ροή ειδήσεων

Εποχή Αυγουστίνου στη Ρόδο! (video)


O επιχειρηματίας κ. Αυγουστίνος Γιακάϊ είναι ο νέος ισχυρός άνδρας της Ρόδου! Αυτός και οι συνεργάτες του που αποτελούν και τη νέα διοίκηση της Ρόδου, δηλώνουν αποφασισμένοι και έτοιμοι να οδηγήσουν τους «πράσινους» σε μια επιτυχημένη παρουσία στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με όραμα και φιλοδοξίες που σε βάθος χρόνου αγγίζουν και τις μεγάλες κατηγορίες της χώρας μας. Ο κ. Γιακάϊ πήρε ομόφωνα το χρίσμα από τη σημερινή γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Επιμελητηρίου, παρουσία και ορισμένων μελών της απερχόμενης διοίκησης. Το παρών έδωσε και ο κ. Μάκης Ντουρουτλής ο οποίος στην τοποθέτηση του άφησε να εννοηθεί ότι έχει ορισμένες πικρίες τις οποίες όμως αφήνει στην άκρη για το καλό του συλλόγου. Ο κ. Ντουρουτλής μεταξύ άλλων τόνισε: «Στηρίζω τη νέα διοίκηση χωρίς να είμαι στο νέο δ.σ. Θα είμαι όμως κοντά όπως πάντα. Εμείς από τη δική μας πλευρά κάναμε ότι μπορούσαμε. Δεν είναι όμως εύκολο. Το μήνυμα που θέλω να στείλω στη νέα διοίκηση είναι να μην αφήσει κανέναν να υποτιμήσει τη Ρόδο. Για κανένα λόγο! Το βάρος αυτής της ομάδας είναι μεγάλο!».
Εννεαμελές συμβούλιο
Εννέα βασικά μέλη (και τρια αναπληρωματικά) θα απαρτίζουν το νέο διοικητικό συμβούλίο της Ρόδου το οποίο θα συγκροτηθεί σε σώμα το αμέσως επόμενο διάστημα. Τα οκτώ που έγιναν γνωστά στη γενική συνέλευση είναι τα ακόλουθα: Καλούδης Φρατζής, Ορφανός Νίκος, Διαμαντής Ιωάννης, Φώτης Γεώργιος, Κάππος Ιωάννης, Καγιάς Αλέκος και Τζόκας Κώστας.
Στη φωτογραφία διακρίνονται από τα αριστερά οι κ. Φώτης, Τζόκας, Γιακάϊ και Ορφανός.

Η τοποθέτηση του κ. Γιακάϊ (video)
Δείτε στο video που δημοσιεύουμε όλη την τοποθέτηση που έκανε ο επιχειρηματίας Αυγουστίνος Γιακάϊ.


Σχόλια

  1. Ανώνυμος6/10/16 23:14

    ΖΩ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ,ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΕΧΩ ΟΙΚΟΓΕΝΟΙΑ ΠΙΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΝΩ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΕΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΡΩΤΟΥΝΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΑΠΑΝΤΟΥΝ.ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΟΓΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΖΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΨΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ.ΕΧΩ ΑΣΧΟΛΙΘΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΛΥΠΑΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΛΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΡΟΔΙΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑ ΚΑΤΑΤΕΘΕΝ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩ ΠΟΣΟΣΤΟ ΡΟΔΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ.ΑΧΧΧΧΧ ΠΙΑ Η ΡΟΔΟΣ ΜΕ ΤΑ 5ΣΤΕΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ......... ΛΥΠΑΜΕ ΕΙΛΗΚΡΙΝΑ ΛΥΠΑΜΕ!!! ΘΑ ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΟΙΚΩΝΟΜΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/10/16 05:03

      Εδω δεν μπορεις να γραψεις σωστα στην γλωσσα σου και σε πειραζει που σου παιρνει ο αλβανος την ομαδα σου.Πιστευω οτι θα σε πειραξει που οι τουρκοι θα παρουν το νησι σου παρολο που αν σε ρωτησουν ουτε την ιστορια της πατριδας σου θα ξερεις.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/10/16 05:05

      Εδω δεν μπορεις να γραψεις σωστα στην γλωσσα σου και σε πειραζει που σου παιρνει ο αλβανος την ομαδα σου.Πιστευω οτι θα σε πειραξει που οι τουρκοι θα παρουν το νησι σου παρολο που αν σε ρωτησουν ουτε την ιστορια της πατριδας σου θα ξερεις.
      Οταν δεν αγαπας κατι και αδιαφορεις γι αυτο να μην παραπονιεσαι οταν στο παρουν.

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος7/10/16 00:36

    μπραβο του,μαγκια του,μην ειστε ρατσιστες...ο τυπος αγαπαει την Ροδο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/11/16 09:52

    ΞΕΦΤΙΛΕς ΡΟΔΊΤΕς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *