ροή ειδήσεων

Τι βρήκε η αντιτρομοκρατική στο σπίτι της Πόλα Ρούπα


Ασύλληπτους συνεργούς δείχνουν οι πλαστές ταυτότητες στο σπίτι της Ρούπα

Πλαστές ταυτότητες και διπλώματα οδήγησης, που βρέθηκαν στο σπίτι – κρησφύγετο της Πόλας Ρούπα στην Ηλιούπολη καθώς και το διαμέρισμα της 25χρονης συνεργού της Kωνσταντίνας Αθανασοπούλου στον Αγιο Δημήτριο έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία. Πρόκεται για εννέα δελτία ταυτότητας και μια άδεια οδήγησης. Τα περισσότερα είναι παραποιημένα και έχουν φωτογραφία του Νίκου Μαζιώτη, ενώ βρέθηκαν στο σπίτι κρησφύγετο της Ρούπα στην οδό Ζαϊμη. Συγκεκριμένα, οι τρεις πλαστές ταυτότητες και το επίσης πλαστογραφημένο δίπλωμα οδήγησης με τη φωτογραφία του Μαζιώτη έχουν στοιχεία Σταύρος Πασπαράκης, Μιχάλης Μιχελάκης και Νίκος Ροδίτης, ενώ και το πλαστό δίπλωμα οδήγησης έχει στοιχεία Νικόλαος Ροδίτης.


Στο ίδιο διαμέρισμα της οδού Ζαϊμη , το οποίο θεωρείται από τους επικεφαλής της έρευνας “επιχειρησιακό στρατηγείο” της 48χρονης βρέθηκε και ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας με τη φωτογραφία της Πόλας Ρούπα με ξανθιά περούκα και στοιχεία ΒΙΤΣΑΞΑΚΗ Ελένη του Ιωάννη και της Μαρίας.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων, η Ρούπα ήταν γνωστή στη γειτονιά ως “κυρία Ελένη”.

Στη διάρκεια των ερευνών, στο σπίτι της 25χρονης Κωνσταντίνας Αθανασοπούλου (δήλωσε μέλος του “Επαναστατικού Αγώνα”) βρέθηκε μια πλαστή ταυτότητα με αριθμό ΑΚ 757923 υπό στοιχεία κατόχου ΔΗΜΑ Διονυσία του ΚΡΙΣΤΑΚΗ και της ΒΑΛΕΝΤΙΝΑ.



Στο διαμέρισμα της Ηλιούπολης αστυνομικοί εντόπισαν ακόμα τρεις κλεμμένες ταυτότητες που ωστόσο, η Ρούπα και οι συνεργοί της δεν είχαν προλάβει να αλλοιώσουν.

Ιδιαίτερη πάντως σημασία για την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία φαίνεται να έχουν δύο πλαστά δελτία ταυτότητας που πιθανολογείται ότι ανήκουν σε συνεργούς της Πόλα Ρούπα με ενεργό συμμετοχή σε ληστείες και τρομοκρατικές επιθέσεις.

Η πρώτη έχει στοιχεία ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ Ευστάθιος του Γεωργίου και της Βασιλικής και έχει εκδοθεί την 09-01-2005 από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βόλου. Η δεύτερη έχει στοιχεία ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ιωάννης του Βασιλείου και της Χριστίνας και έχει εκδοθεί την 09-04-2008 από το Τ.Α. Ηλιούπολης.

www.astynomia.gr.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *