ροή ειδήσεων

Στο πένθος βυθίζονται χωριά της Ρόδου – Ακυρώνεται το πανηγύρι της Αμάρτου λόγω πένθους



Δυστυχώς για ακόμα μια χρονιά τα χωριά της Δυτικής πλευράς του νησιού μας... βυθίζονται στο πένθος τις Αναστάσιμες ημέρες.

Η εκκλησιαστική επιτροπή της Ιεράς Μονής Παναγίας Αμάρτου ανακοινώνει ότι φέτος το πανηγύρι της Αμάρτου που ήταν προγραμματισμένο για αύριο Λαμπρή Τρίτη, δε θα πραγματοποιηθεί και ακυρώνεται λόγω πένθους. Θα τελεστεί μόνο η Θεία Λειτουργία στις 07.45 π.μ.

Πριν από λίγη ώρα νεκρός εντοπίστηκε από συγχωριανούς του ο 60χρονος Μ.Μπ. από την Κρητηνία στο χωράφι του όπου βρισκόταν . Ο θάνατος του οφείλεται σε παθολογικά αίτια. Η μικρή κοινωνία της Κρητηνίας συγκλονίστηκε στο άκουσμα του ξαφνικού και απρόσμενου θανάτου του.

Τα χωριά Κρητηνίας και Έμπωνας τις τελευταίες ημέρες , τις Αναστάσιμες ημέρες για ακόμα μια χρονιά βυθίζονται στο πένθος. Νωπός ο πόνος στον Έμπωνα από τον πρόσφατο άδικο χαμό του 22χρονου Σταύρου, ενώ Μ. Πέμπτη κηδεύτηκε στην Κρητηνία ακόμα ένας χωριανός.

Τα τελευταία χρόνια οι Αναστάσιμες ημέρες του Πάσχα στα χωριά της Δυτικής πλευράς του νησιού μας δυστυχώς είναι πένθιμες.

Θερμά συλλυπητήρια στις οικογένειες τους.

Rodosreport.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *