ροή ειδήσεων

Τάσος Δούσης: Ποιο είναι το ξενοδοχείο στην Ρόδο που έχει τρελάνει τους ξένους; Γιατί του δίνουν 10 στην booking;






«Έχω ταξιδέψει σε πάρα πολλά μέρη, σε Ελλάδα και Ευρώπη και μπορώ να πω ότι είναι το καλύτερο διαμέρισμα που έχω μείνει έως τώρα. Διακόσμηση υψηλής αισθητικής, από την Αλεξάνδρα.

Πέτρα με ώχρα, αναπαυτικά κρεβάτια, υπέροχα παπλώματα και μαξιλάρια, αντικείμενα με πολύ γούστο παντού. Προσεγμένες όλες οι λεπτομέρειες, από τα φανταστικά φωτιστικά και τους καθρέπτες, τα πλακάκια σε κουζίνα και μπάνιο, τα δερμάτινα και ξύλινα τραπέζια, τα διακοσμητικά από γυαλί και κασσίτερο, όλα με πολύ υψηλή αισθητική συνέθεταν ένα πολύ όμορφο περιβάλλον. Ζεστό, φιλόξενο, χαλαρωτικό μέρος. Και πεντακάθαρο.

Τα διαμερίσματα ήταν εξοπλισμένα με τόσα πολλά πράγματα που συνεχώς μας ξάφνιαζαν! Όποιο ντουλάπι και να ανοίγαμε ήταν γεμάτο. Σερβίτσια όλων των ειδών, ποτήρια κρυστάλλινα, όλα πολύ υψηλής ποιότητας. Όλες οι ηλεκτρικές συσκευές, από φούρνο μικροκυμάτων, τοστιέρα, φρυγανιέρα, βραστήρα, καφετιέρα, ηλεκτρική κουζίνα, μέχρι και πλυντήριο ρούχων. Γλυκάκια, κρασί, φρούτα, ποτά, όλα προσφέρονταν απλόχερα. Δεν έχω δει πιο πλούσια εξοπλισμένο διαμέρισμα.

Η τοποθεσία επίσης εξαιρετική. Στην καρδιά της παλιάς πόλης, μέσα στην όμορφη ατμόσφαιρα του μεσαιωνικού σκηνικού. Δίπλα σε όλα τα αξιοθέατα. Ιδανικό για εμάς που πήγαμε χειμώνα και θέλαμε να έχουμε τα πάντα γύρω μας χωρίς αυτοκίνητο. Το πιο σημαντικό απ΄ όλα όμως ήταν οι άνθρωποι. Ο Γιώργος και η Αλεξάνδρα είναι πραγματικά πολύ ξεχωριστοί!

Ό,τι και να γράψω είναι λίγο. Γελαστοί, ευγενικοί, πρόσφεραν απλόχερα. Προσφέρθηκαν και μας παρέλαβαν με το αυτοκίνητό τους από το αεροδρόμιο, παρ’ όλη την πολύ πρωινή πτήση. Μας έκαναν early check-in και late check-out για να εκμεταλλευτούμε πλήρως όλες τις ημέρες που είχαμε. Είχαν στο ψυγείο και στα ντουλάπια όσα χρειαζόμασταν για το πρωινό μας. Θέλαμε να νοικιάσουμε αυτοκίνητο και ο κ. Γιώργος προσφέρθηκε και μας πήγε ο ίδιος με το αυτοκίνητό του μέχρι το μαγαζί. Μας μετέφεραν πίσω στο αεροδρόμιο στην επιστροφή.»

Τάσος Δούσης: 20 ταξιδιωτικά tips για πολύ σοβαρούς ταξιδιώτες! Για λίγους…

Αυτό που διαβάσατε παραπάνω δεν ανήκει σε εμένα αν και προσυπογράφω και με τα δυο μου χέρια αλλά είναι ένα από τα δεκάδες μηνύματα αποθεώσεις που δίνουν στο κατάλυμα 10 με τόνο στην booking. Ναι… είναι αλήθεια μου αρέσει στο blog μου και στο Travelstyle.gr να ξεχωρίζω ξενοδοχεία που πραγματικά αξίζουν τα λεφτά τους. Ένα από αυτά είναι και το George & Alexandra’s Apartments στην παλιά πόλη στη Ρόδο.

Το πετρόκτιστο George & Alexandra’s Apartments βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο στην καρδιά της Παλιάς Πόλης της Ρόδου. Απέχει μόλις 5 λεπτά με τα πόδια από το νέο κέντρο της πόλης και την παραλία. Παρέχεται δωρεάν Wi-Fi.

Το κομψό George & Alexandra’s Apartments διαθέτει έναν πολύχρωμο κήπο και άρτια εξοπλισμένη μικρή κουζίνα με ηλεκτρική κουζίνα, ψυγείο, φούρνο μικροκυμάτων, τραπεζαρία και παροχές για τσάι και καφέ. Στο άνετο σαλόνι θα βρείτε τηλεόραση επίπεδης οθόνης. Το μπάνιο περιλαμβάνει ντους και δωρεάν προϊόντα περιποίησης. Κατά την άφιξη προσφέρονται δωρεάν κεράσματα και κρασί.

Τάσος Δούσης: 99+1 ταξιδιωτικά μυστικά για την Ελλάδα που ελάχιστοι γνωρίζουν! Δείτε τα πρώτοι πριν εξαφανιστούν… (Νο 21)

Στη γύρω περιοχή υπάρχουν διάφορα εστιατόρια και πολυσύχναστα μπαρ. Το Παλάτι του Μεγάλου Μαγίστρου και η Οδός των Ιπποτών είναι προσβάσιμα σε 300μ. από το κατάλυμα. Το Διεθνές Αεροδρόμιο της Ρόδου απέχει 13 χιλιόμετρα. Παρέχεται υπηρεσία μεταφοράς από/προς το αεροδρόμιο, με επιπλέον χρέωση.

Ακολουθούν φωτογραφίες από το ξενοδοχείο:




Ο Τάσος Δούσης ανακαλύπτει στη Ρόδο ένα ξενοδοχείο διαμάντι μεσαιωνικής αίγλης που έχει και 10 στην booking και μοναδική τιμή (Υπέροχες φωτογραφίες)




Τάσος Δούσης: 99+1 ταξιδιωτικά μυστικά για την Ελλάδα που ελάχιστοι γνωρίζουν! Δείτε τα πρώτοι πριν εξαφανιστούν… (Νο 21)





Τάσος Δούσης: Σας αποκαλύπτω ένα μυστικό για το Ντουμπάϊ που δεν ξέρει κανείς! Να γιατί πρέπει να το επισκεφτείτε το 2018





Ο Τάσος Δούσης ανακαλύπτει ένα ξενοδοχείο στην Σαντορίνη με την ομορφότερη θέα και 2.500€ την ημέρα! Αξίζει τα λεφτά του! (Καταπληκτικές φωτογραφίες)






8 καταπληκτικές συμβουλές για τον Αστέρα Βουλιαγμένης και όχι μόνο από τον Τάσο Δούση για να μην γίνει η ζωή σας κόλαση!







Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ξενοδοχείο μπείτε εδώ: https://booki.ng/2rj0iqh

Μην ξεχνάτε ότι το διαβάσατε στο blog μου στο Travelstyle.gr

Για περισσότερα άρθρα μπείτε στο blog μου στο Travelstyle.gr εδώ http://www.travelstyle.gr/

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *