ροή ειδήσεων

ΟΑΕΔ – Πίνακες: Αναρτήθηκαν τα ονόματα για τις 4.000 θέσεις στην Υγεία


Τον προσωρινό Πίνακα Κατάταξης μακροχρόνια Ανέργων, καθώς και τον Πίνακα Αποκλεισμένων, για τις 4.000 θέσεις 12μηνης διάρκειας του «Ειδικού Προγράμματος απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων στο δημόσιο τομέα της υγείας», ανάρτησε σήμερα (11/01/2017) ο ΟΑΕΔ.

Ο Πίνακας Κατάταξης περιλαμβάνει τους ωφελούμενους εγγεγραμμένους στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ από 18 ετών και άνω, οι οποίοι θα εργαστούν για 12 μήνες με πλήρη απασχόληση και ασφάλιση στους Φορείς Υποδοχής, όπως έχουν καθοριστεί βάσει της Δημόσιας Πρόσκλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν για την ηλεκτρονική τους αίτηση και τη μοριοδότησή τους από το Μητρώο τους μέσω του e-Services IIS στην καρτέλα της αντίστοιχης αίτησής τους και από τους πίνακες κατάταξης με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησής τους και σε περίπτωση αποκλεισμού τους, για το λόγο που αποκλείστηκαν, από τον Πίνακα Αποκλεισμένων.




Οι Πίνακες έχουν αναρτηθεί στο site του ΟΑΕΔ www.oaed.gr ενώ τυχόν αιτιολογημένες ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν από την Πέμπτη 12/01/2017, από τις 10:00, μέχρι τη Δευτέρα 16/01/2017 στις 12:00 το μεσημέρι, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο μέσω της διαδυκτιακής πύλης του Οργανισμού.




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *