ροή ειδήσεων

Σάλος και εισαγγελέας για τις βίλες των οργίων στη Ρόδο


Δύο εκ των 6 ιδιοκτητών των πολυτελών παραθεριστικών κατοικιών υπέστησαν πραγματικό σοκ
Ποινική διάσταση, με εμπλοκή πιθανότατα και της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, αναμένεται να προσλάβει η λειτουργία τουριστικού γραφείου, που διαφήμισε σε ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, «διακοπές ακολασίας» στο νησί της Ρόδου, με ομαδικά όργια, ανταλλαγής συντρόφων.

Το ταξιδιωτικό γραφείο, όπως έγραψε την Κυριακή, η «δημοκρατική», προωθούσε προς πώληση, τουριστικά πακέτα «οργίων» από 20 έως και 80 άτομα, σε συγκεκριμένα 4ήμερα στο νησί της Ρόδου, το καλοκαίρι του 2016, σε συγκεκριμένες βίλες.

Δύο εκ των 6 ιδιοκτητών των πολυτελών παραθεριστικών κατοικιών, που διατίθεντο μέσω της ιστοσελίδας, υπέστησαν πραγματικό σοκ, όταν διαπίστωσαν, ότι οι υπεύθυνοι για τη λειτουργία του συγκεκριμένου ταξιδιωτικού γραφείου, είχαν αναρτήσει φωτογραφίες και στοιχεία των ιδιοκτησιών τους, χωρίς τη συναίνεσή τους και χωρίς να έχει προηγηθεί κάποια κράτηση.

Σύμφωνα με τη Δημοκρατική, διαπίστωσαν συγκεκριμένα ότι τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των παραθεριστικών κατοικιών τους ελήφθησαν χωρίς τη συγκατάθεσή τους από την ιστοσελίδα «owners direct» στην οποία διατίθενται προς μίσθωση θέρετρα του είδους, ενώ πιθανολογούν ότι επιλέγησαν μεταξύ άλλων και μέσω του δημοφιλούς tripadvisor.

Γνωστός επιχειρηματίας του νησιού, που είδε την ιδιοκτησία του, να συγκαταλέγεται μεταξύ εκείνων, που χρησιμοποιούσε ως δέλεαρ, για την πώληση τουριστικών πακέτων το συγκεκριμένο πρακτορείο, επικοινώνησε στο κινητό τηλέφωνο, που παρουσίαζε η ιστοσελίδα και συνομίλησε με εκπρόσωποότης.

Το άτομο αυτό εμφανίστηκε, όπως καταγγέλθηκε στη «δημοκρατική», ιδιαίτερα πρόθυμο να του κλείσει διακοπές ανταλλαγής συντρόφων σε μια από τις βίλες που διαφήμιζε στην ιστοσελίδα, μέχρι που ενημερώθηκε ότι ο επιχειρηματίας επρόκειτο να προσφύγει στη δικαιοσύνη, αφού μια εξ’ αυτών ήταν δική του.

Υποστήριξε ότι ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου βρίσκεται εκτός Ελλάδας και αρνήθηκε να του δώσει τα στοιχεία του, ενώ στην πορεία η ιστοσελίδα, όπως και σελίδες εκπροσώπου της στα social media, εξαφανίστηκαν!!

Δια του συνηγόρου του κ. Γιάννη Κούκουλα, ο επιχειρηματίας απευθύνθηκε στον Εισαγγελέα Υπηρεσίας, προαναγγέλλοντας ότι θα υποβάλει μήνυση κατά των εκπροσώπων του τουριστικού γραφείου, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησε έρευνα για να διαπιστωθεί εάν το πρακτορείο είναι νομίμως υφιστάμενο και αν κατέχει άδεια λειτουργίας.

Περαιτέρω επικοινώνησε με επιτελή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και πληροφορήθηκε ότι ανάλογες σελίδες κάνουν την εμφάνισή τους στο διαδίκτυο και πωλούν ταξιδιωτικά πακέτα, εξασφαλίζοντας προκαταβολές ή ακόμη και πληρωμή του συνόλου των εξόδων, για υπηρεσίες που στην πορεία δεν παρέχουν. Εξετάζεται έτσι αν τελέστηκε και το αδίκημα της απάτης.

Σημειώνεται ωστόσο ότι οι εκπρόσωποι του πρακτορείου έχουν δημοσιεύσει σε πολλές σελίδες αναζήτησης προσωπικού μικρές αγγελίες για την πρόσληψη υπαλλήλων, ενώ φέρονται να έχουν δραστηριότητα και επικοινωνία, κυρίως μέσω του Facebook με διάφορες κοινότητες swingers στο εξωτερικό.

Από την ίδια έρευνα διαπιστώθηκε ότι είχαν αλλάξει την ονομασία ορισμένων κατοικιών, που διαφήμιζαν στη σελίδα τους, προκειμένου να γίνουν περισσότερο ελκυστικές στους υποψήφιους πελάτες.

Στην ιστοσελίδα, που πλέον δεν λειτουργεί, αναφερόταν ότι το RhodesSwingersHolidays είναι ένα ταξιδιωτικό γραφείο με πολλά χρόνια εμπειρίας στην τουριστική βιομηχανία. Υποστήριζε ότι έχει εξειδίκευση στην διασκέδαση-διακοπές ενηλίκων (swingers, lifestyle, γυμνιστές κ.α.), και ότι απευθύνεται μόνο σε ζευγάρια ή γκρουπ ζευγαριών.

«Προσφέρουμε εξαιρετικές εμπειρίες κατά την διάρκεια της παραμονής σας κοντά μας, σε ένα μοναδικό τοπίο. Παραμονή σε ιδιωτικές βίλες στη Ρόδο, που βρίσκονται πάνω στο κύμα της θάλασσας. Βίλες με μοντέρνο σχεδιασμό, άνετες και που εγγυώνται την ιδιωτικότητα του κάθε πελάτη μας. Οι πελάτες μας είναι lifestylers, γυμνιστές, ομοφυλόφιλα ζευγάρια και σέξι ζευγάρια swingers, που θέλουν απλά να περάσουν λίγο ποιοτικό χρόνο μακριά από τα παιδιά ή την καθημερινότητα» ανέφερε στην ταυτότητά της η σελίδα του πρακτορείου.

Προς μίσθωση σε οργανωμένα ταξίδια προβάλλοντο από το πρακτορείο 6 βίλες στο νησί ενώ διαφημίζοντο 14 διαφορετικά πάρτυ ακολασίας στη Ρόδο, σε τιμές από 950 έως 1150 ευρώ ανά άτομο σε διαφορετικές ημερομηνίες, ενώ οι κρατήσεις έχουν αρχίσει. Το κόστος των ταξιδιών προκαταβάλλετο ενώ οι κρατήσεις ολοκληρωνόταν την 1η Μαρτίου 2016.

«Φανταστείτε μια εβδομάδα με τη Rhodes Swingers Holidays και έχετε προσκλήσεις από τα άλλα ζευγάρια στη Γαλλία, την Ελβετία, τη Ρωσία, την Ισπανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Βέλγιο, τη Γερμανία, τη Ρουμανία, την Αυστρία, τις Κάτω Χώρες, την Ιταλία, την Πορτογαλία, την Ιρλανδία, το Ισραήλ, το Χονγκ Χονγκ, την Αυστραλία, την Ινδία, το Ντουμπάι και ο κατάλογος συνεχίζεται» ανέφερε η ιστοσελίδα του πρακτορείου, επικεφαλής του οποίου προβαλλόταν η κ. Hind Fatima Zahra, «Director of Public Relations Department -Promotional Model at Europe».

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *