ροή ειδήσεων

Ρε τον Ευκλείδη, κάποτε στην Πλατεία... Αγανακτισμένων, τώρα μες στην τρελή χαρά χτυπά το καμπανάκι στη Wall Street (vid)



Όποιος ήρθε στη χώρα τα τελευταία 2 χρόνια επί… μνημονιακής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και δεν ήξερε τι είχε γίνει στα πολιτικά πράγματα της χώρας πριν το 2015 πραγματικά δεν θα τα πίστευε.

Ευτυχώς όμως υπάρχουν φωτογραφίες, βίντεο, δημοσιεύματα και δηλώσεις για να υπενθυμίζουν στα κυβερνητικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ τι έλεγαν προτού ανέβουν στην εξουσία και τι κάνουν τώρα που ανέλαβαν κυβερνητικά αξιώματα.

Εξάλλου, δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγα χρόνια από το περίφημο… κίνημα των αγανακτισμένων, που κάθε μέρα συγκεντρώνονταν στην πλατεία Συντάγματος, διαδηλώνοντας κατά της λιτότητας, και που σήμερα… έχουν εξαφανιστεί!

Ήταν τότε, που έστηναν τραπέζια στην πλατεία Συντάγματος για να μιλήσουν οι «αντιμνημονιακοί φωστήρες» για την οικονομική κρίση και το πώς θα βγαίναμε από τα Μνημόνια, με τον κόσμο να παρακολουθεί οκλαδόν στην πλατεία ή ακόμα και όρθιοι και να κρέμονται από τα χείλη των Βαρουφάκη, Κατρούγκαλου και Τσακαλώτου.




Το 2010 βέβαια αυτά, γιατί εν έτει 2017, ο- κατά δήλωσή του αριστερός και κομμουνιστής- τωρινός υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος χτυπάει το καμπανάκι λήξης στο άντρο του καπιταλισμού, τη Wall Street και μάλιστα με μεγάλη περηφάνια και χαρά.

Ο Ελληνας ΥΠΟΙΚ σήμανε στις 15.45 (ώρα ΗΠΑ) την λήξη των εργασιών της Τρίτης στο Χρηματιστήριο χτυπώντας το καμπανάκι αλλά και το σφυρί. Οι επενδυτές χειροκρότησαν, ενώ οι γιγαντοοθόνες του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης απεικόνιζαν μια ελληνική σημαία να κυματίζει.



Μεγαλεία για τον Ευκλείδη, απλά λίγο διαφορετικά σε σχέση με πριν 7 χρόνια με το πολυπληθές ακροατήριο στην πλατεία Συντάγματος…

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *