωνο, το οποίο, όπως διαπίστωσε τον Οκτώβριο του 2011, ανήκε στην πρώτη εναγόμενη!

Τον Απρίλιο του έτους 2009, η πρώτη εναγόμενη φέρεται να τον κάλεσε στο σπίτι της και κλαίγοντας να του ανακοίνωσε, ότι η δεύτερη, η αδελφή της και ο αρραβωνιαστικός της αδελφής της, πήγαιναν στο Πήλιο για σαββατοκύριακο και σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε, συγκρούστηκε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν, σκοτώθηκε ο μνηστήρας της αδελφής της, η αδελφή της μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο και η δεύτερη εναγόμενη τραυματίστηκε στο πρόσωπο και στο χέρι σοβαρά, για την αποκατάσταση της λειτουργίας του οποίου έπρεπε να μεταβεί στην Ελβετία και τα χρήματα που επρόκειτο να του επιστρέψει τα χρειάζονταν άμεσα, για να μην μείνει παράλυτο το χέρι της.


ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ

Φέρεται να τον διαβεβαίωσε ότι θα του επέστρεφαν τα χρήματα που τους είχε δανείσει, μετά την πώληση και άλλων ακινήτων στην Αθήνα και ο Αφαντενός πείσθηκε να της δανείσει ακόμη 19.400 ευρώ για να καλύψει τα έξοδα νοσηλείας της στην Ελβετία.


Επιπρόσθετα φέρεται να της κατέβαλε σταδιακά για την κάλυψη αναγκών της το ποσό των 7.500 ευρώ, ενώ η μητέρα της δεύτερης εναγόμενης φέρεται να τον διαβεβαίωσε τηλεφωνικά, ότι τον Σεπτέμβριο του 2009, θα του ενεχειρίαζε μία επιταγή προς εξασφάλισή του. Με... αυτά και με αυτά τα δανεικά και αγύριστα έφτασαν τα 185.000 ευρώ και το 2012 όταν του ξαναζήτησαν χρήματα, εκείνος αρνήθηκε και προσέφυγε στη δικαιοσύνη...

Πηγή: dimokratiki.gr

Σχόλια

  1. Ανώνυμος20/11/14 18:25

    xm κατι αλλο μυριζει.Γυναικα ηθελες?Δεν ηξερες δεν ρωταγες?Τουλαχιστον πηρες κατι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΜΗΝΥΤΗΣ21/11/14 19:46

    Αν πραγματι ηταν αρωστη΄,Τι θαελεγες.....μπραβο που βοηθησες....ετσι δεν ειναι.....Τωρα ειμαι κοροιδο που τολμησα να ξεσκεπασω το κυκλωμα που εβαλε αλλα 10 ατομα στο χερι με αρρωστιες καιμε αλλο επιθετο τις δηθεν αρρωστης.Με προσχημα τι κριση με πουλησα ακινητο.Οσο για το //Γυναικα ηθελες// μονο το δικοσου μυαλο θα πληρωνε 185000ε για πατσαβουρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *