ροή ειδήσεων

Τρόμος στη Ρόδο! Περπατούσαν αμέριμνες και άγνωστος τους επιτέθηκε για να τις βιάσει

Τι είπε για να δικαιολογηθεί ο επίδοξος βιαστής




Η νύχτα τρόμου που έζησαν δύο ανήλικα κορίτσια στη Μεσαιωνική Πόλη της Ρόδου θα αναβιώσει στις 4 Δεκεμβρίου στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του νησιού.

Ένας 26χρονος, κάτοικος Ρόδου θα καθίσει στο εδώλιο, κατηγορούμενος για την απόπειρα βιασμού ανήλικης τον Ιούλιο του 2012, ενώ περπατούσε με μια φίλη της στην Τάφρο.

Όπως κατήγγειλε η 17χρονη, ενώ περπατούσε με τη φίλη της, ένας άγνωστος άνδρας με μαλλιά ράστα την πλησίασε, της έκλεισε το στόμα και ακούμπησε τα γεννητικά του όργανα στα οπίσθιά της.

Η ίδια κατέθεσε ότι κατάφερε να τον χτυπήσει και τράπηκε μαζί με τη φίλη της σε φυγή. Οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν ένα άτομο που ταίριαζε στις περιγραφές της κοπέλας, ο οποίος τελικά αναγνωρίστηκε και συνελήφθη.

Ο 26χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι την ώρα της επίθεσης είχε κάνει χρήση κάνναβης, ότι είναι χρήστης και ότι αντιμετωπίζει οικογενειακά και προσωπικά προβλήματα.

Υποστήριξε ακόμα ότι δεν είχε επίγνωση των πράξεών του. Επεσήμανε ότι έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για κατοχή μικροποσότητας κάνναβης και τόνισε ότι την ημέρα εκείνη βρισκόταν στον Ιερό Ναό εντός της Μεσαιωνικής Πόλης και βοηθούσε να μεταφέρουν κάποιες εικόνες.

Στην εκκλησία εμφανίστηκε όπως είπε ένα άτομο με το οποίο δεν είχε καλές σχέσεις, κι έτσι πήρε το ποδήλατό του κι κατευθύνθηκε στην Ταφρό για να κάνει χρήση χασίς.

Θολωμένος όπως ήταν, θυμάται ότι πέρασαν από το σημείο, όπου καθόταν δύο κορίτσια. Θυμάται να τους μιλά, αλλά τίποτε άλλο.

Ζήτησε μάλιστα συγγνώμη για την πράξη του και κατέθεσε ότι είναι άνεργος, ζει με τους γονείς του, η μητέρα του είναι ανάπηρη και τη συντηρεί ο ίδιος.



Μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και σε λίγες μέρες θα ξεκινήσει η εκδίκαση της υπόθεσης.


star.gr

Πηγή: Ροδιακή

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/11/17 12:02

    ΡΕ ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΤΗΣ ΑΠΑΛΑΣΕΤΕ!!!!ΒΟΔΙΑ!!!ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΤΕ ΟΠΩς ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΒΙΑΣΜΟΥ,ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΜΕΤΑ ΤΙ ΧΡΗΣΤΗΣ ΕΙΝΑΙ.ΑΝΤΕ ΚΩΛΟΔΙΚΑΣΤΕΣ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ.ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΞΩ.ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΟΙ??ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ????ΚΑΤΑΡΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΞΩ!!ΧΡΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ!ΠΡΕΖΟΝΙΑ,ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *