ροή ειδήσεων

Οι πεταλούδες της Ρόδου στα μαντήλια που έχουν ξετρελάνει τους celebrities!


Στην Ελλάδα της εφευρετικότητας και της δημιουργίας, ένα νέο brand μόδας ήρθε για να κερδίσει μία θέση στην καρδιά αυτών που αγαπούν την κομψότητα, τη μοναδικότητα και τη διαχρονικότητα.

Η Έλενα Ζωγράφου και η Βασιλική Σαγαράκη, με σπουδές πάνω στο χώρο της μόδας (απόφοιτες του τμήματος Fashion Management and Journalism του Fashion Workshop της Βίκυς Καγιά) ίδρυσαν το νέο ελληνικό brand Sartorial, γεμάτες με έμπνευση και πάθος για τη χώρα τους. Μέσω του Sartorial, οι ίδιες επιθυμούν να αφηγηθούν ιστορίες και να μεταφέρουν σε όλο τον κόσμο, χρώματα και εικόνες που αναδεικνύουν την πλούσια ελληνική κληρονομιά.


Η πρώτη τους συλλογή έχει τίτλο «My Greek Line» και αποτελείται από ολομέταξα μαντήλια που υφαίνονται αποκλειστικά στο Σουφλί, γνωστό σε όλη την Ευρώπη για την άριστη ποιότητα μεταξιού. Στα μαντήλια αποτυπώνεται, η προτομή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τα λουλούδια της ελληνικής υπαίθρου, οι ροζ αμμουδιές που ενώνονται με τα γαλαζοπράσινα νερά των ελληνικών νησιών, το σανδάλι του Ερμή, η ελληνική τράτα, οι πεταλούδες της Ρόδου αλλά και το μοναδικό μπλε του ελληνικού ουρανού.

Το Sartorial ήρθε για να διαδώσει τον αέρα της Ελλάδας και να προσθέσει χαρακτήρα και έμπνευση σε γυναίκες και άντρες που επιθυμούν να νιώθουν ξεχωριστοί.

Μάλιστα δεν είναι λίγοι και οι εγχώριοι celebrities που έχουν ξετρελαθεί με τα εν λόγω μεταξωτά μαντήλια. Ανάμεσά τους ο Γιώργος Μαζωνάκης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Δήμητρα Ματσούκα, η Βίκυ Καγιά, η Μαρία Κορινθίου, η Όλγα και η Γωγώ Φαρμάκη, ο Steve Milatos και άλλοι.










Ο Γιώργος Μαζωνάκης με μεταξωτό μαντήλι στη μέση στη συναυλία του στο Κατράκειο Θέατρο

Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *