ροή ειδήσεων

Οι Ρώσοι έχουν βίντεο οργίων του Τραμπ με πόρνες σε ταπεινωτικές πράξεις!

Οι φήμες περί "φακέλου εκβιασμού" που έχει το Κρεμλίνο για τον Ντόναλντ Τραμπ έχουν φουντώσει τις τελευταίες ώρες, με τον Αμερικανό πρόεδρο να κάνει λόγο για πολιτικό κυνήγι μαγισών.
Ο Ντόναλντ Τραμπ ενημερώθηκε σχετικά με τους ισχυρισμούς πως κατάσκοποι του Κρεμλίνου χάκαραν τους Δημοκρατικούς πριν από τις εκλογές, με υπομνήματα να αναφέρουν πως οι ρωσικές μυστικές υπηρεσίες έχουν ένα αρχείο "ενοχοποίησης" με καταστροφικό υλικό για τον Ντόναλντ Τραμπ που θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν για να τον εκβιάσουν.

Στον φάκελο περιλαμβάνονται αξιώσεις πως διέταξε πόρνες να διαπράξουν ταπεινωτικές σεξουαλικές πράξεις στην προεδρική σουίτα ξενοδοχείου στη Μόσχα επειδή έμεινε το ζεύγος Ομπάμα. Το αρχείο φέρεται να συντάχθηκε από πρώην Βρετανό κατάσκοπο στη Μόσχα αλλά δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί το περιεχόμενό του και, σύμφωνα με το Buzzfeed, περιλαμβάνει λάθη. Είχε δοθεί αντίγραφο μήνες πριν από τις εκλογές στον John McCain που το παρέδωσε στον James Comey.

Η υποτιθέμενη ρωσική παρέμβαση στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ πήρε νέες διαστάσεις την Τρίτη καθώς αποκαλύφθηκε πως στελέχη των μυστικών υπηρεσιών ενημέρωσαν τον Ντόναλντ Τραμπ ότι οι Ρώσοι έχουν υλικό που τον καίει. Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι περιελάμβαναν δισέλιδη σύνοψη των στοιχείων "ενοχοποίησης", με το υλικό να βασίζεται σε υπομνήματα που συνέταξε Βρετανός κατάσκοπος που θεωρείται, όπως μετέδωσε το CNN, αξιόπιστος από την κοινότητα των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.

Το έγγραφο 35 σελίδων δημοσιεύτηκε από το Buzzfeed που επισήμανε ότι περιέχει σφάλματα, ενώ λίγα τμήματα από το περιεχόμενό του μπορεί να ελεγχθεί ανεξάρτητα. Ο Ντόναλντ Τραμπ ωστόσο απέρριψε τους ισχυρισμούς κάνοντας λόγο για "ψευδή νέα" και "πολιτικό κυνήγι μαγισσών".




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *