ροή ειδήσεων

Αντώνης Ντεληγιώργης: Ηρωας και στη ζωή



Ξέρει από ανθρώπινο πόνο...

Τι λένε οι δικοί του άνθρωποι για τον άντρα που έφτασε να γίνει πρωτοσέλιδο στη GuardianΑντώνης Ντεληγιώργης: Το όνομά του έγινε συνώνυμο της ανθρωπιάς και κέρδισε το θαυμασμό από όλο τον κόσμο. Ακόμα και η βρετανική εφημερίδα «Guardian» αφιέρωσε το πρωτοσέλιδο της στον «Ήρωα της Ρόδου» για το θάρρος που έδειξε και βούτηξε στα παγωμένα νερά της θάλασσας, καταφέρνοντας να βγάλει στη στεριά 20 μετανάστες, ανάμεσά τους και μία ετοιμόγεννη γυναίκα.






Για εκείνους που τον ξέρουν από παιδί, ο Αντώνης Ντεληγιώργης έκανε απλώς το καθήκον του. Μπορεί στα νεανικά του χρόνια να ήταν ζωηρός και ατίθασος, ωστόσο, η καλοσύνη του έδειχνε να υπερισχύει. Οι άνθρωποι του, δεν απόρησαν για αυτή του την πράξη, καθώς υποστηρίζουν ότι είναι ένας άνθρωπος με ιδιαίτερες ευαισθησίες και γνώστης του ανθρώπινου πόνου, αφού ο ίδιος έρχεται αντιμέτωπος καθημερινά με τα προβλήματα υγείας των δυο του παιδιών.



Σύμφωνα με μαρτυρίες από το συγγενικό του περιβάλλον, «ο Αντώνης μας, έπραξε αυτό που ένιωθε. Ήθελε να κάνει καλό και να βοηθήσει αυτούς τους ανθρώπους. Στενοχωρήθηκε πολύ για αυτούς που έχασαν τη ζωή τους ενώ για εκείνους που σώθηκαν, λέει συνεχώς: Άραγε, ποια θα είναι η μοίρα τους;».



Με καταγωγή από τη Λέρο, ο Αντώνης Ντεληγιώργης, ζει τα τελευταία χρόνια μαζί με την οικογένειά του στη Ρόδο. Δεν είναι λίγες οι φορές που πηγαίνει στο νησί του μαζί με τη σύζυγό του, Θεοδώρα και τα δυο τους παιδιά. Όχι μόνο για να επισκεφτεί τους γονείς του, αλλά γιατί εκεί βρίσκονται οι παιδικές και εφηβικές του αναμνήσεις. Ακόμα και η γυναίκα του κατέχει μια σημαντική θέση σε αυτές τις αναμνήσεις, όταν κάποτε και οι δυο ήσαν ακόμη παιδιά. Πριν από 13 χρόνια αποφάσισαν να παντρευτούν και να εγκατασταθούν στη Ρόδο. Εκεί όπου ο Αντώνης με την προτροπή της μητέρας του, Χρυσούλας, την οποία σήμερα ευγνωμονεί, σπούδασε υδραυλικός, όμως, σύντομα έγινε μόνιμος στο στρατό, καθώς τον κέρδισαν οι Ένοπλες Δυνάμεις.





ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/4/15 19:04

    Γεια σου ρε μαγκα λοχιαρα μας εκανες ολους υπερήφανος .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος2/5/15 21:30

    Χαίρομαι που τελικά ζουν ΑΝΘΡΩΠΟΙ ανάμεσά μας!!!!! Ο Θεός να σε έχει πάντα καλά για να σκορπάς το φως της αγάπης γύρω σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *