ροή ειδήσεων

Ο αγενέστατος ταξιτζής της Ρόδου …


ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ ΝΑ ΠΑΨΕΙ Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ…



Aργά το απόγευμα σήμερα, Δευτέρα 5-9-2016, κατόπιν τηλεφωνικής κλήσεως, έρχεται στο ξενοδοχείο ένα ράδιο-ταξί, να παραλάβει για το αεροδρόμιο, νεαρό ζευγάρι ευγενέστατων και αξιοπρεπέστατων τουριστών με μωρό, που είχαν περάσει τις διακοπές τους εδώ.
Τους είχαμε συνοδέψει ως την έξοδο και το ταξί κι εγώ και ο σύζυγός μου, για να τους αποχαιρετίσουμε, όπως επιβάλλουν οι κανόνες της γνήσιας φιλοξενίας.
Καταφθάνει ένας ταξιτζής, που απαξίωσε να χαιρετίσει ούτε καν να χαμογελάσει, είτε σ’ εμάς, είτε στους πελάτες που θα του έδιναν ΨΩΜΙ.
Καθώς φιλώ το μωρό, ο πατέρας του εμφανώς συγκινημένος και χαμογελαστός με διαβεβαιώνει ότι θα ξανάρθουν και πως: «The next time he (το μωρό) will walk!».
Ο ταξιτζής που ως τότε δεν είχε ανοίξει το στόμα του ούτε για καλησπέρα, με τρόπο απότομο, απρεπέστατο και προσβλητικό, λέει στον τουρίστα: «The next time, you close the door, because there is the air condition» (!!!!!!)
Παγώσαμε όλοι, και αμήχανοι, διότι καταλάβαμε ότι ο τουρίστας ένιωσε άσχημα, ολοκληρώσαμε βιαστικά τον αποχαιρετισμό.
Ο μόνος λόγος που δεν του κάναμε σφοδρή παρατήρηση, ήταν όχι γιατί δεν την άξιζε, αλλά διότι, θα βαθαίναμε το αίσθημα προσβολής, αμηχανίας και απογοήτευσης που είδαμε ζωγραφισμένο στα πρόσωπα του ζευγαριού των ευγενέστατων τουριστών….
Και κοπιάσαμε πάρα πολύ, όλοι μας, για να φεύγουν αυτοί οι άνθρωποι κατευχαριστημένοι και με την επιθυμία να ξανάρθουν στο Νησί μας, για να επιτρέψουμε σε έναν απρεπέστατο με αντιεπαγγελματική συμπεριφορά, να καταστρέψει ότι «χτίσαμε» με κόπο….
Ο αριθμός του συγκεκριμένου ράδιο-ταξί είναι 183.
Το σωματείο των ράδιο-ταξί, ας αξιοποιήσει τον εν λόγω «κύριο», σε ειδικά σεμινάρια, για το πώς ΔΕΝ πρέπει να είναι η συμπεριφορά των επαγγελματιών οδηγών ταξί, που ευτυχώς, δεν είναι όλοι έτσι….


Ευαγγελία Παναή
Φιλόλογος-Επιχειρηματίας
Δημοτική Σύμβουλος Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/9/16 04:38

    Κυρία Πάναή Το συγκεκριμένο ταξί δεν τον ενδιαφέρει αν πεινασουμε διότι είναι προσωρινός οδηγός από Ρουμανία όπως λέμε κάνει αρπαχτή. Αλλά φταίει ο ιδιοκτήτης του ταξί που βάζουν κάθε τυχάρπαστο στην επιχείρησή τους. Όπως και σεις οι ξενοδόχοι με τους αλλοδαπούς. Σε όλα τα επαγγέλματα υπάρχουν κακοί και καλοί. Ακόμα και στην αστυνομία,εκκλησία,διδασκαλία ιατροί που κάνουν λειτούργημα. Θα έπρεπε να κάνετε γραπτή αναφορά στο γραφείο συγκοινωνιών,και οχι να πετάτε λάσπη για ένα ολόκληρο κλάδο που δουλεύει 12 ώρες στο τιμόνι με κίνδυνο τη ζωή τους. Το ψωμί βγαίνει δύσκολα για τους μεροκαματιαριδες το ξέρετε καλύτερα ( Κυρία Παναή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/9/16 14:42

      12 ωρες στο τιμονι.Και μονο αυτη η παραδοχη φτανει για να δουμε τι ωρολογιακες βομβες περνανε διπλα μας .Βαλτε και την ταχυτητα που οδηγουν για να παρουν κανενα ευρω παραπανω και θα καταλαβετε τι κινδυνο διατρεχουμε ολοι μας απο την συγκεκριμενη επαγγελματικη κατηγορια.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/9/16 05:12

      Οι οδηγοί των τουριστικών λεωφορείων, οι φορτιγατζηδες (εκτός Ρόδου) δουλεύουν περισσότερες ώρες από τα ταξί ακόμα και οι πιλότοι αυτό δεν συμαινει είναι ωρολογιακες βόμβες υπάρχουν και διαλείμματα. Όλοι έχετε ένα γείτονα, φίλο, ή συγγενή ταξιτζή μόνο αυτοί είναι καλοί

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος7/9/16 06:59

    ΔΥΣΤΥΧΩΣ το 90% των δηθεν επαγγελματιων ειναι αγενεστατοι και σε αλλαη χωρα θα τους ειχαν παρει το διπλωμα!!Αν δειτε πως πλακωνονται μεταξυ τους στην πιατσα στο Μαντρακι και τι ρεζιλικια προκαλουν στο αεροδρομιο με τις φωνες και τις βρισιες παιζοντας....ταβλι θα παθετε πλακα!Υπαρχουν καλοι επαγγελματιες αλλα ειναι πια ελαχιστοι αφου τα ταξι βρισκονται σε χερια λαμογιων!οχι επιμορφωση αλλα ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΡΙΟ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ για να σταματησει η ξεφτιλα στον κλαδο κυριως στα ματια των τουριστων που πριν ελθουν ειναι ειδοποιημενοι για το χαλι των ταξιτζιδων και την ΑΝΑΙΔΗ ΚΑΙ ΑΚΟΣΜΗ συμπεριφορα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/9/16 14:01

      έτσι είναι δυστυχώς ο καθένας κοιτάζει μονάχα την πάρτη του δεν τους ενδιαφέρει καθόλου μόνο όταν το νιώθουν στο πετσί τους τότε θα καταλάβουν αλλά μετά θα είναι αργά φέτος ήταν μία τις χειρότερες σεζόν που είχαμε στη ρόδο και από δω και πέρα θα υπάρχουν χειρότερα πρέπει επιτέλους να σεβόμαστε αυτούς που μας δίνουν το ψωμί μας που είναι εδώ στη ρόδο αποκλειστικά ο τουρισμός πρέπει να σεβαστούμε τους συνανθρώπους μας να σεβαστούμε τον τόπο μας να το διατηρούμε καθαρό οι γρήγορες αρπαχτές να φύγουν από το μυαλό μας ότι κάνεις θα το βρεις μπροστά σου τα παιδιά σου και είναι λυπηρό να μην μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε ένα μέλλον για τα παιδιά μας γιατί δυστυχώς με αυτά που κάνουμε πώς ανοίγουμε την πόρτα και τους διώχνουμε μακριά από τον τόπο μας μακριά από τη χώρα μας

      Διαγραφή
  3. Ανώνυμος7/9/16 07:23

    ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ AIRCONDITION Ο ΤΑΡΙΦΑΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος7/9/16 10:12

    ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΕΔΙΩΧΝΑ ΤΟΝ ΧΑΖΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος7/9/16 11:11

    Οι περισσότεροι από αυτούς έτσι είναι. Εάν όχι όλοι οι περισσότεροι. Και όλο κλαίγονται οι γυναικούλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος7/9/16 11:13

    Δεν πρέπει να πηγαίνει κανένας, θα δεις μετά κλάμα. Τους έχετε δει πώς τρέχουννννννν ελεοςςςςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνο σε ένα υποανάπτυκτο κράτος θα οδηγούσε ταξί κάθε καρυδιάς καρύδι, ορα ελλάδα. Το υπουργείο συγκοινωνιών τι άποψη έχει επί του θέματος διότι αυτό είναι αρμόδιο για τις χορηγήσεις των αδειών αν δεν απατώμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος7/9/16 14:08

    to 99,9,9,9,9,9,9% ton tarifon einai kolopaida,alitarades,kai tempeloxanades!!!anikste to epaggelma na mpoun sostoi anthropoi na voithisoume oloi mazi ton tourismo kai aftous partous tis adeies na pane sta nathema!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος7/9/16 16:48

    Από επίσημη έρευνα έχει διαπιστωθεί ότι ο συγκεκριμένος κλάδος των ταξί είναι ο χειρότερος στη δυσφήμηση για τον τουρισμό.
    Στο εξωτερικό έχουν συγκεκριμένο κώδικα συμπεριφοράς,και υποχρεούνται από τον νόμο να φορούν κουστούμι και γραβάτα όπου όποιος τον προσβάλει στις 2 φορές,του παίρνουν την άδεια εργασίας.
    Αλλα αυτά στο Ελλαδιστάν είναι για τους απολίτιστους,τους ξένους
    Εμείς είμαστε πολιτισμένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/9/16 19:10

      Ναι θες να σου στρωσουμε και κοκκινο χαλί ρε βρωμιαρη ρεεεε είστε οι χειρότεροι Πελατες τα ξερετε όλα και οι αγένεια φτάνει στο μεγαλείο της βρωμοιι

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/9/16 22:57

      Ποσο ζωων είσαι

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος7/9/16 17:51

    Ειναι δυνατον τοσος ντορος και καταγγελιες για το τιποτα;Σοβαρευτειτε λιγο και ασχολειθειται με πιο σοβαρα πραγματα.Που στην τελικη ειχε δικιο οπου και αν πας κλεινεις πορτες οταν δουλευει ο κλιματισμος.Και γιατι να χαμογελαει;ξερετε εσεις τα προβληματα του καθενος;Αυτο που θελω να πω ειναι οτι το θεμα πηρε μεγαλες διαστασεις για το τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος7/9/16 18:35

    Να τουφεκιστη στην πλατεία ο παλιό ταξιτζής !!! Και εσείς καλοί μου άνθρωποι σαν άγιοι που είσαστε να πάτε στον παραδησο .οσο για τον ζώο που λέει ότι οι ταξιτζήδες είναι αλήτες κολοπαιδα κτλ. Να κοίταξει πρώτα την πάρτι του .κολοπαιδα και αληταράδες να πει την μάνα του τον πατέρα και τα παιδιά του αν είναι δικά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος7/9/16 19:20

    ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΡΟΥΜΑΝΟΣ ΟΔΗΓΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΣΥ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΕΣΥ ΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΣΕ ΡΟΥΜΑΝΟ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/9/16 15:47

      της γυναικας του ειναι το ταξι

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος7/9/16 21:41

    Υπάρχουν πολλοί ταξιτζιδες που νομίζουν ότι είναι άρχοντες όπως σήμερα στην λινδο ανεβαίνοντας πετάχτηκε μπροστά μου ξαφνικά στα 2 μέτρα μιλώντας μάλιστα και στο κινητό χωρίς να δικαιολογηθεί έφυγε !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος8/9/16 00:33

    Εσύ ρε οδηγαρα που μας αποκαλης ωρολογιακες βόμβες, δες ποσά θανατηφόρα έχουν γίνει και να ευθύνεται ταξιτζής και ποσά που να φταίει οδηγός του σαββατοκύριακου όπως είσαι εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/9/16 12:32

      Αυτή είναι απάντηση αδελφέ! Και ασε τους άλλους να λένε ότι θέλουν. Μη ξεχνατε οτι το 99% των χρηστών που απαντάνε εδώ είναι αλβανοι!

      Διαγραφή
  15. Εκτός απ΄τον zisis όλοι οι άλλοι συνονόματοι (Ανώνυμος).....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος8/9/16 15:39

    ο αγενεστατος ταξιτζης ειναι ρουμανος,εμεις οι υπολειποι ταξιτζιδες ειμαστε ελληνες,και οταν κανει ενας αλλοδαπος μαλακιες σε ενα επαγγελμα δεν θα μας μας κατηγορειτε ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος8/9/16 19:21

    ΚΥΡΙΑ ΠΑΝΑΗ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ,ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΤΑΞΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ,ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΕΙΠΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΑΞΙΤΖΙΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΦΤΑΙΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *