ροή ειδήσεων

Απίστευτο συμβάν σε πτήση προς Ρόδο! Δικ.Επιμελητής προέτρεψε τον πιλότο να μην απογειώσει το αεροσκάφος.



Ένα απίστευτο συμβάν σημειώθηκε σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες... του if media σε πτήση από το Ηράκλειο προς Ρόδο χθες το πρωί. Ενώ το αεροσκάφος είχε ήδη καλύψει αρκετά μετρά του αεροδιάδρομου ελάχιστα δευτερόλεπτα πριν απογειωθεί επιβάτες ενημέρωσαν τον πιλότο ότι υπάρχει πρόβλημα στον κινητήρα του αεροσκάφους.

Ειδικότερα, ο κ. Κωνσταντίνος Πούλιος (δικαστικός επιμελητής στη Ρόδο) έσπευσε στο πιλοτήριο και προέτρεψε τον πιλότο να μην απογειώσει το αεροσκάφος διότι από τον κινητήρα έτρεχαν λαδιά.

Αρχικά ενημέρωσε μια αεροσυνοδό η οποία δεν έδωσε και ιδιαίτερη σημασία στο συμβάν.Κατόπιν αυτής της εξέλιξης ο κ. Πούλιος έλυσε την ζώνη ασφαλείας και έντρομος κατευθύνθηκε στον τρίτο πιλότο όπου του έδειξε τον κινητήρα του αεροσκάφους που έτρεχε λάδια και στη συνέχεια του είπε ότι δεν θέλει να ταξιδέψει με την συγκεκριμένη πτήση. Αυτός με την σειρά του ενημέρωσε τον πρώτο πιλότο και το αεροσκάφος αμέσως έκοψε ταχύτητα ματαιώνοντας την απογείωση.

Το αεροσκάφος παρέμεινε για τέσσερις ώρες περίπου στο τεχνικό τμήμα του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης» και έπειτα από επισκευή της συγκεκριμένης βλάβης και γενικό έλεγχο στους κινητήρες απογειώθηκε για την πτήση προς το αεροδρόμιο «Διαγόρας».

Να σημειωθεί ότι μάρτυρες του συμβάντος ήταν αρκετοί δικηγόροι από τη Ρόδο ενώ στην συγκεκριμένη πτήση υπήρχαν και αρκετά παιδιά.

Πάντως σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του if media ο κ. Πούλιος μετά το σοκ που υπέστη από αυτό το συμβάν δεν ξαναμπήκε στο συγκεκριμένο αεροσκάφος επιλέγοντας διαφορετικό τρόπο να ταξιδέψει προς τη Ρόδο.

Κ.Τ. if media

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/5/15 09:27

    Με αυτες τις εταιριες ουτε γραμμα δεν πρεπει να στελνει κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/5/15 09:39

    ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΠΟΙΑΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΤΕ.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/5/15 12:33

    ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΕΤΕΡΕΙΕΣ ΕΣΥ ΤΑΞΙΔΕΨΕ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΕΣΙΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/5/15 14:13

    Το ότι ο επιβάτης ενημέρωσε την αεροσυνοδό για κάτι τόσο σοβαρό κι αυτή δεν του έδωσε την πρέπουσα σημασία δείχνει το επίπεδο εκπαίδευσης στην εταιρεία.Ευτυχώς που επέμεινε ο επιβάτης αλλιώς μπορει να κάνανε μπάνιο στο Αιγαίο μετά την απογείωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/5/15 23:19

    αυτά δε γινονται φιλοι μου αναγνωστες πουθενα.Δηλαδη ενώ ειχε παρει την μεγιστη ταχυτητα για απογειωση,που εννοείτε εχει ελεγχθει στα ποιο βασικα μερη του,τους κινητήρες,ενας επιβάτης ξαφνικα βλεπει από το πουθενα λαδια να τρεχουνε από έναν κινητηρα!!!Βρε σε ποιον τα λετε αυτά??Γνωρίζετε ότι αν χρειαζετε 2,5 χιλιόμετρα με 4 για να απογειωθεί και αλλα τοσα για να προσγειωθεί???Και πως τα εμαθε μονο αυτή η φυλλαδα σας και κανενα μα κανενα άλλο μεσο δεν αναμεταδωσε την ειδηση???Πολλες μπαρούφες μας αραδειαζετε τελευταια και ειδικα αυτή η συγκεκριμενη φυλλαδα που τα ανεφερε αλλα και εσεις εδώ οι αφελείς που τον πιστευετε χωρις να αναφερετε εταιρια,ενω αναφερετε έναν τυχαιο δικαστικο επιμελητη που δηθεν επαθε σοκ!!!Σταματήστε τα προζακ και τα μπεπανθολ και συνερθετε!!!Μην τρομαζετε τον κοσμο με ανοησιες τριτου τυπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *