ροή ειδήσεων

Εφιάλτης ζεύγους ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων στα χέρια αλβανών κακοποιών

Τους έκλεψαν, τους έδεσαν και άφησαν την παροχή υγραερίου ανοιχτή για να πεθάνουν 


Εφιαλτικές στιγμές στα χέρια «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» από την Αλβανία, έζησε ζευγάρι ανυπεράσπιστων ηλικιωμένων Ελλήνων στον Φουρνέ Χανίων, αλλά εν τέλει σώθηκε μέσω… Skype.

Πιο συγκεκριμένα, δύο «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.», ηλικίας 32 και 36 χρόνων, φορώντας κουκούλες, εισέβαλαν στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού (88χροπνου και 81χρονης), κι αφού τους ακινητοποίησαν τους έδεσαν με σύρμα πισθάγκωνα και στη συνέχεια τους φίμωσαν με ένα ύφασμα που κρατούσαν μαζί τους.

Στη συνέχεια, ερεύνησαν όλο το σπίτι κι έκλεψαν από μέσα χρήματα, έναν χρυσό σταυρό, μία βέρα και άλλα τιμαλφή συνολικής αξίας 1.200 ευρώ. Έπειτα, πήραν τα κινητά τηλέφωνα των ηλικιωμένων ξήλωσαν το σταθερό, άνοιξαν την παροχή του υγραερίου, κλείδωσαν πόρτες και παράθυρα και την κοπάνησαν.

Ωστόσο, η 81χρονη κατάφερε να λυθεί από τα σύρματα που την είχαν δέσει και άνοιξε το λάπτοπ που υπήρχε στο σπίτι (το οποίο προφανώς δεν το πρόσεξαν οι δράστες…) και κάλεσε – μέσω skype – συγγενικό της πρόσωπο που μένει στην Αυστραλία.

Του εξήγησε τι είχε συμβεί κι εκείνος με την σειρά του τηλεφώνησε σ’ έναν από τους γιους του ζευγαριού που έσπευσε στο σπίτι και ειδοποίησε την αστυνομία.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού κι εξωτερικού!


ΔΕΛΤΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *