ροή ειδήσεων

"Τρελάθηκαν" σήμερα το πρωί οι Ροδίτες με τα "σύννεφα" που δημιουργούσαν τα αεροπλάνα που πετούσαν πάνω από το νησί μας!


Ένα ασυνήθιστο, σ΄ έκταση, φαινόμενο παρατηρούσαν σήμερα το πρωί οι Ροδίτες, με τις λευκές... "ουρές" από τα αέρια που εκτοξεύονται από την εξάτμιση των αεριωθούμενων που πετούσαν πάνω από το νησί μας.


Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι εκείνοι που μιλούσαν για... ψέκασμα που μας κάνουν, και πως, όταν θα "καθίσουν" τα σύννεφα θ΄ αρχίσουν οι πονοκέφαλοι και οι άλλες παρενέργειες στην υγεία μας που προκαλούνται από ένα τέτοιο ενδεχόμενο!


Φυσικά, τίποτα απ΄ αυτά δεν συμβαίνει, αφού είναι γνωστό ότι, οι ουρές αυτές προέρχονται από τα αέρια που εκτοξεύονται από την εξάτμιση των αεριωθούμενων τα οποία ψύχονται ακαριαία σε πάγο στη χαμηλή θερμοκρασία του περιβάλλοντος (θερμοκρασίες χαμηλότερες των -60ºC) και στη συνέχεια εξατμίζονται δημιουργώντας τις χαρακτηριστικές λευκές ουρές των αεριωθούμενων. Οι λευκές αυτές ουρές μετά γρήγορα διασκορπίζονται και εξαφανίζονται.



Βέβαια, δεν αποκλείεται να συμβαίνει και "κάτι" άλλο, όπου, παρόλο που στην αρχή μοιάζουν με τις συνηθισμένες λευκές ουρές των επιβατικών αεριωθούμενων, αμέσως γίνονται πιο πυκνές, πιο παχιές, απλώνονται στον ουρανό και σχηματίζουν διάφορα χιαστά σχήματα που ενώνονται μεταξύ τους και σχηματίζουν ένα λεπτό πέπλο που διατηρείται επί ώρες.

Πολλές φορές σε μέρες χωρίς σύννεφα μετά από μερικές ώρες πτήσεων πέρα-δώθε μπορούν να «αλλάξουν» την όψη ολόκληρου του ουρανού. Ορισμένες στιγμές βγάζουν μεγαλύτερες ποσότητες εκπομπών και σχηματίζουν πολύ πυκνά άσπρα σύννεφα με «ουρές» από κάτω. Τα σύννεφα αυτά σε καμία περίπτωση δεν μοιάζουν με τους φυσιολογικούς σωρείτες (πυκνά σύννεφα) που συχνά υπάρχουν στον ουρανό σε χαμηλότερα υψόμετρα. Εκατοντάδες ανθρώπων από τον Καναδά και τις ΗΠΑ, την Ισπανία, τις Φιλιππίνες, την Αγγλία, τη Γαλλία, τη Σουηδία, την Ολλανδία, την Ιταλία, την Κροατία, την Αυστραλία, το Μεξικό, τη Νέα Ζηλανδία και την Αϊτή έχουν κάνει παρόμοιες μαρτυρίες για τα «chemtrails».



Το ερώτημα είναι: τι υπάρχει μέσα σε αυτές τις «χημικές ουρές» και γιατί γίνονται τα πειράματα αυτά; Κανείς δεν μπορεί να δώσει απαντήσεις με απόλυτη βεβαιότητα στα συγκεκριμένα ερωτήματα. Υπάρχουν υπόνοιες ότι γίνονται τα πειράματα αυτά για να ελέγξουν την ατμόσφαιρα και τις καιρικές συνθήκες.

Ο Edward Teller, ο πατέρας της βόμβας υδρογόνου και αντιπυραυλικής ασπίδας (πόλεμος των άστρων) εισηγήθηκε το 1997 στην κυβέρνηση των ΗΠΑ τη μείωση του «φαινομένου του θερμοκηπίου» με την διασπορά μικρών σωματιδίων αλουμινίου σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Τα «σωματίδια αλουμινίου» ανακλούν και απομακρύνουν τη βλαβερή υπεριώδη ακτινοβολία αλλά συγχρόνως επιτρέπουν τη θερμότητα της γης να διαφεύγει.







http://topika-nea.gr

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος3/5/15 16:43

    Ο καθηγητής Κατσαρός του Δημόκριτου έχει πει ότι ΔΕΝ είναι οι κλασσικές γραμμές που αφήνουν τα συνηθισμένα αεροπλάνα, αλλά αντίθετα γίνονται σκόπιμα και περιέχουν επικίνδυνες για την υγεία χημικές ουσίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/5/15 22:02

      Ο καθηγητής Κατσαρός θα έπρεπε να μένει σε αυτά που γνωρίζει, αλλιώς ας μη μιλάει καλύτερα γιατί γίνεται ρεζίλι. Αφού είναι επιστήμονας, ας φροντίσει να μας αποδείξει με έρευνες δικές του ή άλλων, επιστημονικά δεδομένα και όχι αερολογίες.

      Επίσης, αν ήθελε, θα μπορούσε να ρωτήσει κανέναν μετεωρολόγο για να του πει τι ακριβώς συμβαίνει στα στρώματα αυτά της ατμόσφαιρας, καθώς αυτά εμφανίζονται πάνω από τα 27.000 πόδια, δηλαδή πάνω από τα 8km.

      Τέλος, καλό θα είναι όταν αναπαράγετε όλα αυτά τα αστήρικτα, να διαβάζετε λίγο παραπάνω ή να ενημερώνεστε τουλάχιστον κάπως καλύτερα.

      Στο δια ταύτα.
      Η ατμόσφαιρα σήμερα ήταν σχετικά κρύα και ξηρή. Το ίδιο και περισσότερο στα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας. Αυτό το γεγονός είναι ένα από τα σημαντικά που οδηγούν στην εμφάνιση αυτών των ουρών. Θα παρατηρήσετε (αν το θυμηθείτε) ότι το φαινόμενο αυτό παρουσιάζεται κυρίως άνοιξη και φθηνόπωρο. Ποτέ το καλοκαίρι και σπάνια τον χειμώνα (μόνο μέρες που είναι ξηρή και κρύα η ατμόσφαιρα).

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος4/5/15 15:45

      μα αν ακούσεις τις δηλώσεις που κάνει, αναφέρεται σε έρευνες και αναλύσεις που έχουν γίνει, δεν το λέει επειδή ξύπνησε μια μέρα και είπε τι να πω σήμερα, ας μιλήσω για επικίνδυνες γραμμές...

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος3/5/15 20:05

    Ρε παιδιά ακόμα συνεχίζεται να τους καλύπτεται!σκοτώνουν και εσάς τους ίδιους που τα γράφετε!! Οι κατακορυφες και συνδεομενες αναμεταξύ τους γραμμές τι είναι!πολιτικά αεροσκάφη?? Αφήστε τα σάπια! Που δημοσιεύετε ότι σας πουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/5/15 01:21

    https://www.youtube.com/watch?v=tfXXiq4ef-c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓιωργοςΜ.6/5/15 01:39

    Ενα απλό φυσικό φαινόμενο έγινε αφομή γιά παραδοξολογίες.Μαζί μέ τά καυσαέρια τών μηχανών
    εκπέμπονται καί υδρατμοί.Στό μεγάλο ύψος πού πετούν τά αεροπλάνα (γιατί εκεί μόνο τότε
    εμφανίζονται αυτές οι λευκές γραμμές ) η θερμοκρασία τής ατμόσφαιρας είναι πολύ κάτω από τό
    μηδεν καί τά σταγονίδια τών υδρατμων μετατρέπονται αμέσως σέ μικρούς παγοκρυστάλλους. Σ' αυτούς διαθλάται καί αντανακλάται τό φώς τού ήλιου καί βλέπουμε τίς λευκές γραμμές.Μέ τή θερμότητα τού ήλιου καί τόν άνεμο αρχίζουν νά διαλύονται.Χωρίς ήλιο δέν φαίνονται ποτέ,Ούτε όταν τό αεροπλάνο πετά χαμηλά καί τά σταγονίδια δέν παγώνουν.
    ΓιώργοςΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος21/5/15 11:43

    Τι εννοείς κατακόρυφες και συνδεόμενες γραμμές; Στην Ροδο, κοντα στην Ψινθο υπάρχει ενα απο τα βασικοτερα ραδιοβοηθηματα en route (VOR RDS). Πανω απο αυτο περνά΄νε σχεδον ολα τα αεροπλανα απο/προς μέση ανατολη, Ισραηλ, Κυπρο με προορισμο Δυτικη ευρώπη/Ελλαδα και ολα σχεδον από Αιγυπτο προς/απο Βορεια Ευρώπη. Καταλαβαινεις οτι πανω απο τη Ροδο γινεται μια τρίλιζα. Αν υπάρχουν βλαπτικες ουσιες μέσα στα καυσαέρια, που εννοείται οτι υπάρχουν, ειναι αλλο θεμα, παντως τα ίχνη δημιουργουνται φυσιολογικα, ειναι φυσικο φαινόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *