ροή ειδήσεων

ΔΕΝ ΘΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ! Δείτε τι μπορεί να κάνει στον οργανισμό σας ένα παγάκι!

Και όμως… ένα παγάκι μπορεί να κάνει θαύματα…
…Δείτε τι μπορεί να κάνει στον οργανισμό σας!!!

Μπορείτε να φανταστείτε ότι ένα απλό παγάκι μπορεί να σας κάνει να δείχνετε νεότεροι και να… αυξήσετε την ενέργειά σας; Εκτός από αυτό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παγάκια για να ισορροπήσετε ορισμένες διαταραχές.

Ωστόσο, τα παγάκια δεν έχουν την ίδια ισχύ σε κάθε μέρος του σώματος. Για βέλτιστα αποτελέσματα, θα πρέπει να εντοπίσετε το ιδανικό σημείο πίεσης. Ψάξτε για το σημείο που βρίσκεται ακριβώς εκεί που συναντώνται το κεφάλι και ο λαιμός σας. Στον κινεζικό βελονισμό, το σημείο αυτό είναι γνωστό ως Φενγκ Fu, όπως αναφέρει το kontranews.gr

Μέθοδος

Ακολουθήστε αυτές τις απλές οδηγίες και απολαύστε τα οφέλη αυτής της θεραπείας:

Ξαπλώστε μπρούμυτα και τοποθετήστε ένα παγάκι άμεσα στο σημείο Feng Fu, ή την τρύπα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Η καθιστή στάση είναι επίσης μια χαρά. Κρατήστε τον κύβο πάγου στο σημείο για 20 λεπτά. Μπορείτε να το σταθεροποιήσετε χρησιμοποιώντας έναν επίδεσμο, κασκόλ ή οτιδήποτε άλλο μπορείτε να βρείτε χρήσιμο.

Επαναλάβετε το ίδιο το πρωί, πριν να φάτε ή να πιείτε τίποτα και το βράδυ πριν πάτε για ύπνο. Μην ανησυχείτε, δεν θα κρυώσετε. Θυμηθείτε, ότι θα πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα 2 ημερών μεταξύ των θεραπειών.

Η λέξη που θα μπορούσε να περιγράψει αυτή τη θεραπεία είναι ‘Καταπληκτική’. Στην αρχή μπορεί να αισθάνεστε κρύο, αλλά μέσα σε 30-40 δευτερόλεπτα, θα αισθανθείτε την θερμότητα να κατευθύνεται κατ ‘ευθείαν στο σημείο Feng Fu. Να είστε προσεκτικοί σχετικά με την ευφορία που θα αντιμετωπίσετε κατά τις πρώτες ημέρες, χάρη στην απελευθέρωση των ενδορφινών στο αίμα σας.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *