ροή ειδήσεων

Σάλος στην κοσμική Ρόδο - Το κομμωτήριο, το πάθος του συνεταίρου για την ρουλέτα, η "χρυσή" διαθήκη και το...συμβόλαιο θανάτου



Μια απίστευτη πλεκτάνη με ένα συμβόλαιο θανάτου και μια σκηνοθετημένη ληστεία είχε στήσει ένας 33χρονος στη Ρόδο με θύματα τους δύο συνεταίρους του θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να εξασφαλίσει χρήματα για τα μεγάλα του πάθη που δεν ήταν άλλα από την … ρουλέτα και την κοκαΐνη.

Η αποκάλυψη των σατανικών σχεδίων του γνωστού κομμωτή του κοσμικού νησιού έπεσε σαν κεραυνός στην τοπική κοινωνία ενώ οι δύο πρώην συνέταιροι του νιώθουν τυχεροί που είναι ακόμη ζωντανοί.


Στόχος του 33χρονου σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες ήταν η περιουσία ενός εκ των δύο συνέταιρων του που υπολογίζεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ. Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο Ελληνοαμερικανό που δεν είχε συγγενείς και είχε κάνει το "λάθος" να αποκαλύψει πως στη διαθήκη του είχε βάλει ως μοναδικό κληρονόμο την επιχείρηση.


Συνολικά έχουν συλληφθεί εκτός από τον 33χρονο και δύο ακόμη άνδρες, 28 και 26 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της σύστασης συμμορίας, απόπειρας ανθρωποκτονίας, προμήθειας ναρκωτικών, οπλοχρησίας, ψευδορκίας και απειλής.


Το συμβόλαιο θανάτου


Όπως κατέληξαν οι αστυνομικοί της ασφάλειας Ρόδου, ο 33χρονος σχεδίασε την απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος συνεταίρου του. Συγκεκριμένα ο σατανικός κομμωτής, τον περασμένο Ιανουάριο, «παρήγγειλε» την δολοφονία του 27χρονου συνέταιρου του, και για αυτό το λόγο προμήθευσε - για το σκοπό αυτό - τους συνεργούς του με πιστόλι και σιγαστήρα.



Θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τον βγάλει από τη μέση και να είναι το μοναδικό άτομο που θα είχε πρόσβαση στην περιουσία του πάμπλουτου Ελληνοαμερικανού.


Στις 15 Ιανουαρίου 2018, ο 28χρονος συνεργός του, με το συγκεκριμένο πιστόλι πυροβόλησε, τον 27χρονο, ο οποίος βρισκόταν μέσα σε αυτοκίνητο, χωρίς ευτυχώς να πετύχει το σκοπό του, καθώς το όπλο έπαθε εμπλοκή.


Η σκηνοθετημένη ληστεία και το λάθος που τους πρόδωσε


Η μπίλια της ρουλέτας ήταν το μεγάλος πάθος του 33χρονου που σπαταλούσε μεγάλα χρηματικά ποσά από τις εισπράξεις του κομμωτηρίου που στη συνέχεια δεν μπορούσε να δικαιολογήσει την απουσία των χρημάτων.


Για αυτό το λόγο σκηνοθέτησε μια ένοπλη ληστεία σε βάρος του την Δευτερά του Πάσχα, 9 Απριλίου. Όπως κατήγγειλε άγνωστοι δράστες τον ακινητοποίησαν, με την απειλή όπλου, μέσα στο κομμωτήριο και αφού παραβίασαν το χρηματοκιβώτιο, πήραν 100.000 ευρώ και διέφυγαν πυροβολώντας για εκφοβισμό.






Όμως τα κενά που υπήρχαν στην κατάθεση του και το γεγονός ότι ισχυρίστηκε ότι οι δράστες άνοιξαν με τρυπάνι το χρηματοκιβώτιο έκανε τους αστυνομικούς να βάλουν στο μικροσκόπιο τους τον 33χρονο ο οποίος τελικά έσπασε και ομολόγησε τα πάντα.


Είχε "φυτέψει" ναρκωτικά στα σπίτια των συνεταίρων του


Επιπλέον, ο 33χρονος προμηθεύτηκε μισό κιλό ακατέργαστη κάνναβη, ποσότητα κοκαΐνης και γεμιστήρα πολεμικού όπλου, τα οποία «φύτεψε» στην κατοικία των δυο συνεταίρων του, για να τους ενοχοποιήσει.

enikos.gr

Σχόλια

  1. ρε παιδια ποιο κομμωτήριο βγαζει 100.000 ευρω ?? αρε η κοκα διακίνηση... ολοι γνωριζουν αλλα δεν μιλαει κανεις γιατι ολοι ειναι πιασμενοι ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *