ροή ειδήσεων

Όλα τα ονόματα – φωτιά στόχοι της Ρούπα – Πολιτικοί και επιχειρηματίες

Δεν είχε τέλος ο κατάλογος των στόχων στις σημειώσεις της Πόλας Ρούπα. Πραγματικός συναγερμός σήμανε στην Αντιτρομοκρατική μετά τη σύλληψή της και την έρευνα στο σπίτι-γιάφκα της Ηλιούπολης.

Στο στόχαστρό της με σημειώσεις ακόμη και των πινακίδων αυτοκινήτων και του αριθμού των προσώπων της ασφάλειάς τους μπήκαν κορυφαίοι πολιτικοί.....
Αναμεσα στα ονόματα αυτό των πρώην Πρωθυπουργών Γιώργου Παπανδρέου, Λουκά Παπαδήμου και Αντώνη Σαμαρά, αλλά και του νυν αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη, του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου, αλλά και τους πρώην υπουργού Οικονομίας Παναγιώτη Ρουμελιώτη.
Δεν είναι όμως μόνο αυτά τα ονόματα. Κορυφαίος εφοπλιστής με έντονη παρουσία στο Citi του Λονδίνου, επιχειρηματίας ιδιοκτήτης μεγάλης εταιρείας καλλυντικών με διεθνή δράση, επιχειρηματίας με θεσμικό ρόλο και μεγαλομέτοχος κατασκευαστικής εταιρείας, ενώ σύμφωνα με την εφημερίδα Το Έθνος μεταξύ των ονομάτων βρίσκονται και οι δυο κορυφαίοι οικονομικοί παράγοντες, πρώην τραπεζίτες. Ο ένας εξ αυτών μάλιστα είχε φτάσει λίγο πριν την υπουργοποίηση, ενώ ο άλλος δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.
Μεταξύ των στόχων, ωστόσο βρίσκονται και επτά κτήρια που στεγάζουν σημαντικές εταιρείες και υπηρεσίες, κτήρια τα οποία σύμφωνα με τις σημειώσεις που βρέθηκαν διαθέτουν και σταθερή φύλαξη, αλλά και ελέγχονται συχνά μέσα στο 24ωρο από εποχούμενες περιπολίες της ΕΛ.ΑΣ.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *