ροή ειδήσεων

Ρόδος: Έκαψαν και δεύτερο αυτοκίνητο της Ρωσίδας καλλονής – Η φωτιά εξαπλώθηκε σε δάσος!



Περιπλέκονται ολοένα και περισσότερο οι έρευνες των ανακριτικών υπαλλήλων της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου για την εξιχνίαση δύο εμπρηστικών επιθέσεων εις βάρος Ρωσίδας καλλονής, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στη Νότια Ρόδο...


Όπως απεκάλυψε η εφημερίδα «Δημοκρατική», το βράδυ της 6ης Μαρτίου 2018 η Πυροσβεστική άρχισε τις έρευνες για τον εντοπισμό και την σύλληψη του δράστη εμπρησμού ενός πολυτελούς, cabrio αυτοκινήτου, τύπου Mercedes. Ο εμπρησμός δηλώθηκε περί ώραν 22.15 το βράδυ της συγκεκριμένης ημέρας στο τηλεφωνικό κέντρο της Πυροσβεστικής, που έσπευσε στο σημείο ενώ στις έρευνες δεν έχουν εμπλακεί στελέχη του αστυνομικού τμήματος Νότιας Ρόδου.

Το αυτοκίνητο είναι μισθωμένο μέσω Leasing σε εταιρεία, συμφερόντων μιας Ρωσίδας, που δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην περιοχή. To αυτοκίνητο οδηγούσε η Ελληνίδα διαχειρίστρια της εταιρείας και η αλλοδαπή ιδιοκτήτρια, που το χρησιμοποίησε την συγκεκριμένη ημέρα, το στάθμευσε έξω από την κατοικία της στα Βληχά.

Άγνωστος δράστης, για λόγους που ερευνώνται, με την χρήση στουπιού, αφού παραβίασε το καπάκι του ντεπόζιτου, το έκαψε ολοσχερώς. Η αλλοδαπή, μεγάλης οικονομικής επιφάνειας, δεν μπόρεσε να διαφωτίσει τις αρχές γύρω από τα κίνητρα του εμπρησμού και της εις βάρος της εγκληματικής ενέργειας.

Ενώ οι έρευνες ήταν σε εξέλιξη, χθες τα ξημερώματα υπήρξε και δεύτερος εμπρησμός ενός άσπρου πολυτελούς Mercedes ιδιοκτησίας της ίδιας αλλοδαπής έξω από την ίδια οικία της στα Βληχά! Η ίδια αν και αναζητήθηκε χθες από τους ανακριτικούς υπαλλήλους της Πυροσβεστικής δεν εντοπίστηκε. Σημειώνεται ότι η πυρκαγιά εξαπλώθηκε σε δασική περιοχή πλησίον της οικίας και χάριν στην άμεση επέμβαση των πυροσβεστών δεν επεκτάθηκε.
newsit.gr
Πηγή: dimokratiki.gr

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *