ροή ειδήσεων

Η ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ !!!


Αναγνώστης: Φεβρουάριο 2016 τηλεφ'ωνησε η κόρη μου στον συντοπίτη μας
Γιώργο Δασκαλάκη {Τσαμπίκο} του ζήτησε πληροφορίες για το πρόβλημα της υγείας του το γνωστό σε 'ολους μας. Της είπε οτι χρειαστείτε στην διάθεσή σας,να σας δώσω τηλ. και διευθύνσεις γιατρών στην Γερμανία. Τέλος Φεβρουαρίου άρχισε ο Γολγοθάς μας και χρειαζόμασταν επειγόντως τα τηλ.Τον επερνα τηλ.κάθε ημέρα δεν απαντούσε. Άρχισα να του στέλνω μηνύματα στο τηλ.. δεν απαντούσε. Από κάποια στιγμή και μετά θεώρησα οτι το παλικάρι θα εχει πρόβλημα με την υγεία του..Του έστειλα καινούργιο μήνυμα γνωστοποιώντας την ανησυχία μου για την υγεία του.Απάντηση δεν πήρα καμία. Πείστηκα οτι το παλικάρι θα ειχε όντως πρόβλημα υγείας.Εγώ με την κόρη μου εδώ και 5 μήνες περνάμε τον δικό μας Γολγοθά στο Νοσοκομείο του Ριο απο παρόμοια επέμβαση σαν του Δασκαλάκη.
Τον Μαίο Ω!!!!!! τι χαρά μας θυμήθηκε ο Δασκαλάκης !!!! Μου στέλνει μήνυμα στο κινητό μου λέγοντάς μου......Εγω εχω κάνει κάποια τηλέφωνα για εσάς.... Θα σε πάρω τηλ..το μεσημέρι να σου πω !!!! Ακόμα περιμένω !!!!! ...ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ μη με πάρεις τώρα!!!!! Το παιδί μου δεν μπορεί να μετακινηθεί στην κατάσταση που εχει πλέον επέλθει η υγεία της... Έχουμε αισχιμικό επεισόδιο ...Πνευμονική εμβολή και πολλές άλλες επιπλοκές...
Ε!!!! λοιπόν δεν σε ευχαριστώ για τίποτα , ούτε για το ενα και μοναδικό μήνυμα που μου εστειλες, Γιατί είσαι {ΨΕΎΤΗΣ] Γνώριζες απο τα μηνύματά μου πόσο σοβαρή ειναι η κατάσταση του κοριτσιού... καθώς και οτι έχει να φάει και να πιει έστω ενα κουταλάκι νερό 5 μήνες.... Εχω λοιπόν ολο το δικαίωμα να πιστεύω οτι για προσωπικούς σου λόγους βγαίνεις εκάστοτε στα κανάλια και λές την ιστορία σου... ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΣΑΙ !!!!!! Ασχετα από την απάνθρωπη συμπεριφορά σου εύχομαι η πορεία και της δικής σου υγείας να εξελιχθεί αίσια !!!!!!

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος29/5/16 22:31

    Αγόρι μου γιατί στο καλό έπαιρνες τηλέφωνο τον Δασκαλάκη?
    Τι είναι τέλος πάντων ο Δασκαλάκης , δημόσιος σύμβουλος?
    Και μας εκφράζεις δημοσίως τα παράπονά σου.
    Τι άλλο θα ακούσουμε εδώ.
    Να πάρω και γώ τηλέφωνο τον Λαζόπουλο να μου πεί τι ψυχοφάρμακα παίρνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος30/5/16 02:21

      Προς Κολοσσαείς, 3:25 - Οστις ομως αδικει, θελει λαβει την αμοιβην της αδικιας αυτου, και δεν υπαρχει προσωποληψια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος3/6/16 20:06

      ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΥ ΜΟΝΟ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΥΝΗΘΙΣΗ ΕΠΑΝΕΛΗΜΕΝΩΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ ΤΟΥ .ΑΠ΄ΟΤΙ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ.ΤΙ ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΗ ΕΝΑΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΗΓΟΥΤΑΝ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗΣ.ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος30/5/16 00:40

    και συ κυριε αν εισαι απελπισμενος και καποιος λεει οτι εχει αντιμετωπισει το ιδιο προβλημα και οτι στην Γερμανια τον βοηθησαν,θα τον παρεις και συ τηλ.για να βρεις την ακρη,τι δεν καταλαβαινεις ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος30/5/16 02:16

    Προς Τιμόθεον Β', 3:2 - διοτι θελουσιν εισθαι οι ανθρωποι φιλαυτοι, φιλαργυροι, αλαζονες, υπερηφανοι, βλασφημοι, απειθεις εις τους γονεις, αχαριστοι, ανοσιοι 3:3 - ασπλαγχνοι, αδιαλλακτοι, συκοφανται, ακρατεις, ανημεροι, αφιλαγαθοι 3:4 - προδοται, προπετεις, τετυφωμενοι, φιληδονοι μαλλον παρα φιλοθεοι, 3:5 - εχοντες μεν μορφην ευσεβειας, ηρνημενοι δε την δυναμιν αυτης. Και τουτους φευγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος30/5/16 05:59

    Και η δικη μου γνωμη ειναι οτι οταν εχεις καποιο προβλημα ζητας βοηθεια απο τους γιατρους ,και δεν ρωτας τον γειτονα τι φαρμακο επαιρνε εκεινος.Ο καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος.Και ο Δασκαλακης απο τους γιατρους εμαθε τι πρεπει να κανει,και οχι απο το facebook.Και αν θυμαμαι καλα κι αυτος ακομα τρεχει .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/6/16 19:59

      ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΑ ΛΕΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΦΙΛΗ.ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΖΗΤΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ.ΑΛΛΑ ΑΠ΄ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΞΥΔΙΚΕΥΝΕΝΟΙ ΚΑΙ ΔΥΣΕΥΡΕΤΟΙ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΙΖΕΙ Τ΄ΑΡΧΙΔΙΑ ΕΠΑΝΕΛΕΙΜΕΝΩΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΤΕ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΡΟΛΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΗΣ ΒΟΗΘΕΙΑ.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος30/5/16 07:29

    Όταν ένα αγαπημένο σου πρόσωπο έχει πρόβλημα παίρνεις και ζητάς βοήθεια από τον καθένα που ξέρεις οτι παρουσίαζε το ίδιο πρόβλημα οποτε ναι καλά έκανε και πήρε εκέι που νόμιζε ότι θα έπαιρνε πληροφορίες αλλα τελικά αποδείχτηκε ότι πήρε σε λάθος άνθρωπο γιατί φίλε μου προφανώς δεν ήθελε να βοηθήσεις,δεν σου ζητησαν λεφτά οι ανθρώποι αλλα τηλέφωνα και ονοματά γιατρων που πηγες και εσύ!!!Δεν περίμενα να διαβάσω κατί τέτοιο γιατί συνήθως αυτοί που εχουν ενα σοβαρό πρόβλημα υγειας είναι ανθρώποι που βοηθάνε αλλα είπανε ΣΥΝΗΘΩΣ.Ευχομαι πάντως να γίνει καλά το κορίτσι και ολά αυτα να είναι ενα κακό όνειρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος3/6/16 19:51

    Ω ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ...ΑΝΘΩΠΟΙ ΑΝΘΩΠΟΙ.ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΟΙ ΕΞΙΔΙΚΕΥΜΕΝΟΙ ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΑΠ΄ΟΤΙ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΟΜΟΙΟΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΗ ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ.ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΩΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΘΩΝ ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΒΟΗΘΙΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *