ροή ειδήσεων

ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΝΑΖΗΤΕΙ ΤΟΥ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...!!!


ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΦΩΝΑΖΕ ΕΝΤΕΛΩΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο «ΣΤΟΧΟΣ» ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΡΥΠΤΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΡΥΠΤΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΣΤΗ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΤΟ, ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΛΥΤΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΕΔΩ ΟΙ ΨΟΦΟΕΛΛΑΔΙΤΕΣ ΚΑΙ Η ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ



Τους συγγενείς του στην Ελλάδα αναζητά ο Γιάννης-Βασίλης Γιαϊλαλί, από το χωριό Ασάρ της Παύρας της Αμισού, που έμαθε τα τελευταία χρόνια ότι προέρχεται από ελληνική οικογένεια του Πόντου. Ο Γιαϊλαλί απευθύνει έκκληση για πληροφορίες που θα τον οδηγήσουν στους απογόνους της ποντιακής οικογένειάς του.







Η ιστορία
Μεταξύ των ετών 1910-1915, τα χρόνια που αρχίζουν τα γεγονότα της Γενοκτονίας, ο Κωνσταντίνος και η Παρασκευή, από το συνοικισμό Γιαϊλά, του χωριού Ασάρ, της Παύρας, δίνουν το παιδί τους, που ήταν σε ηλικία τεσσάρων χρονών, σε μια οικογένεια Τούρκων. Το παιδί εγγράφεται με το όνομα Μεχμέτ (δεν θυμόταν το όνομα με το οποίο το είχαν βαπτίσει) στα δημοτολόγια της συνοικίας Büyükcami της Παύρας.







Ο Μεχμέτ μεγάλωσε, παντρεύτηκε και το 1940 γέννησε τον Γιαβούζ, που φέρει πλέον το επώνυμο Γιαϊλαλί, από το χωριό καταγωγής του πατέρα του, τον Γιαϊλά του Ασάρ.
Τώρα, ο δισέγγονος τού Κωνσταντίνου και της Παρασκευής, που ζει στην Τουρκία και πήρε το όνομα Γιάννης-Βασίλης Γιαϊλαλί έχοντας μάθει ότι είναι ελληνικής καταγωγής, ψάχνει να βρει τους συγγενείς του στην Ελλάδα.



Ας βοηθήσουμε να τους βρει. Ιδιαίτερα μπορούν να συνεισφέρουν με πληροφορίες όσοι κατάγονται από το Ασάρ και τον Γιαϊλά. Μπορείτε να επικοινωνείτε με το info@infognomon.gr ή στο τηλέφωνο 210 3316 036 και στο info@pontos-news.gr.


ΙΝΦΟΓΝΩΜΩΝ
PONTOS NEWS

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *