ροή ειδήσεων

ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΤΟ ΠΟΛΥΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ - ΣΑΡΩΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ !!!

Δημοπρασίες για άδειες περιπτέρων, αλλά και τη χοροθέτησή τους με αποφάσεις δημοτικού συμβουλίου προβλέπει το νομοσχέδιο... «Έγκριση Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016-Επείγοντα Μέτρα Εφαρμογής του ν. 4046/2012 και του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2013-2016» που κατατέθηκε χθες στη Βουλή.
Το νομοσχέδιο προβλέπει πως οι υφιστάμενες άδειες περιπτέρων διατηρούνται σε ισχύ και δεν μεταβιβάζονται, ούτε κληρονομούνται, ενώ από την 1η Ιανουαρίου του 2014 οι δικαιούχοι τους θα υπόκεινται σε υποχρέωση καταβολής τέλους για τον κοινόχρηστο χώρο που καταλαμβάνει η κατασκευή του περιπτέρου....Σύμφωνα με τις νέες ρυθμίσεις εφεξής οι θέσεις των περιπτέρων θα καθορίζονται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ενώ μόνο το 30% αυτών θα παραχωρούνται σε άτομα με ειδικές ανάγκες (Α.Μ.Ε.Α.) και πολύτεκνους, με βάση εισοδηματικά κριτήρια.

Η παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης των λοιπών θέσεων των περιπτέρων θα γίνεται με δημοπρασία, ενώ ο χρόνος παραχώρησης του δικαιώματος χρήσης των θέσεων δεν θα μπορεί να υπερβαίνει τα 10 έτη.

Σημαντική λεπτομέρεια. Πλέον θα απαγορεύεται η αναμίσθωση, η υπεκμίσθωση και η εν γένει περαιτέρω παραχώρηση του δικαιώματος χρήσης σε τρίτους. Δηλαδή θα σταματήσει μια πρακτική δεκαετιών που επέτρεπε την υπενοικίαση περιπτέρων σε τρίτους.forza-grecia.pblogs.gr


parapona-rodou.blogspot.com

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/11/12, 3:24 π.μ.

    άντε να πάρουμε όλοι από ένα περίπτερο ή από ένα ταξί να λύσουμε το πρόβλημά μας,και μετά φωνάζετε για το τρίτο μνημόσυνο μνημόνιο 3

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου.
Τα σχόλια υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια και greeklish αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.
Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας.

Δείτε επίσης

εικονογράφημα

εικονογράφημα
loading...
Εγγραφείτε