ροή ειδήσεων

Ο Αντώνης από Ρόδο δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του... στο νοσοκομείο Ηρακλείου



Τον δυσκολότερο αγώνα της ζωής του δίνει αυτές τις μέρες ένας 64χρονος άνδρας στο ΠΑΓΝΗ ο οποίος την περασμένη Παρασκευή (16/2), παρασύρθηκε από λεωφορείο εν ώρα εργασίας.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο κέντρο της πόλης της Ρόδου όταν ο 64χρονος Αντώνης Α. εργαζόταν στο πόστο του, στον τομέα καθαριότητας του Δήμου. Μεταφέρθηκε αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης εκεί όμως οι γιατροί έκριναν απαραίτητη τη μεταφορά του σε νοσοκομείο της Κρήτης και συγκεκριμένα στο ΠΑΓΝΗ. Έτσι λοιπόν στήθηκε άμεσα αερογέφυρα ζωής με τον 64χρονο να μετεφέρεται στο Ηράκλειο με αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο ekriti.gr στενό του συγγενικό πρόσωπο από τη Ρόδο, ο Αντώνης, που δεν έχει σύζυγο και παιδιά, νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ σε βαριά καταστολή, από το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.

Όπως λέει ο συγγενής του: Είναι διασωληνωμένος στη ΜΕΘ και την Καθαρά Δευτέρα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στη σπονδυλική στήλη για να αποκατασταθεί ένα κάταγμα ωστόσο έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα στο κεφάλι και στα πλευρά και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Να σημειωθεί ότι εδώ στο Ηράκλειο, βρίσκεται η αδελφή του η οποία δεν έχει φύγει λεπτό από το πλευρό του ενώ το ατύχημα που τον έβαλε σε αυτή τη μεγάλη περιπέτεια, έχει δηλωθεί - σύμφωνα με πληροφορίες - ως εργατικό ατύχημα.

Ρεπορτάζ: Γιώργος Ι. Παπαδάκης
ekriti.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *