ροή ειδήσεων

Χριστουγεννιάτικο χωριό στη πόλη της Ρόδου ή κοροιδία;


Mόνο χριστουγεννιάτικο δεν είναι το κλίμα στην πλατεία δημαρχείου λίγες ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα γεγονός που προκαλεί και των επιχειρηματιών σπιτάκια που ενοικίασαν.

Από τις 27 Νοεμβρίου η πλατεία δημαρχείου έκλεισε για τα αυτοκίνητα και τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα από το Δήμο Ρόδου αφενός για να αποτρέπουν τους οδηγούς να σταθμεύουν τα οχήματα τους και αφετέρου για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες προκειμένου να στηθεί το χριστουγεννιάτικο χωριό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Το Βήμα της Δωδεκανήσου» ο ιδιώτης που ανέλαβε μετά από διαγωνισμό την διαμόρφωση του χριστουγεννιάτικου χωριού με βάση την σύμβαση που υπέγραψε με τον ΔΟΠΑΡ υποχρεούταν να ξεκινήσει την λειτουργία του από την 1η Δεκεμβρίου. Έχουν περάσει από τότε 11 ημέρες και ακόμη η πλατεία του δημαρχείου δεν έβαλε τα γιορτινά της και ούτε καν δεν έχει στολιστεί το χριστουγεννιάτικο δέντρο που τα προηγούμενα χρόνια ο δήμαρχος Ρόδου άναβε τα φωτάκια τους το αργότερο από τις 10 Δεκεμβρίου

Η απεργία της Πανελλήνιας Ναυτιλιακής Ομοσπονδίας που ξεκίνησε στις 2 του μηνός ήταν γνωστή αρκετές ημέρες νωρίτερα και δεν αποτελεί άλλοθι, ούτε για τον ιδιώτη που ανέλαβε την λειτουργία του χριστουγεννιάτικου χωριού ούτε και για τη δημοτική αρχή που όπως φαίνεται φέτος τα έκανε μπάχαλο.

Από το κλείσιμο της πλατείας δημαρχείου εδώ και 15 ημέρες και μάλιστα αδικαιολόγητα, αφού ο ιδιώτης μάλλον δεν ήταν έτοιμος για να στήσει το χριστουγεννιάτικο χωριό, ταλαιπωρούνται σε καθημερινή βάση οι πολίτες, που κατεβαίνουν με τα οχήματα τους στο κέντρο της πόλης ,καθώς όχι μόνο αναζητούν επί ώρα χώρο για την στάθμευση τους αλλά αντιμετωπίζουν και την αυστηρότητα του Τμήματος Τροχαίας Ρόδου .Οι τροχονόμοι μοιράζουν κλήσεις σε όσους τολμήσουν να τα αφήσουν μπροστά από τα κιγκλιδώματα ή σε χώρο που δεν επιτρέπεται η στάθμευση των οχημάτων ενώ τα διπλοπαρκαρίσματα και τριτοπαρκαρίσματα, προκαλούν κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Οι πολίτες με το δίκαιο τους διαμαρτύρονται καθώς θεωρούν ότι, τους κοροϊδεύουν με το χριστουγεννιάτικο χωριό που ουδείς γνωρίζει πότε θα ξεκινήσει την λειτουργία του. Ανήσυχοι όμως είναι και οι επιχειρηματίες που ενοικίασαν τα σπιτάκια στην πλατεία δημαρχείου αφού κανένας δεν είναι σε θέση να τους πει πότε τελικά θα ανοίξει το χριστουγεννιάτικο χωριό όταν μάλιστα έχουν καταβάλει το μισό του ενοικίου στον ιδιώτη και ακόμα δεν έχουν ξεκινήσει να πουλούν.

Το καρουζέλ μπορεί να έχει ξεκινήσει την λειτουργία του όμως πόλο έλξης των επισκεπτών του χριστουγεννιάτικου χωριού αποτελεί το παγοδρόμιο το οποίο καθυστέρησε φέτος να ανοίξει και να υποδεχτεί τα μικρά παιδιά όπως τα προηγούμενα χρόνια, γεγονός που έχει επιπτώσεις στην κίνηση που παρατηρείται στα σπιτάκια που έχουν ενοικιάσει οι επιχειρηματίες.

Πάντως παρά τα λεγόμενα των μελών της δημοτικής αρχής , το κλίμα που επικρατεί στην πλατεία του δημαρχείου μόνο χριστουγεννιάτικο δεν είναι. Αξίζει να σημειωθεί όπως ο δήμαρχος είναι πολύ εκνευρισμένος με όλη αυτή την κατάσταση

http://12vima.gr


Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/12/16 16:52

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΔΗΜΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/12/16 19:56

    Χαχαχα καθε χρονο τα ιδια και τα ιδια κατα τις 24 φου μηνα κατι θα φτιαξουν τα ρεζιλια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτόν το δήμαρχο εκλέξατε, αυτός σας αξίζει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/12/16 20:16

    ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *